Groene Smoothie wedstrijd met LEBEPUR: En de Winnaar is…

Vandaag de dag, de helft van de Groene Smoothie Zomer Uitdaging! Ik heb te drinken elke dag minstens een Groene Smoothie à 0,5 l en nogmaals, hoe goed ik doe. Sommige dingen moet je leren een paar keer en ik nu vraag waarom ik ooit gestopt met het am elke dag drinken van een groene Smoothie. Het is erg lekker en voelt mijn lichaam zeer goed. Ik hoop dat dit gevoel bewaar ik voor nu voor altijd in mijn hoofd. *klik*

Green-Smoothie-Summer-Challange1

Ik ben echt benieuwd hoe het gaat voor je. Wij zijn een zeer gemengde groep. Het Groene Smoothie beginners, maar ook voor professionals die al dronken elke dag haar grote glazen van het groene Monster. Ik hoop dat jullie allemaal en rapporten ijverig aan uw Groene Smoothie creaties!!

Zo zijn we al op het onderwerp. Ik wilde weten in een grote wedstrijd in samenwerking met LEBEPUR van u, wat is uw favoriete groene Smoothie eruit ziet. Om te beslissen, ik heb je 2 weken de tijd. Gisteren, de Deadline was vandaag, trok ik, zoals beloofd, de winnaar. Samengevat heb ik 18 recepten uit. Hartelijk dank! Ik denk dat jullie zijn echt groot, omdat de recepten zijn niet alleen anders, maar een groot deel is ook zeer creatief! Met sommige ingrediënten, zoals Maca, China-kool, of chili poeder, ik heb zelf niet geëxperimenteerd nog. Maar dit zal veranderen! 🙂

Het winnende recept is het niet. 14 en ziet er zo uit:

1 groot stuk verse ananas 2 EETLEPELS hennepzaad 1 stuk Mini komkommer 1 theelepel wheat grass poeder 1-2 Snuifjes van chili poeder een Beetje gefilterd water en ijsblokjes

Gewinnspiel Lebepur

Dit recept de liefde van Maya, ik heb zelfs ingediende dezelfde 3 favoriete recepten. Dank je Maya! Ik zal u op de hoogte via e-Mail, zodat u voor de verzending van de Groene Smoothie Bundels van LEBEPUR uw adres. Ik ben benieuwd, wat denk je. Veel plezier!

Dus, wat is de volgende stap voor mij? Ik zal de test in de volgende paar dagen te bekijken, alle van de 18 recepten en foto, omdat, zoals ik zei u al, ik ga een Groene Smoothie receptenboek voor het delen van de recepten met je. Die hebben meegedaan, nu in de wedstrijd, maar toch wilt verzenden in een recept, kunt u dat natuurlijk doen. Ik denk dat ik ga moeten minstens 3 weken voor de creatie van e-Books.

Nog veel plezier met de Groene Smoothie Zomer Uitdaging!

Geef een reactie