Groene Smoothies voor beginners – voordelen, voorbereiding en een boodschappenlijstje

Het is ongelooflijk hoe veel van u deelneemt aan het ETEN TREIN HOUDEN van een Uitdaging! In 2 dagen zijn we verder en ik ben gemotiveerd om het haar eindigt! Januari zal worden gewijd aan de Schone Eten en onze gemeenschappelijke uitdaging: Een Groene Smoothie per Dag! Als een inleiding op dit, ik heb vandaag een Post met de voordelen, voorbereiding tips, en een klein boodschappenlijstje voor Groene Smoothie Newbies.

Grüne Smoothies im Januar

Ik drink Groene Smoothies is nu bijna 3 jaar en het nooit meer zou doen zonder het opnieuw. Na een korte periode van aanpassing voel je jezelf op de positieve effecten die ik ook heb leren en altijd een nieuwe ervaring.

Wat zijn de voordelen van Groene Smoothies? Waarom een dag 1 Groene Smoothie?

Groene Smoothies zijn een zeer waardevolle elixer van het leven. Ik drink meestal in de ochtend voor het Ontbijt of zelfs als een “Alles vervangen”. Ze bevatten de gemengde vruchten, groenten, en het blad, veel verschillende salades belangrijke voedingsstoffen (vitaminen, mineralen, fytochemicaliën, sporenelementen, enz.), evenals de gehele plantaardige vezels (voedingsvezels). Daarom, ze verzadigen goed. Als vervanging van een Ontbijt drankje of ik löffle ongeveer 0,5 liter Groene Smoothie, met Chia zaden, vlas zaden of gehakte walnoten garneren. Als je Groene Smoothies krijgt in je dagelijks leven, dan voel je je heel snel een aantal positieve effecten:

 • Heb je Groene Smoothies meer energie voor de dag.
 • Je voelt je door de regelmatige consumptie van Groene Smoothies is meer alert.
 • Kunt u met Groene Smoothies niet zo snel voedsel hunkeren.
 • Je bent vooral door de ochtend een Groene Smoothie voor een lang verzadigd.
 • Je went snel aan Verse en wilt u meer van het (in plaats van Zoete).
 • Misschien is uw huid, uw spijsvertering, allergieën zijn het verbeteren van deze alleen, enz. – dat hangt af van je lichaam en de conditie.

Hoe maak ik groene Smoothies?

Groene Smoothies kunnen gemakkelijk worden geproduceerd. U hoeft niet meer dan een goede blender en vers fruit, groenten, groene blad salades en een beetje van de vloeistof (water). Als een mixer aanbeveling voor een beginner, ik ben altijd voor de Philips HR 2095/90. Ik had het vorige model voor 2 jaar en het heeft me goed gediend! Daarnaast hoor ik veel Goeds van deze WMF Power-Mixer. Hij heeft een super prijs-kwaliteit verhouding!

Speciaal voor de Groene Smoothie beginner, ik publiceerde een paar maanden geleden een Groene Smoothie Tutorial op mijn Youtube-Kanaal. Kijk eens naar deze. Als ik in detail toelichten hoe Groene Smoothies werken. 🙂

Voor uw Groene Smoothies, hoeft u geen speciale recepten, hoewel je er voor kunt krijgen van mijn Groene Smoothie eBook wat heerlijk aanbevelingen. Wat je hebt zijn salades, een aantal goede ingrediënten en een mooie selectie van fruit, groenten en blad.

Mijn boodschappenlijstje voor Groene Smoothies:

 • Veld salade
 • verse spinazie (als je kunt krijgen hem)
 • verse groene kool
 • Blad salade mix (te koop in vele varianten)
 • Appels
 • Bananen
 • Lampen
 • Ananas
 • Kiwi
 • Bessen (TK-bessen zijn goed)
 • verse cranberry ‘ s (als je ze kunt krijgen)
 • Gember (als je wilt)
 • Avocado
 • Komkommer
 • verse munt

Als u de aanschaf van deze ingrediënten, vers en redelijk op voorraad bij u, dan kunt u ontdekken het hele scala van Groene Smoothies voor u. Als je niet kunt krijgen een aantal ingrediënten, dan kunt u kijken op Lebepur. Namelijk, er is een veel Smoothie te kopen van de ingrediënten in poedervorm. Niet zo fris, maar 100% natuurlijk! Daarnaast, het blijft een niveau, als je wilt. Superfoods het sleutelwoord!

Superfoods voor mijn Groene Smoothies:

 • Organisch Gerstegras Poeder
 • Chlorella poeder
 • Spirulina poeder
 • Power shake power poeder als een praktische Superfoodmix
 • Chia zaden voor de Garnering

Superfoods hebben een ongelooflijke waaier en de concentratie van alle gezonde voedingsstoffen in en van mij nu in elke Groene Smoothie. Ze zijn gewoon de kers op de taart! Vooral dol van, ik gebruik de power shake, energie poeder van de regenboog cirkel als een Mix van de verschillende Superfoods. Dus ik heb niet alles kopen individueel.

Nu ben je met een goede basis van kennis om voorbereid Groene Smoothies en kan in de januari Challenge van start! Als de volgende Post over dit onderwerp, presenteer ik u mijn 5 favoriete Groene-Smoothie recepten en mijn tips & Trucs 3 jaar blender ervaring.

Geef een reactie