Superfoods: De Kokosnoot

Ik gebruik kokosnoot producten ik zou graag om te koken. Kokos olie gebruik ik, bijvoorbeeld, om te bakken en Bak de geraspte kokos ook voor bakken of voor Energie Ballen, kokos meel, en ik gebruik het in te dikken curry ‘ s, kokosbloesem suiker voor het bakken en kokosnoot water ik drink en net als dat. Kokosmelk ik gebruik voor Smoothies, curry ‘ s, rijst of pudding.

Ik heb zelfs een deel van de tijd, totdat ik door de “jungle” van de kokosnoot producten rose ben, ik zal u laten zien in dit artikel, als alle producten verkregen van de Superfood kokosnoot.

Tot voor kort heb ik nooit aan gedacht, kokosmelk is opgenomen in de kokosnoot, maar dit is helemaal niet waar! 😉 Als het gaat om u, of ging, leer je in dit artikel uit de categorie “Superfoods” nog Nieuw rond de kokosnoot.

Kokosnüsse

Kokosnoot water

Kokosnoot water is afkomstig uit het Binnenste van de jonge kokosnoot. Kokoswater heeft een hoog gehalte aan kalium en handelingen isotone, dat is waarom het is vooral populair onder sporters. Daarnaast kan ook de bloeddruk verlagen. Kokosnoot water bieden sommige bedrijven gebotteld in flessen of blikjes, en ik moet zeggen, de smaak verschillen zijn enorm. Het kokoswater van Alnatura (imTetrapack) smaakt niet bij mij. Bij Whole Foods heb ik gekocht in de verenigde staten (Pismo Beach) kokosnoot water in een kan van het huismerk en ik heb nog nooit een slecht smakende kokosnoot water. Het smaakte zo erg dat ik niet kon drinken het allemaal eens.

Pismo Beach Whole Foods

De Vita Coco coconut water, het is ook beschikbaar in Duitsland, smaken.

Mariposa Frühstück

Mijn favoriet is de “Echte Kokosnoot Water”* (zonder vruchtvlees), in Hamburg, bijvoorbeeld, in het geval van Budni.

 

Hapje en drankje voor onderweg. De RawBite Peanut bar ik weet het niet, ik ben benieuwd hoe het smaakt! 😍

Van Hannah Frey (@projekt_gesund_leben) posted a photo on 27. Feb 2016, 6:39 PM

 

Verse kokosnoten uit te drinken, de kokosnoot water, er zijn van tijd tot tijd in de raw food Restaurants of cafés hier in Amsterdam:

Amsterdam Alchemist Garden 4© Franzi Schedel

Kokosbloesem siroop

Kokosbloesem siroop wordt verkregen uit de bloemen van de kokospalm. De bloemen worden gesneden stengels en van de pancreas sap wordt opgevangen en gecondenseerd. Kokos bloem siroop heeft een moutig, karamel smaak. Kokosbloesem kleurstoffen* bevat vitaminen en essentiële aminozuren en wordt beschouwd als gezonder zoetstoffen, die kan worden gebruikt voor het bakken en koken.

Kokosbloesem suiker

Kokosbloesem suiker*, op zijn beurt, is gemaakt van kokosbloesem siroop. Als dit gekarameliseerde te vormen fijne suiker kristallen – de kokosbloesem suiker. Kokosbloesem suiker is, net als kokosnoten flower siroop (iets moutig, evenals de sterren.

Kokosnoot olie

Kokosolie is een witte plantaardige olie, dat is alleen bij hogere temperaturen (ongeveer 24-25°C) vloeistof. Virgin kokosolie* wordt geperst uit verse oogst of zacht gedroogde kokosnoot vlees. Door de zachte verwerking, aroma ‘ s, antioxidanten en vitaminen behouden blijven.

Over kokosolie voor gebruik in de keuken, die ik geschreven heb hier al. Kokosnoot olie komt, maar ook in andere gebieden – bijvoorbeeld, als een Schoonheid steun, de Olie is zeer populair.

Kokos meel

Kokos meel is niet geproduceerd door simpelweg geraspte kokos gemalen fijn, maar het is een compleet ander product. Voor de productie van kokos meel is het verse vlees van de kokosnoot wordt gedroogd, ontvette en daarna fijngemalen. Het geëxtraheerde vet wordt gebruikt, is de kokosolie. Kokos bloem* is eigenlijk gewoon een product, verkregen bij de vervaardiging van kokos-olie.

Kokos bloem is rijk aan vezels en gluten-vrij en wordt daarom veel gebruikt door mensen met coeliakie (gluten-intolerantie) als een Alternatief voor de gebruikelijke bloem.

Ik gebruik kokos meel ook als bindmiddel voor soepen, curry ‘ s en sauzen, omdat kokos bloem heeft een hoge zuigkracht. Het is daarom ook nodig bij het bakken van meer liquide zijn dan traditionele recepten. Opgemerkt dient te worden, echter, het gebruik van kokos meel in de keuken, de kokosnoot smaak gaat naar de rechtbank.

Geraspte kokos

Geraspte kokos wordt vervaardigd in tegenstelling tot kokosnoot olie van de gedroogde vlees van de kokosnoot, verwerkt tot Vlokken. Geraspte kokos kokos vet, in tegenstelling tot de kokos meel.

Kokosmelk

Kokosmelk is ook geput uit de witte kokos vlees. Voor dit doel, de fijn geraspte is gestampt, meestal gedroogd vlees (bijvoorbeeld in de Vorm van geraspte kokos) met water, en dan gespannen. Kokosmelk kun je kopen of makkelijk zelf maken. Hoe dit werkt, lees je het hier.

Kokosmus

Kokosmus de tegenhanger van een andere Moer Boters zoals Amandel boter. De romige Mus wordt gemalen vruchtvlees van de kokosnoot. De consistentie is vergelijkbaar met die van kokosolie, Kokosmus maar is niet geschikt, in tegenstelling tot de kokos-olie om te Frituren.

Kokosnuss mit Obstsalat

In mijn boek “Schoon Eten – koken met Superfoods” ik heb het toonbeeld van de kokosnoot in detail. Ik geef de voorkeur aan het gebruik van de kokosnoot producten, Dr. Goerg, bijvoorbeeld, kokosolie* kokos bloem*. Kokosbloesem suiker*, kokosbloesem siroop*, ik gebruik maar ook van al ons voedsel, waar vooral het ontwerp van het product erg aantrekkelijk! 😉

Geef een reactie