Suiker-vrije tijd van Kerstmis: Mijn 5 favoriete tips

Enorme bergen vol snoep kan worden gevonden in de winkels, de volgende Kerst markt lokt met een zoete traktatie van geroosterde amandelen te Poffertjes en ook de Kerst partijen hier en daar zal de rest doen, zodat we gegarandeerd in de kerstperiode van een val van suiker in de volgende herfst. Dit moet het niet worden! Met een goede strategie en een beetje wilskracht komt in dit jaar, suiker-gratis door de feestdagen, als je zou kunnen worden gebruikt. Mijn vijf beste tips die ik laten zien in deze Post.

Voordat ik begon met mijn tips, ik wil om te praten over het woord “suikervrij”. Waarom schrijf ik “suikervrij” en niet “suikervrij”? Makkelijk! Ik ben geen Fan van ze me te bannen in de Kerst-seizoen, al het Lekkers. Ik heb net als het drinken van een peperkoek cookie te eten of een glühwein. Echter, ik heb al twee, drie jaar, duidelijk bewust van de Kerst-seizoen, en annuleringen, voor zover mogelijk, de gebruikelijke snoep en Lekkernijen. Dit is niet om te zeggen: ik eet 100% uit suiker, maar suiker-verlaagd! Alleen in de Kerst-seizoen, ik denk dat dit bewustzijn is erg belangrijk, omdat op dit moment veel meer Suiker op de loer in ons milieu, zoals, bijvoorbeeld, in de zomer. Bovendien, ik afstand doen van alle vormen van suiker, maar ben voornamelijk verwijzend naar de witte industriële suiker. Fruit suiker, honing en co. Ik heb geen reserve in de Kerst-seizoen, maar deze types van suiker zelfs als een Alternatief voor de Zoete.

Suiker-gratis-tip #1: suiker-vrije Kerst koekjes bakken zelf

Sommige mensen denken niet dat het mogelijk is. Maar natuurlijk, er zijn een heleboel van suikervrije koekjes recepten die zijn erg lekker en vooral de ideeën van de populaire Christmas cookie uitstekend te gebruiken. Bij Catherine koken twee recepten voor citroen maanzaad cookies en hazelnoot kunt u, bijvoorbeeld, worden cookies. Ik ben ook op zoek naar suikervrije oatmeal cookies en kokos macarons! Heel versterkt deze schone Spicy Orange Cookies, ben ik binnenkort proberen, in ieder geval het geluid. U ziet het: inspiratie zijn er genoeg! Er is geen reden om toevlucht te nemen tot de gebruikelijke suiker! Gebruikt vrij goede Alternatieven zoals kokosnoot, suiker, honing, rijpe banaan, of agave siroop voor het bakken! Ik ben gaan experimenteren komend weekend, in ieder geval in het huis Kerst bakken zonder suiker.

Suiker-gratis-tip #2: Kies suiker-gratis Alternatief voor glühwein en co.!

Glühwein, Feuerzangenbowle, en cacao met Rum op de kerstmarkten elk jaar, waanzinnig populair, maar de absolute suiker-bommen. In het laatste jaar heb ik aangehouden voor alternatieve warme dranken op de look-out, en het pure fruit punch voor mij. Helaas is hij op de kerstmarkten zijn nog steeds een zeldzaamheid, maar in huis, super gemakkelijk om te self-catering. Ik koop mijn bessen voor 100% Aronia, Cranberry en/ of vlierbessensap, geven een goede 500 ml van het sap en 300 ml water in een steelpan en verwarm de vloeistof op het fornuis. In Parallel, ik doe naar smaak wat Kerst specerijen, zoals kruidnagel, kaneel, steranijs en kardemom in een theezakje en laat het voor drie, vier minuten mitköcheln. De super is een heerlijke kant-en-Kerst punch zonder alcohol!

Suiker-gratis-tip #3: Zet de tafels in de office – brengt een Gezonde Snack!

Bij ons op kantoor uitvoeren van de handschoen heerst in de aanloop naar Kerstmis zijn de absolute spit rond snoep. Hier, koekjes meegenomen, snoep, of een flat spin vrij gemakkelijk zodra de advent kalenders met chocolade. Weet u dat? Dan, dit jaar draait de tabellen en koopt voor uw kantoor gezonde Traktaties. Een kom van noten-het-zelf kraken of een mandje van sappige Clementines direct uit de markt. Dit is het minste van uw collega ‘ s kunnen zeggen “nee” en je zou zelfs erg dankbaar zijn!

Suiker-gratis tip #4: Duidelijke communicatie voor het hele gezin en co.

Een verdere snoep bron in de Kerst-seizoen, mijn familieleden en vrienden zijn bij mij zeker. Oké, het is allemaal goed, maar laten we eerlijk zijn: Die is tevreden over de 6. Chocolade Kerstman, zetten wij om Nicholas? Ik communiceer veel beter dat ik zou willen hebben als cadeau dit jaar, echt geen snoep! Zonder uitzondering! Omdat de candy die ik leuk vind om te verwennen, ik koop selectief. Deze tip ik moedig u aan het hart, zelfs als hij klinkt op het eerste gezicht, zo harteloos. Je bent gewoon eerlijk en voorkomt zeer effectief de slechte “Het-was-maar-een-gave-dan-moet-ik-het-eten”-Geweten.

Suiker-gratis-tip #5: de Giften van candy eenvoudig cadeau geven!

Soms zijn er, natuurlijk, ondanks een duidelijke giften in de vorm van snoep aan de Kerstman of sinterklaas. Ik gebruikte opgespaarde deze snoepjes en gegeten. Maar ze liepen tot ver in januari… Vandaag geef ik meer afstand, in het bijzonder de pre-Kerst snoep, zijn dezelfde of donatie. Voedsel donaties van particulieren zijn niet toegestaan overal, maar vooral in het geval van kleinere projecten, waar geschenk-pakketten voor de behoeftigen, self-Verpakt, hoge kwaliteit snoep is een prachtige kleine extra gift – na alle, elke persoon is die niet ook in onze omgeving, dus vol snoep als we dat doen, en voel me echt plezier!

Met deze vijf waardevolle tips kom ik elk jaar om suikervrij te wijten aan de vakantieperiode. Heb je nog andere ideeën en advies voor mij en het andere ETEN TREIN LIEFHEBBER? Ik ben benieuwd naar uw reacties.

Geef een reactie