Stress relief: 5 minuten (ademhaling) en Meditatie van de dag

Meditatie is een prachtig hulpmiddel tegen Stress. Met behulp van beeldvormende procedures, zoals magnetische resonantie therapie (MRT) kan worden weergegeven, wat gebeurt er in de hersenen van mediterende mensen. Studies hebben aangetoond dat tijdens de Meditatie de hersenen cellen in het gebied werden gewonnen, en is verbonden met de Stress samen. Met Meditatie leert men niet alleen een zeer Algemene, ga ontspannen door het leven, hoofdpijn en concentratie problemen kunnen worden verlicht. Voor meer basisinformatie over hoe u kunt zoeken naar de beste inzending in de Meditatie van wat is het effect van Meditatie op de gezondheid en of Meditatie is voor mystici en Spirituele, kunt u Links om te lezen.

Meditation Entspannung

Ik oefeningen voor mij om te proberen elke dag 5-10 minuten van Meditatie of andere ontspanning in mijn dagelijkse routine op te nemen, ongeacht hoe stressvol de dag is. Worden in de ochtend, na het opstaan, na het werk of voor het slapen gaan – 5 minuten kunt u altijd vinden. Dan voel ik me weer fris, meer gemotiveerd, productiever en efficiënter. Ook in het kader van mijn yoga teacher training (en andere opleidingen), ging ik intensief met het onderwerp van de Meditatie en ook in mijn cursussen en Workshops, Meditatie speelt een belangrijke rol.

Een van mijn favoriete meditaties is de ademhaling meditatie. De adem heeft een speciale betekenis, want ik heb sinds mijn Astma, en het gevoel weet te plotseling krijg geen lucht meer. De adem is voor velen, natuurlijk, ademen we meestal zonder dat de adem heeft een betekenis, het is essentieel voor ons leven. We kunnen overleven weken zonder voedsel, meerdere dagen zonder drinken, maar het inademen van slechts een paar minuten, zonder. De ademhaling is veel, veel meer, dan alleen maar op te halen “lucht”: heb ik goed onthouden, zo heb ik het gezien als een kind voor de eerste Keer, is het resultaat van de ademhaling van “once upon a time het leven”. En hoe gefascineerd ik was, op het einde van de film werd gezegd: “alle (wat verteld werd in de 30-minuten durende Film) gebeurt er in één Adem”. Of iets dergelijks.

De adem-meditatie is een zeer eenvoudige vermelding in de Meditatie. De adem begeleidt ons hele leven. Zo kunnen we het uitvoeren van de ademhaling meditatie, altijd en overal – van de eerste tot de laatste adem. Eenvoudige wekker of een App (Mijn favoriete meditatie zitten, de App heb ik al hier gepresenteerd) is ingesteld op 5 minuten, sluit je ogen, adem diep in. De adem gewoon te observeren en te accepteren, zonder te proberen te beïnvloeden. Het doel is om op een dag zo gericht dat je denkt aan niets anders, en waarneemt. In het begin, echter, het is heel normaal dat de gedachten in mijn hoofd op springen rond. Als je merkt dat je gedachten dwalen af, gewoon aandacht weer op je ademhaling. Gewoon accepteren dat je gedachten niet afdwalen, maar niet geëvalueerd, deze gedachten. Met de tijd, zal je merken dat je beter concentreren op je ademhaling en oplossen. Als je van de “gedachten carrousel” uit, u kunt het hier lezen. Voor meer tips over stress management, kunt u ook hier vinden.

Het weekend biedt een geweldige kans om te beginnen met de (ademhaling) en Meditatie. Als u geïnteresseerd bent in het onderwerp, ik vind schrijven ook over andere vormen van meditatie en je de een of andere Oefening.

Geef een reactie