Schoon Het Eten Van Ontbijt: Mijn Matcha-Kokos Granola

Een van mijn favoriete Ontbijt – sinds ik voor het eten schoon – dat is mijn cornflakes! Ik heb het al getest in een aantal varianten: verschillende soorten Melk (amandelmelk, rijstmelk, hazelnoot melk, enz.), diverse granen (havermout, Dinkelflochen, enz.), verdere toevoegingen, zoals bessen, banaan, yoghurt, honing, Erdmandelmus en nog veel meer.

Echter, een Variatie ik bijzonder trots op ben, omdat het zo ongelooflijk lekker en gezond! Uw zoete exotische? Hou je van Matcha? Ben je een kokos fan? Dan is dit Schoon het Eten van muesli is echt iets voor u! Een paar dagen geleden, ik vermeld het even op Twitter, maar vandaag wil ik het je laten zien volledig.: mijn Matcha-kokos-muesli.

Welke ingrediënten heb je nodig voor deze granen?

 • Rijst melk kokos van Provamel
 • Eiwit poeder in een neutrale of vanille
 • Matcha Poeder (Groene Thee)
 • Kokos
 • krokante kokos chips
 • Oat of speltvlokken
 • Kaneel

Hoe bereid je de Matcha-kokos-granen?

 • Wat rijst melk en 1 THEELEPEL Matcha poeder en 1 EETLEPEL van proteïne poeder toe aan een kom Ontbijtgranen.
 • De Hele zaak met een kleine Mixer luchtig roeren.
 • Kokos en speltvlokken, en voeg ongeveer 1-2 minuten inwerken.
 • Dan is de krokante kokos chips en voeg een beetje kaneel bestrooien.

%image_alt% %image_alt% %image_alt% %image_alt% %image_alt%

Gelooft u mij nu dat dit graan zal worden knoppen en een Caribische droom voor uw smaak?! 🙂 Veel plezier met het Proberen! Liefde, Kristin

Geef een reactie