Six pack na 4 weken met de Slendertone Abs?

Mijn 4 weken Slendertone Abs Test is beëindigd in de laatste week. In de context van de grote ETEN TREIN HOUDEN van een Uitdaging, heb ik opgenomen in de praktische buikspieren riem in mijn fitness training test hem voor u en mij. Wat kan hij eigenlijk? De Slendertone Abs helpt u bij het creëren van de gewenste six-pack of in ieder geval een goede reden om deze spieren op de buik? Vandaag trek ik voor jou mijn conclusie, in woord en beeld.

Slendertone-Abs-Selbstversuch

Als ik een opleiding in de 4 weken met de Slendertone Abs?

Medio februari heb ik vastgebonden mijn Slendertone Abs gordel voor de eerste keer, naar mijn buik, en met de hulp van de EMS-technologie is mijn eerste 20 minuten met de Training begon. In eerste instantie had ik wat problemen met mezelf in de verschillende programma ‘ s aanwezig. 10 niveaus voor de Opleiding te kiezen. De eerste 7 niveaus in intensiteit toeneemt, en zijn bijzonder geschikt voor de “Bank-training” – hoe ik doe het altijd zo liefdevol hebben genoemd. De andere 3 programma ‘ s kunnen worden opgenomen in de actieve Training van de buikspieren. Dit heb ik nog niet getest voor me.

In het Algemeen, heb ik besloten in de laatste 4 weken om echt veranderingen, geen verdere buikspieroefeningen, hoe gebruik ik ze anders in de Opleiding. Ik wilde alleen maar om te zien het enige effect van de Slendertone Abs. De sole fitness blogger weekend, ik heb getraind, daarnaast, mijn buikspieren…want ik had geen keuze! 😉 De buikspieren riem ik heb een gemiddelde van 3 Keer per week voor 30 minuten en ik schudden. Ik begon eerst met de programma ‘ s 1 en 2 en langzaam werkte mijn naar de top. Onlangs heb ik getraind met de programma 6. Het gevoel van een training met de Slendertone Abs is heel aangenaam. Afhankelijk van de intensiteit van het tintelt iets of iets sterker op de buik en de samentrekking van de spieren wordt gevoeld.

Wat is het resultaat in de Voor-en-Na vergelijking? En wat mijn gevoel zegt?

Slendertone-Abs-VorherSlendertone-Abs-Test-Ergebnis

Ik ben eerlijk, de foto was ik een beetje teleurgesteld. Ik heb geen professionele camera, die ook de kleinste schaduw lijnen langs de buik op de foto. Anders zouden we hebben gezien in de tweede foto, een klein maar fijn verschil. Voor de Test had ik een vrij platte buik, en zowel in gespannen en in een ontspannen toestand, geen benaderingen werden gezien in mijn buikspieren.

Nu, na 4 weken, Slendertone Opleidingen, met name in de gespannen toestand, lichte buik benaderingen zichtbaar geworden. Ook mijn lichaam te voelen in het midden en de taille van de totale sterkte. De kleine kussentjes zijn lood gesmolten aan de zijkanten, wat ik aan het vasten, maar op mijn 5-daagse sap-regime. Als ik het moest omschrijven mijn nieuwe ‘gut feeling’, in een woord, het zegt: gedefinieerd. Precies wat veel vrouwen willen! Omdat een echte six pack is voor mij persoonlijk te veel, ik kon van 2012, ziet zichzelf bij mij! Maar een strakke, stevige body midden en ik vind het geweldig!

Liever 4 weken Slendertone Abs of 4 weken van intensieve training van de buikspieren?

Dit is nu de vraag van alle vragen. In de 4 weken heb ik getraind maar met de Slendertone Abs en een aanvaardbaar resultaat te komen voor een “Bank-workout”. Als ik moest begeleiden ingebouwde naast Sit-Ups, en co. in mijn Opleiding, zou mijn resultaat is zeker nog meer van betekenis zijn. Als Alternatief voor de Slendertone Abs (ik heb 3 Keer per week, een HIIT Training met een speciale AB oefeningen, zoals ik het eerder gedaan hebben ongeveer 3 jaar geleden. Op het moment, mijn buikspieren waren erg moeilijk om te zien wat ik vond als een vrouw is gewoon te veel van het Goede. Ook de zweet-inducerende HIIT was natuurlijk iets anders dan een “coach-Opleiding”.

De Slendertone Abs is zeker een super eenvoudige methode van de opleiding voor zichtbare buikspieren. De Opleiding kan overigens worden zonder dat een van de wreedheid voltooid en in elk schema te integreren – of terwijl u TV kijkt of terwijl het doen van de afwas! In contrast, de kosten van aankoop van rond de 179 Euro. Regelmatig HIIT Training met een focus op “buikspieren” is zeker goedkoper, omdat het werkt zelfs zonder enige apparaten. Echter, we moeten hier doen is echt iets! Niets komt van niets!

Voor mij persoonlijk is het de combinatie van HIIT Training en Slendertone Abs is daarom de oplossing voor mijn Bikini lichaam in 2015. Ik ben nu van plan om de trein tot aan onze vakantie op Bali regelmatig met beide eenheden en ook wijzigingen aan de Actieve programma ‘ s van de Slendertone Abs. Ik denk dat ik de verhoging van de zichtbaarheid van mijn buikspieren in de komende 6 weken een beetje…Er is nog! 😉

Geef een reactie