Mijn feel-good weken, aka geen Gekke Sexy Detox

Gisteren, mijn oorspronkelijk geplande Gek zou zijn Sexy Detox – een detoxificatie programma op alle niveaus. Kort na het begin van het programma, had ik besloten, echter, op mijn speciaal gemaakt feel-good weken, en volgen geen vast Plan.

De beslissing om niet uit te maken van Crazy Sexy Detox, op de juiste plaats! Ik had een bedrijf in de laatste paar weken, veel aan de oren (en ook privé), als het zou zijn geweest voor mij meer Stress inspannen voor een solide Plan. In plaats daarvan heb ik geprobeerd in de laatste paar weken, net om meer te horen op het gevoel in mijn lichaam te vertrouwen op mijn innerlijke stem. “Wat ik heb honger?”, “Wat ik wil doen vandaag?” of “Wat zou ik nu doen?” … Al deze vragen maakten deel uit van mijn dagelijkse routine.

Hoe voel ik me? Ik had mijn UPS en Downs, maar ik moet ook zeggen dat ik gemerkt heb in de laatste paar weken, bewust. Door kleine, bijna dagelijkse meditaties, gaf ik mezelf iets heel Goed. Ik had gesproken met mij, en ik heb het vaak ervaren dat de woorden stromen. Soms heb ik bekroond met mij. Soms was ik verdrietig. En soms was ik gewoon trots op me. De ervaring van Meditatie was helemaal nieuw voor mij, maar na een paar dagen, ik, wat kan ze effect, echter, is gerealiseerd. Ik had het gevoel dat ik geprogrammeerd hebt mij een deel van mijn meditaties. Ik heb geprogrammeerd mij om te genieten van de dag, bijvoorbeeld, of om alleen de goede dingen. Deze programmering is iets veranderd in mij. Ik heb de dingen, de alledaagse met andere ogen. In ieder geval voor een dag. Ik zou hebben gedacht. Op hetzelfde moment zag ik door de Herprogrammering, wat vreemde gedachten en Overtuigingen die ik had over bepaalde dingen in gedachten. Het waren heel normaal voor mij, en werden nooit in vraag. Door de meditaties ik heb het oude patroon ten alle tijden op de vraag.

Eten heb ik gewoon gegeten wat ik wilde. En er is een veel gezonde dingen. Ik was grotendeels aan de Clean Eating concept, en sommige van de nieuwe voedsel geprobeerd. Bijvoorbeeld, basisvergoeding thee, Matcha thee, boekweit brood en boekweit noedels, veganistisch broodbeleg, rijst cakes, Grapefruit (vond ik nooit) en nog veel meer. In een dag heb ik niet van mij, maar kreeg ook schoon. Op het werk hadden we Lindt chocolade voor de Kerst kalender om de Test. Het was zo leuk en het was echt lekker! Dat wilde ik gewoon niet te missen. Echter, zelfs met een “misstap” voor me, super!

Verder heb ik veel gedaan aan sport en mijn verlangen om te oefenen nog meer is toegenomen. Om deze reden ben ik ook geregistreerd terug in de fitnessruimte. Om meer te leren, maar in mijn sportieve maand evaluatie op het einde van juli.

Welke conclusie trek ik uit mijn feel-good weken? De conclusie is even simpel als duidelijk: op DEZELFDE manier waarop ik WIL LEVEN MEER! De meditaties, evenals hun effect deed mij zo goed dat ik wil blijven doen. Ook is het me met het eten en de sport. Ik had in de gehele laatste paar weken het gevoel dat ik zou kunnen geven van mijn lichaam wat het nodig heeft. En eigenlijk was ik gewoon proberen te luisteren naar mijn innerlijke stem. Ik wist al dat zegt veel voor mij, maar dat weet ze me zo goed….Ik zou niet gedacht hebben. Het maakt me blij om te luisteren naar haar, omdat ik weet me nog beter.

Mijn feel-good-weken te gaan dus gewoon op dit Moment.

Geef een reactie