Avocado-Special-deel 3: voorbereiding van avocado + recept

RECLAME In het derde en laatste deel van mijn zomer Avocado Specials vandaag aan de voorbereiding van Avocado ‘ s. Het is dus noodzakelijk om op te merken een grote deal.

Hannah 0012© Franzi Schedel

Ten eerste is het een kleine kunst om naar het vruchtvlees van de Avocado en verwijder de schil. Dit is hoe het werkt:

Het vlees van de vrucht uit de schil

1. De Avocado in de lengte langs de kern, snijd ze in.

Avocado schälen 1

2. De twee helften draaien in de tegenovergestelde richting van elkaar scheiden.

Avocado schälen 2

3. De kern met een grote lepel haal het vlees uit de schil.

Avocado schälen 3

4. U kunt ook de Avocado kan ook worden geschild.

Avocado schälen 4

© Pro-Haat

Of schil de Avocado of het vlees verwijderd met een lepel uit de schil, is een kwestie van smaak. Dus het vlees van de vrucht blijft eetbaar, er zijn een paar punten om te overwegen.

Het looien voorkomen dat met citroen-of limoensap

Avocado ‘ s bevatten een enzym dat oxideert in de lucht. Daarom is de groene vruchtvlees van de Avocado vrucht snelle schaduw van bruin en ziet er onsmakelijk. Door de Besprenkel de vruchten met citroensap of limoensap om dit te voorkomen. De zure smaak past ook perfect met de Avocado – daarom, is er nauwelijks een Avocado recept zonder de citroen-of limoensap.

Let op in het geval van warme en koude gerechten

Door sterke verhitting Avocado ‘ s zijn bitter. Het vlees van de vrucht moet warm zijn, dus pas kort voor het einde, en de gerechten zoals soep heet.

Avocado, zoete

Hass Avocado ‘ s niet nodig om altijd voorbereid, maar kan ook worden gebruikt in Desserts. Rohköstliche Avocado -, chocolade-Pudding nu al een klassieker van gezonde gerechten. Ik heb geschreven voor mijn recept voor een Avocado -, kalk-crème en gefotografeerd. De crème is te danken aan de combinatie van zuur en Zoet en de lichte afkoeling perfect voor de zomer keuken. Probeer het gewoon uit als je Avocado ‘ s kunnen ook worden bereid zoet.

Avocado-Limetten-Creme1

%image_alt% Avocado-lime cream: stemmen: 1 waardering: 5 u: Neem het recept tarief! Print recept in Plaats van crème fraîche en griekse yoghurt gebruikt kan worden (zoals een veganistische variant) 250 g soja-yoghurt. Avocado-lime cream: stemmen: 1 waardering: 5 u: Neem het recept tarief! Print recept in Plaats van crème fraîche en griekse yoghurt gebruikt kan worden (zoals een veganistische variant) 250 g soja-yoghurt. Porties voorbereiding 2 10 minuten porties voorbereiding 2 10 minuten

  • Menu Het Dessert
  • Vegetarische keuken

Ingrediënten

  • 1 Avocado Heeft
  • 1 limoen
  • 1 Msp. begane vanille*
  • 100 g Crème fraîche
  • 150 g griekse yoghurt
  • 2 EETLEPELS kokosbloesem siroop*
  • 2 EETLEPELS pistache pitten, gehakt

Porties: Ingrediënten

  • 1 Avocado Heeft
  • 1 limoen
  • 1 Msp. begane vanille*
  • 100 g Crème fraîche
  • 150 g griekse yoghurt
  • 2 EETLEPELS kokosbloesem siroop*
  • 2 EETLEPELS pistache pitten, gehakt

Porties:

  • Menu Het Dessert
  • Vegetarische keuken

Instructies

  • De Avocado volledig te snijden in de lengte. Zowel de avocado helften ten opzichte van elkaar en zo open is. Met een lepel de kern uit het vruchtvlees en snijd in blokjes.
  • De kalk in de helft en knijp het citroensap over de Avocado salade.
  • De grond vanille, Crème fraîche, de griekse yoghurt en kokosbloesem siroop. Puree mengen.
  • De slagroom in twee kommen met de gehakte pistache noten (gedroogde bloemen) voor de garnering verspreid.
  • Even in de koelkast en dan serveren.
  • x

    Avocado-Limetten-Creme2

    Tot morgen je nog de kans om te winnen een van de drie Avocado-pakketten. Alle info kan je vinden in de eerste post van de Avocado Specials! Voor meer informatie over de Avocado week, vindt u ook op de Facebook pagina “Avocado’ s uit Peru”.

    Dit artikel werd geproduceerd in samenwerking met Pro-haat, de Vereniging van de Peruaanse Hass Avocado growers.

    Geef een reactie