Mijn Lunchbox-Apparatuur

Weer en weer ben ik gevraagd om ideeën voor de Sandwich. Ik heb al gepubliceerd sommige van de (weinige) Lunchbox recepten hier op de Blog. Sinds de kok en de Afhaal eten is een belangrijk aspect van de Clean Eating concept, zou ik graag uitbreiden deze categorie verder. Daarom laat ik jullie vandaag, ten eerste, mijn Lunchbox-Apparatuur – want zelfs na dat ik ben gevraagd heel vaak.

Ik moet zeggen dat ik een heel Boksen veel meer Verpakt dan laat ik je hier. Vele zijn gemaakt van plastic, dat is niet voor mij persoonlijk, slecht. De vakken, die presenteer ik je in deze post zijn mijn nieuwste aanwinsten, maar al regelmatig in gebruik. Alle lunch boxes zijn duurzaam geproduceerd.

Nachhaltige LunchboxenLunchbots Trio gefüllt

ECO lunchbox

De ECO-lunch dozen lunch dozen gemaakt van 100% roestvrij staal. De vakken zijn vervaardigd in een ervaren familiebedrijf in Zuid-India, volgens de fabrikant, staat garant voor eerlijke voorwaarden. Ik hou van de ECO lunch de diversiteit van de verschillende doses van de dozen. Naast de “klassieke” dozen met één of meer onderwerpen er zijn, bijvoorbeeld, een ronde Salatbox met extra container voor Dressing en een kleine snack box.

EcoBrotbox

Klein nadeel in het geval van de Eco-lunch dozen, voor mij, is dat het Materiaal is erg gevoelig. U kunt misschien al zien aan de foto ‘ s, stel je voor (of zelfs) dat de vingerafdrukken, bijvoorbeeld om te zien. Daarnaast zijn de vakken hebben geen zegel ring of iets dergelijks, en 100% lekvrij. Voor mij, is echter nog steeds nooit iets.

Eco Brotbox Dabba Magic Eco Brotbox Dabba Magic2 Eco Brotbox Snackbox

In het geval van van Dabba Magie met snack box* (in de foto ‘ s hierboven) is een twee-lagen-container met een clip sluiting en een extra hapje vak. Volgens de Eco-lunch box dit is de Bestseller van de fabrikant.

Eco Brotbox XL

In het geval van de lunchbox XL is een grotere lunch box dan in het geval van van Dabba Magic – een klassieke single layer lunch box.

Eco Brotbox Salatbox1 Eco Brotbox Salatbox2

De ronde Salatbox is een extra scheidingsteken plaat van, bijvoorbeeld, een salade dressing, of een sneetje brood.

 

Lunch bots

De lunch dozen en koelere zakken van de lunch bots komen uit de Verenigde Staten. Ik kocht het hier in Duitsland via Kivanta – ‘ll u naar het volgende verenigde staten vakantie, maar zeker. Ik reis in het ook dit jaar weer naar Californië, en omdat een cooler bag is een must.

Lunchbots Kühltasche

De lunch bots Bag is een geïsoleerde tas in de “lunch bots”. De tas houdt de warme gerechten, warme en koude gerechten koude (voor de eenvoud zal ik schrijven hoe dan ook “koelbox” ;-)). Dus het is Ideaal voor de volgende reis! Het Design is naar mijn mening erg mooi, ik hou van grijs vilt en in combinatie met de roze is voor mij niet te evenaren! 🙂

Lunchbots Kühltasche mit Lunchbox

De lunch bots Uno* zie je hier in de koelbox, een eenvoudige lunch, met een groot vak.

Lunchbots Trio

De lunch bots Trio* aan de andere kant heeft een totaal van drie vakken, zoals u kunt zien in de foto hierboven. Ik ben met de Vespers dozen gemaakt van roestvrij staal is ook zeer tevreden. Niets is voor mij zo ver is verlopen. Zoals in het geval van de ECO-lunch dozen beschreven, haal de trekker over, maar hier is het “Probleem” met de vinger.

Zuperzozial

Het nederlandse bedrijf Zuperzozial ontdekte ik een paar maanden geleden offline in een Interieur Winkel. Sindsdien is het biologisch heb ik ontmoet afbreekbaar lunch dozen*, (Koffie-to-go) mok* -, Opslag-potten en servies gemaakt van bamboe vezel en mais poeder. Het Zuperzozial-producten kunnen gewassen worden in de vaatwasser. Speciaal voor jullie de speciale gevoel te beschrijven – moeilijk, je zelf moet voelen. De Lunchbox bestaat uit twee Delen, die worden gehouden door een stevige band samen. Ik heb gekozen voor de grijze versie, de lunch dozen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Zuperzozial Lunchbox1 Zuperzozial Lunchbox2

De lunch box bestaat uit twee even grote Delen, die worden gehouden met het helpen van een band bij elkaar, ik denk niet dat je echt zo praktisch is als de roestvrij stalen kisten met een deksel. Hier ziet u de “vingerafdruk Probleem, echter, is niet” beschikbaar! 🙂 Allebei heeft zijn voor-en nadelen en natuurlijk heeft iedereen andere behoeften.

En nog een tip: biologisch Afbreekbaar servies, ontdekte ik een paar dagen geleden ook op Budni in Hamburg.

Schrijf me in de comments als je nog andere tips of vragen over de producten.

Veel plezier op de “Vespers” – het is naar mijn Lunchbox recepten! 🙂

Geef een reactie