Na de Challenge is de Uitdaging voor De #strafi50 vervangt #fifeb!

De maand februari is voorbij! Onze gezamenlijke Fitness Challenge #fifeb ook! Nu, inventariseren en een plan hoe dat te doen.

%image_alt%

Hoe heeft de februari-sportief met mij? Het is een beetje vreemd. Als ik denk emotioneel over, zou ik zeggen: “Jooaah, was ok, maar zelfs nog beter!” Aan de andere kant, als ik kijk naar mijn balans in zuiver feitelijke termen, ik ben echt tevreden:

28 dagen (waarvan ik heb 17 Workouts (waarvan 4 self-made werd ingesteld op 5 met uitzondering van de strijd); -)) 2 runs, 2 lange wandelingen en een beetje van een plan

Ik denk dat je kunt zien. Maar het belangrijkste van alles: Mijn varken hond echt op de hoed. Tijdens mijn laatste Training van gisteren, ik zag er zo tegen 18 uur in het Park, het was nog licht en de vogels piepte hun avond song. Te zeggen: De lente komt er aan en dus is mijn Motivatie stijgt al enorm! De winterslaap is voorbij!

Wat beter dan een Uitdaging!

Mijn collega blogger, Wolfgang (sport dagboek) en Christian (ijzer Chrissi) gestart met een nieuwe Uitdaging: de #strafi50. Het is gewoon een kwestie van: In 50 dagen naar een Strand lichaam (en hopelijk niet meer). Ik denk dat het idee is geweldig! In het laatste jaar, dat was precies mijn stimulans om het verminderen van mijn KFA van 24% naar 19%. Ik wilde er op het strand een goed figuur! 🙂

Of het nu gaat dit jaar naar het strand, ik weet het nog niet, maar de doelgroep in de Bikini heeft een prachtig figuur, voor mij, is zeker gewenst. Want, hoewel mijn sport balans in februari was erg goed, mijn eten saldo was het meer underground. Veel van onbewust te veel Snoep, te veel koolhydraten. Dit is niet alleen vanwege de uncleanen food stupid, maar ook omdat ik zie niet in mijn bebouwde spier… 🙁 Dus de #strafi50 ons aan het juiste adres!

Voor mij is het om te gaan deze Keer, niet alleen sport, maar ook voor het reinigen van het eten. Ook heb ik gemerkt dat voor mij persoonlijk dat ik nodig heb in ieder geval weer terug in de “Plan”. Dus ik ga er van:

  • een keer per week voor het Buitenleven en uithoudingsvermogen
  • zodra Yoga per week voor flexibiliteit
  • De Body rock Trainingen zo veel als ik kan voor spieropbouw en uithoudingsvermogen
  • Schoon en bewust eten (waarschuwing: de grootte van de porties!)
  • laatste dagelijkse maaltijd tussen 18 en 19 uur
  • een Raw Dag per week: raw-totaal >> leer je snel waarom 😉

Voor mij begint morgen. Vandaag werd gebruikt voor de bepaling. Als jullie willen, je kunt doen het super. Ik ben altijd op zoek naar Mitch van de Vikingen! De exacte uitleg vindt u in Wolfgang ‘ s sport-dagboek. In een vlaag van de lente!!! Kristin Unterschrift-003

Geef een reactie