Groene Smoothie Kom, of waarom ik löffle mijn groene Smoothies!

Het is geen geheim dat ik Groene Smoothies liefde! Dagelijks een (ten minste) op mijn dining plan. Maar ik zei al dat je nooit, als ik drink mijn Groene Smoothies voor de geliefde….uh eten! Ja, precies! U leest het goed! Eigenlijk, ik löffle shell mijn Groene Smoothies, het liefst met een grote lepel van een Graan. Waarom? Nou, dat vertel ik je in deze Post.

Green-Smoothie-Bowl

Mijn Groene Smoothie te dik is!

Weet u dat? Je hebt echt veel mooie ingrediënten in de Mixer, mix vrolijk in de voorkant van je en het resultaat is een dik vloeibare….natuurlijk ook nog steeds veel water, thee of sap, je nu zou kunnen toevoegen, om een drankje te krijgen staat van consistentie. Maar waarom niet de Smoothie en om hoe hij is en lepels? Is veel beter, dan om hem te kloppen later omslachtig met al de kracht van uw glazen, alleen bij de laatste overblijfselen van pre-komen…liever lepel!

Kan ik combineren met Groene Smoothies met andere ingrediënten?

Oh Ja, de Groene Smoothie Kommen bijzonder goed. Ik meng dol van Chia zaden, zaden hennep of vlas zaden en toe te voegen, dus weer een extra dosis van vezels. De Groene Smoothie Kom is nog stevig en heeft het een veel meer moe dan een normale Groene Smoothie. Ook geef ik kleine gebröselte walnoten, havermout, of gedroogde bessen in mijn Groene Smoothie Kom. Dit maakt hen nog meer gevarieerd!

Een Groene Smoothie is niet een Ontbijt!

Dit is de mening van velen. Ik vermoed dat het is vanwege het feit dat we in principe het idee om ons Ontbijt in vloeibare Vorm. Wie gedronken heeft van zijn Ontbijt en is moe van? Het was voor mij het begin van de show, totdat ik besefte dat ik, een groene Smoothie verzadigde vetzuren voor een paar uur, zelfs als drink ik het “gewoon”. Maar omdat het hoofd speelt een zeer grote rol, en met een Groene Smoothie Kom we slimmer kunnen zijn dan dit “effect”. Omdat granen die we eten voor het Ontbijt. En als u wilt, kunt u uw Groene Smoothie Kom met een handvol havermout, lijnzaad, enz. te verrijken en te ontvangen van een compleet Ontbijt, maaltijd, ook voor uw hoofd!

Zo dan: een Goede eetlust en veel plezier lepels!

Geef een reactie