5 dagen sapkuren Dus dit jaar mijn Detox-kuur met Frank Sap

Mijn 5 dagen sapvasten is nu voorbij! Sinds zondag avond, eet ik weer vast voedsel in plaats van vloeibare sappen van fruit en groenten en vandaag wil ik u vertellen van mijn ervaring van de 5 dagen. Mij vele reacties en e-mails van u hebben bereikt om deze Detox kuur en ik zal vertellen vandaag vanuit mijn perspectief als het was.

In tegenstelling tot in de jaren daarvoor heb ik niet gedaan deze Keer, de kuur met zelfgemaakte sappen van fruit, groenten en blad in salades, maar het Sap Reinigen Niveau 3 door Frank Sap getest, die was, die mij geschonken is gratis. Ik was geneigd om te kijken naar echt, hoe veel minder gedoe het sap snel, zo niet elke dag verse nieuwe sappen zullen worden voorbereid door mij persoonlijk. Aan de andere kant was ik nieuwsgierig natuurlijk, als de sappen van Frank Sap smaak echt. Sinds ik heb al een heleboel mooie, heerlijke juice recepten dat was mijn claim, natuurlijk, erg hoog! Maar begin deze Review, net als vorig jaar met de verschillende sap vasten-dagen , dus kun je mooi met de 2014 genezen te vergelijken.

Dag 0 – Nul Voorbereiding!

In tegenstelling tot vorig jaar, die ik nodig had om het winkelen niet veel voorbereiding. Ik kocht een paar citroenen en de sinaasappelen toe, als ik tijd heb in tussen voelen als een warme citroen/ hot Orange. Ook ik heb al afstand gedaan van die dag koffie en groene thee.

Dag 1 – Heerlijke eerste ontmoeting

Ik begon met mijn behandeling in het midden van de week. Tussen 9 en 10 uur in de ochtend, ik verwacht de eerste sap dag van levering 1 tot 3. Dat werkte niet. Alleen om 10.30 uur nam ik een beetje “honger” mijn sap pakket en pakte het meteen op. 18 van 0,5 Liter flessen vol sap op mij te wachten. Eerste van alles, ik was een beetje in de war. Waarom werd opgenomen in het pakket zo vaak dezelfde groene sap? Maar dan lees ik weer in de beschrijving van Niveau 3 en geleerd dat deze groene sap is zeer alkalisch en zeer goed voor ons lichaam en in het bijzonder van het zuur-base evenwicht….geen wonder, met Appel, selderij, komkommer, spinazie, peterselie, citroen en gember, ik kan me voorstellen dat dit goed! Dus in ongeveer Kris Carr zie de groene sappen! Ook was er een gele sap met de citroen, Agave, Cayennepeper en kurkuma en een Cashew melk voor de avond. In totaal waren er verspreid dus 3 liter vocht gedurende de dag tijdens de Frank Sap genezen.

Rond 11 UUR ben ik begonnen met mijn eerste groene sap en was zeer positief verrast. Ondanks de zeer groene en smaak-intensieve bestanddelen van het sap was heerlijk! Vooral de komkommer en citroen maakte het mooi en fris. Ijs koud en goed! Op de dag dat ik werd te drinken om de 2 tot 3 uur een halve Liter sap is verdeeld. Nou, dat werkte goed! Ook de gele sap is verrast mij zeer positief. Zuur en lekker en pittig door de Cayennepeper! Mijn Hoogtepunt is de Cashew, echter, werd de melk in de avond – het is goddelijk!!! Het bestaat uit cashewnoten, data, sesamzaad, vanille en kaneel! Met deze melk, ik ben klaar met mijn eerste dag, omdat ik me realiseerde dat zeer intensief, de eerste ontwenningsverschijnselen. Hoofdpijn van groene thee en koffie terugtrekking!

Dag 2 – Detox op een emotioneel niveau!

Terwijl ik snel op de eerste sap-daagse vakantie, ik ging op de tweede dag terug naar het kantoor, omdat een dergelijke genezing, in het bijzonder vanaf dag 3 heel goed met een normale gebeurtenissen om te gaan met. Je hoeft geen plannen een extra week vakantie! Zeer praktisch, het was natuurlijk, dat ik niet hoefde te komen eerder dan gebruikelijk, geef mij mijn eigen sappen vers bereid. Dus ik heb genoten van het net voor de start van het werk thuis mijn eerste sap uit de koelkast en de rest van de sappen naar het kantoor. Ook op de tweede dag, zowel sappen smaakte me erg goed en ik vond mijn bijpassende drinken ritme gedurende een dag.

