HIIT of Yoga? Als met HIIT, YOGA mijn training revolutie

Ik vind het altijd spannend hoe de persoonlijke fitness training loop van de tijd veranderd. U kan een dergelijke ontwikkeling hebben u gezien of bent u net in het midden van het Maken en wijzigen van fase…het was Voor mij, zoals deze:

Aan het begin van het jaar 2012 heb ik mijn eerste HIIT Training door aangedreven. Op het moment, ik was helemaal gefascineerd door de inspirerende tsjechische Zuzka Licht en haar lichaam rock concept. Korte, heldere Training met een hoog niveau van effectiviteit – dat was precies mijn ding! Zo had ik in de volgende weken en maanden, veel plezier om me met HIIT Trainingen in de Vorm van mijn leven (zo geconcentreerd was mijn Jaar op dat moment). In de piekuren ik gemaakt in een kleine, dunne lichaam-rock groep die samen kwamen in de Online wereld, van 6 tot 7 Trainingen per week en mijn interval timer was mijn dagelijkse metgezel. Geen wonder, de resultaten waren al snel zichtbaar en voelbaar, als ik nooit zou hebben gedroomd van! 30 Burpees aan een stuk, zonder onderbreking, geen Probleem! Ik had zichtbare buikspieren – een mooie vrouw Buikspieren, sterke rugspieren, staal-hard dijen, en een fatsoenlijke biceps, ik beoordeeld en trots voor de spiegel. Balans training die ik alleen gemaakt in de Vorm van een incidentele, korte runs, want ik voelde me fit en super getraind.

Op hetzelfde moment had ik bereikte mijn doel voor het jaar, de Vorm van mijn leven om zo fit en sterk als nooit eerder in mijn leven, na een paar maanden en had meer dan 100 Trainingen op mijn opleiding account. De meeste van de Trainingen waren voor mij gemakkelijk en schroefde ik meer en meer naar het nummer van de herhaling of de beste tijd die ik had beheerst alle Oefeningen. Mijn fitness training was hard, snel, veeleisend en gevarieerd. Echter, het daadwerkelijk zin bleef ergens op de baan. Duidelijk voelde ik me na elke Training, ik zweet, bedekt met afgewerkte buiten adem, fantastisch, omdat ik wist dat ik gegeven had, mijn Beste, maar in mij het verlangen naar MEER is altijd meer.

Mezelf verbaasd, op een Ochtend, nam ik mijn eerste Power Yoga DVD uit de kast, ze geïntroduceerd en geoefend met Andrea “Qbi” Kubasch een Vinyasa Power Yoga les. De verscheidenheid deed het verbazingwekkend goed! Meer en meer regelmatig, ik heb gemengde nu Yoga in mijn training plan in de ochtend direct na het opstaan of ‘ s avonds voor het Slapen gaan. Dus Yoga nam op een groter belang en mijn HIIT Trainingen zijn minder. Na een paar weken voelde ik me ook hier een significante verandering in mijn lichaam. Mijn sterk, gedefinieerde spieren af en ik voelde me meer mobiele, zachter en vrouwelijker. Mijn fascinatie voor Yoga blijven groeien en dus heb ik getekend tot in 2013, ga dan naar de lerarenopleiding en liet me als een Vinyasa Power Yoga teacher training. Ik was echt in, voelde mijn lichaam en versmolten met letterlijk met mijn yoga Mat, terwijl mij, de zachte yoga muziek begeleid al mijn uren. Het was te mooi! HIIT is op het moment al vrijwel verdwenen uit mijn leven.

Maar op een bepaald punt in de loop van mijn opleiding vond ik mezelf, zoals ik had meer en meer vaak de behoefte, mijn Yoga-Asana ‘ s om te Dansen – en electro-ritmes. Ik georiënteerde mijn bewegingen op de Beat en genoten, om sneller te zijn dan mijn natuurlijke ademritme. Op een gegeven moment had ik gemengde tussen de Raad van bestuur positie en de naar beneden kijkende hond, de eerste Push-Ups. En ook mijn gewicht dat ik had gebruikt in het geval van de HIIT Trainingen zo vaak genoemd naar mij terug. Mijn Yoga is onconventioneel, gratis-en training-georiënteerd.

Het duurde een lange tijd en ik was de eerste Keer dat de interval timer, om zich te verenigen in om HIIT Oefeningen en Yoga-Asana ‘ s in een Training als mijn nieuwe fitness training. Afwisselend, uitdagend HIIT Oefening, een rustiger Yoga Asana. Deze nieuwe work-outs waren vermoeiend en versterkend, maar tegelijkertijd ook in een aantal Oefeningen, stretching en rustgevend. Ik had het gevoel te combineren het Beste van twee werelden. Op een of andere manier verboden is, en een of andere manier echt goed! HIIT YOGA werd geboren en het was precies het concept was ik uitoefening van vandaag al, net als mijn lichaam. Ik heb mijn eigen fitness training en ik ben erg trots op vandaag. Wanneer ik ausrolle mijn yoga Mat en tegelijk mijn Timer, flits een snelle Glimlach op mijn gezicht, het kriebelt me in de vingers en ik wacht op het Signaal om te Beginnen. BEEP, BEEP! Laten we gaan!

Ook in mijn boek “ETEN TREIN LIEFDE” dat heb ik, natuurlijk, dit is een geweldige vorm van training kan worden opgenomen, omdat HIIT YOGA Workout is in mijn ogen het perfecte feest avond! Kom net thuis, in de sportkleding te glijden, de Apparatuur is klaar, de Timer instellen en starten! Na ongeveer 15 tot 20 minuten van fitness en training, ik ben elke Keer in het Hier en Nu en hebben geleid tot mijn overtollige energie Stroomt weer. Mijn favoriete die ik beschreven heb de training door de manier waarop, in mijn boek, met alle gevolgen van het individuele Oefeningen op ons lichaam perfect, en het zal je laten zien op mijn YouTube-kanaal “nacht-urnen”! Misschien is het ook UW favoriete vorm van training…zo leuk!

Geef een reactie