Groene Smoothies: Het geheim van een gezond dieet

Vandaag, Voedsel Dag is eigenlijk op mijn Blog, maar vanwege de prachtige feestdagen en op maandag de week maar verschoof een beetje. Om het te zien voor mij. 🙂

Ik heb vandaag weer iets helemaal Nieuw voor je zijn. Een Video Tutorial over hoe ik nog niet draaide het nog. Weet je het zeker of hopelijk 🙂 mijn Training Video ‘ s. HIIT Trainingen voor de sportieve strepen in je. Maar ik wil niet alleen de Fitness-Video ‘ s voor mijn Blog. In het bijzonder, omdat het onderwerp van gezond eten is veel meer op het hart. Dus ik heb verzameld in de laatste tijd, de ideeën en vroeg me af, wat voor u interessant kunnen zijn, vooral in een Video over gezond eten, Schoon het Eten, en de co..

Ideeën had ik een heleboel van. Dan is de keuze kwam. Met die onderwerp begin ik? Ik koos voor een van mijn favoriete onderwerpen, want ik heb om deze Schoon Eten geheime tip onder de mensen. De spraak is van: Groene Smoothies. In een gezond dieet is er geen manier om Groene Smoothies – of zelfs liefdevolle Groene Monster gaat in mijn ogen.

grüne smoothies

De voordelen van Groene Smoothies en hun ingrediënten in 20 seconden? Geen Probleem: rijk aan essentiële aminozuren, vitaminen, spoorelementen, mineralen en anti-oxidanten, alkaline, het immuunsysteem versterkt, vol vezels, darmreiniging, bloedsuiker-regulering, bloed-het vormen, vullen, veel van de Chlorofyl, het bevorderen van de genezing van de wond, ontgiftend, zuiverend, geur-neutraliserend, antibacteriële, antitumor, antivirale, Vrije Radicalen aaseters, hoge verteerbaarheid en goed voor mensen die niet graag salade.

Vragen? Dan is mijn Groene Smoothie Tutorial op een kijkje en leer meer over de groene wonder. Ik zal u vertellen wat de ingrediënten zijn in een groene Smoothie, als je niet kan variëren, dus het is niet saai en klaar voor je neus een Groene Smoothie. Het Tutorial is bedoeld voor zowel beginners als professionals. Veel plezier bij het Kijken! Ik kijk uit naar uw Feedback en uw duim op YouTube! 😉

Zoals beloofd, de laatste is de Link naar mijn Philips blender die ik kan aanbevelen als een Alternatief voor de Vitamix echt.

Geef een reactie