Emotioneel, de 5-daagse sap voorgesteld vasten voor mij nu! Ik kan het niet beschrijven precies, maar het kwam net als vorig jaar hoog, zodat een deel van de geestelijke dingen in mij zag wilde. In de avond heb ik mijn Cashew melk eenvoudig door de tranen en ik hield terug. En wat kan men doen op een dag, in het beste? Vroeg gaan slapen! 🙂

Dag 3 – Het is bergop!

Op de derde dag, de wens ontstond in mij de eerste Keer, niet in de ochtend deze groene sap drinken. Op een of andere manier was ik in de stemming voor iets Fruchtigeres! Maar ik vond het meer dan schrijnend Probleem, en dronk braaf. Het was voor mij emotioneel beter. De hele dag door, ik had veel energie en ik voelde me na een paar uur slapen de nacht ervoor, goed uitgerust. Alleen in de avond, mijn vermoeidheid kwam terug tot zeer vroeg en ik gaf in de behoefte en was in staat om te slapen ongeveer half negen.

Dag 4 – soort niet mijn dag!

Voor deze dag, ik wachtte mijn volgende sap levering van de Frank Sap. Terug naar 10 bij het brengt mij vreugde service met verse sappen! Echter, de overeenkomst niet heeft voldaan. Deze Keer was ik enigszins geïrriteerd omdat ik verondersteld was om te voldoen aan met vrienden en niet langer kon wachten. Op een bepaald punt, de leverancier belde me – hij had mijn adres en is dan maar ongeveer 10: 45 mijn sap-pakket.

Begonnen met deze eerste ergernis in de Ochtend mijn hele dag was vergelijkbaar. Op een of andere manier, het was gewoon niet mijn dag! Ik had energie en was ik fysiek goed, echter, vond ik mezelf in een emotionele roller-coaster ride. Heel vreemd! Ook werken in de tuin en het uur Draaien in het begin van de avond kon niet beter aan deze voorwaarde en zo eindigde ik de dag met mijn favoriete melk op de Bank en viel in slaap begin opnieuw!

Dag 5 – Alles is terug in Puur!

Op de laatste dag had ik het gevoel OK. Ik werd wakker met een stralen, na ongeveer 10 uur slaap nodig, en deze straling bleef ik de hele dag. In de avond wilde ik breek het snel en was enthousiast over mij en mijn eerste maaltijd – een huisgemaakte aardappel soep met fijne kruiden! De groene sap dronk ik alleen met tegenzin. Het was nog steeds lekker, maar in de 5 dagen moest ik krijg net te veel van. Op het gele sap in de middag, ik was op zoek naar, maar toch. En, natuurlijk, op de laatste Cashew melk dat ik geniet in mijn aardappel soep en een stuk brood, dronk.

5 dagen sapkuren, Mijn conclusie achter mij:

Dit jaar is het sap vasten was een geweldige ervaring! Zowel fysiek als emotioneel. Ik voel meer energie, kijk ik weer, vooral intens in mijn maaltijden, en mijn gevoel, mijn huid glimt mooi en is opgehelderd en mijn spijsvertering verbeterd. Honger had ik tijdens de 5 dagen sapvasten en ook de Overgang naar vast voedsel was makkelijk! Het was zeer aangenaam!

Over de Frank Sap kuur wil ik u mijn aanbeveling op de weg! Het Sap Reinigen Niveau 3 is al behoorlijk heftig! Hoewel ik had bewust gekozen voor de versie met het groene sap in een groot bedrag, maar het was me, na een paar dagen, gewoon te veel groene sap. Voor mij de verandering van tempo, wat er met je gebeurt op Niveau 1 en 2 ontbrak, omdat, bijvoorbeeld, Niveau 1 bevat 2 meer sap varianten. De twee sappen en de melk die zijn opgenomen in mijn cursus van de behandeling, zijn fantastisch! Goede kwaliteit, goede juice blend en een goede duurzaamheid! Ik hou van alle drie erg veel. Bovendien, de uitvoerbaarheid van deze ready-to-behandeling is een absoluut voordeel! Vooral voor drukke en mensen die het niet kopen van een sapcentrifuge voor de 5 dagen sapvasten wilt! Echter, de kosten van de cure, natuurlijk, zijn tegen. Met ongeveer 200 euro, het Sap Reinigen genezing Niveau 3 is niet gunstig. Je moet dus afwegen of u liever om de 2 dagen of dagelijks zelf-winkel-en sap wil of uw aanslagen voor de variant voor “Luie”, zoals ik heb gedaan in dit jaar. 😉

Mijn favoriete sap recepten vind je de weg, en ook in mijn Blog en ook een aantal belangrijke tips voor elke sapvasten. Als u besluit om sap zelf, je moet natuurlijk de juiste sapcentrifuge. Voor dit doel heb ik getest Slowjuicer versus centrifugale citruspers.

Gelukkig Ontgiften!

Geef een reactie