Geen Snoep Uitdaging – 21 dagen zonder snoep

Ik eet in mijn dagelijks leven – te zeggen voor 90% echt gezond: ik drink groene Smoothies, ik kook alles vers, ik eet veel rauwe voeding, ik wil bereiden voor mij lekkere salades, ik drink koolzuurhoudend water en thee, en ik kijk mijn deel maten….Schoon Eten is dus goed, maar er is momenteel een grote, dikke MAAR! Snoep! Meer precies CHOCOLADE is gezegd:! Het is momenteel mijn grootste zwakte en de gewoonte heeft er voor gezorgd dat ik dagelijks. Je kunt niet weg te kijken en blijkbaar ben ik ook magisch, want waar ik ben, jij ook. Op kantoor, thuis, bij vrienden,… Deze sterke en vooral onbewuste consumptie van Chocolade in de laatste keer dat ik naar de dierlijke geest! Soms kan ik het niet bevatten zo snel als ik ingesprongen 1,2 of zelfs 3 stukjes chocolade zal verdrievoudigen. En in de zomer figuur is geen gelukkige tijden! Daarom is het tijd voor een bewust “nee”! Geen Snoep! En ik maak er een Uitdaging voor iedereen, het moet gewoon net zoals ik de uitdaging aan!

 No-sweets-challenge

Hoe werkt de “Geen Snoep Uitdaging”?

Om te leren nieuwe gewoontes in het dagelijks leven, we hebben mensen nodig die ongeveer 3 weken, wanneer we te maken hebben met elke dag bewust met de nieuwe Routine of de uitzondering. Daarom roep ik op tot een gezamenlijke Uitdaging: voor 21 dagen in een rij, geen snoep! Geen chocolade, geen gummy beren hebben, geen gebak, geen koekjes of iets anders wat je graag eet. Zijn snoep Chips, gezouten pinda ‘ s en co. voor mij, door de manier!

Wat is toegestaan tijdens de Challenge?

Toegestaan is alles wat zoet is, maar slechts “schoon”. U kunt dus het beste zelf gemaakt en zonder toegevoegde suiker! Bijvoorbeeld, een self-made Chia Pudding met banaan en raw cacao poeder of gebakken plakjes banaan met noten boter of een Shake van de binnenlandse blender met amandel melk en verse aardbeien. Er zijn zo veel leuke Alternatieven!! We moeten opnieuw ontdekken.

Verder verwijs ik de Uitdaging puur op snoep, want ze zijn momenteel mijn grootste Probleem. Als u wilt, kunt u ook als (zoet) alcoholische dranken, etc. uit te breiden.

Wat gebeurt er als er een “zonde”?

Een beetje als een uitdaging wordt ingeschakeld, elke beetje zonde van de tijd en opnieuw beginnen! De 21 dagen weer van start! En het maakt niet uit of je nu op dag 3 of dag 20 “terugval”. Een beetje straf moet worden en de Motivatie vergroot te blijven op de Bal! 😉

Wanneer zal het worden?

Volgende week vrijdag, 06.06.2014, we beginnen samen in de “Geen Snoep Uitdaging”. Op 27.06.2014, we hebben te vieren en hopelijk al onze goede duchhalte activa.

Waarom zou u deelnemen aan de Challenge?

Ik kan je niet dwingen, natuurlijk. Maar ik heb verzameld 5 goede redenen om voor u, waarom precies nu is de juiste tijd voor de “Geen Snoep Uitdaging” is:

 • In de zomer van 2014 is direct voor de deur. Het zwembroeken, Bikini ‘ s, korte broeken, rokken, jurken en co. zwaaien!
 • U wilt de zomer figuur van 2014? – Een eenvoudige regel: 80 procent gezond dieet. 20 Procent Van Sport. U kunt dus hoe ik eet en veel Sport zo gezond, te veel snoep, maar het lichaam gevoeld! Ik moet het weten!
 • Uw lichaam zal blij zijn riiiiesig over het! Want snoep hebben geen voedingswaarde voor je lichaam. Ze bieden alleen heel veel SUIKER! Uw lichaam goed kan doen zonder!
 • Als je denkt “Oh, goed idee, maar volgende week heb ik nog….” – Duidelijk! Het is nooit het juiste moment. Voor mij, een jonge vrijgezellenfeest en 2 in de komende 3 weken van bruiloften, waar de Uitdaging is een grote uitdaging, maar dat is geen reden voor mij! Ik wil het en het enige dat telt!
 • Je leert te denken in Alternatieven! Ik zou graag gebruik maken van de Uitdaging de tijd te geven een smakelijke Alternatieven voor de zoetekauw. Kijk voor een aantal veranderingen op mijn Instagram profiel over… iets nieuws te Proberen en wees creatief!
 • Laat ons het laatste zetje tot de officiële zomer van 2014, en heel bewust van onze voeding. We keren terug Milka, de Lindt en co. terug, en het vinden van Alternatieven die veel meer heerlijk. Parallel aan de Challenge zal ik doorgaan met mijn normale, Schone Eten en mijn workout programma, Power Yoga en HIIT.

  Na de Uitdaging is verdwenen verlangen naar Zoete hopelijk, de Bikini is blij om me weer te zien en ik heb vele tevreden Met de Challenger, het ook! 🙂

  Dus nu de vraag der vragen: WIE IS DIT?

  Geef een reactie