Colon reiniging als onderdeel van mijn Detox kuur

“De darm is de wortel van de Plant man.”

Dit citaat van Franz X. Mayr, dat vind ik erg geschikt, nadat ik in de laatste tijd intensief met dit belangrijke orgaan van het lichaam en van elkaar. Als onderdeel van mijn Detox kuur heb ik mijn gedachten alleen te eten, zeer schoon, maar ook een colon reiniging. Waarom Al die ophef? Ik zou willen samenvatten voor je in deze Post.

De betekenis van onze darmen – in de korte versie.

Op het belang van de darm dat ik kon schrijven de helft van een boek, maar ik wil weten wat mijn belangrijkste bevindingen. De darm ligt aan de basis van onze fysieke gezondheid. Hij is een zeer gevoelig Orgaan, en dat is voor ons welzijn en de bio-energetische gezondheid van het lichaam is van essentieel belang. De belangrijkste taak van de darm het voedsel te verteren, te absorberen en uit te scheiden giftige stoffen. Dit zijn zeer complexe processen die vragen om een zuivere en goed functionerende darm. Onze spijsvertering is voortdurend uitgedaagd door giftige stoffen in de lucht, in voedsel, evenals neuro-toxinen van bacteriën, virussen en schimmels en onvolledige metabolische processen in ons eigen lichaam. Onze moderne levensstijl en komt met een lage vochtinname over de dag, gedenatureerd voedsel, maar ook een afval van lijm, übersäuer of afval van verf eten. Dit leidt tot darmproblemen en een slijm van ons darmkanaal, die kan hard meer en meer. Door middel van een vuile en slecht werkende darm zal niet worden opgenomen in de voedingsstoffen goed. Dus, we kunnen lijden in weerwil van het rijk voedsel onder een tekort aan voedingsstoffen. Tegelijkertijd ons lichaam ondergaat een bepaald bedrag van de achter-vergiftiging, als de darmen van de werkelijke belangrijkste taak. (Bron).

Wat gebeurt er tijdens een colon reiniging?

Door colon reiniging van het hele lichaam zal worden detoxified, de cellen, de organen, de hersenen, de spieren en het bindweefsel grondig. De darm reiniging verbetert de metabole milieu in de eiwit-deposito ‘ s, vet, toxines en afvalstoffen verstopt ruimten tussen de cellen. De opgehoopte giftige Stoffen kan worden uitgescheiden. Geen Ontgifting is bereikt zonder een begeleidende reiniging van de dikke darm. Als de root is gut gerenoveerd slechts een keer, kunt u stoffen door de begeleidende ontzuren maatregelen (basic voeding, inname van het mineraal) vaak heel snel resultaat. Veel klachten, zoals huidproblemen, rugklachten, ontsteking, migraine, enz., kunnen verdwijnen door een grondige reiniging van de darm (bron).

Voor mij deze relaties werden eerder niet bewust van. Op Het Tegendeel. Ik meet mijn spijsvertering, maar u heeft geen zin. Het werkt. Dus alles moet goed zijn, dacht ik. Maar nadat ik de prachtige informatie op de pagina van de regenboog cirkel, ik was attent. Wie meer wil te weten komen, gooien de snelheid, ik heb echt een kijkje op deze pagina. Voor mij is de informatie geholpen heel veel!

Aangezien ik van plan was om te doen toch, om in januari is een Detox behandeling voor mijn lichaam en komen weer recht met de Schone Eten op het spoor, dacht ik dat de Amazone de dikke darm te reinigen door regenboog cirkel is precies goed voor mij.

Wat de Amazone is van dubbele punt zuivering en welke invloed heeft het op je?

Beste uitleggen aan u de voor zichzelf: “De Amazone colon reiniging is een zeer effectieve kruiden, vitaminen, mineralen, enzymen mix voor het reinigen, renovatie, revitalisatie en harmonisatie van de darm. De combinatie van beproefde en geteste het schoonmaken van de planten en de krachtige regenwoud kruiden dat maakt het één van de meest effectieve en goedkoopste colon kuren op de markt. Want het is ook een krachtige lever planten worden opgenomen, het is ook een lever zuivering. Het ondersteunt een regelmatige stoelgang en bevordert Obesitas het verlies van het gewicht. De darm is essentieel voor een goed immuunsysteem; door het nemen van de Amazone darm reiniging van het spijsverteringskanaal, die volledig kan worden gereinigd en zo het immuunsysteem wordt versterkt. Het is eenvoudig en gemakkelijk vanuit huis mogelijk zonder snelle of moeilijke diëten.”

%image_alt%

Door Matthias Langwasser – de grondlegger van de regenboog cirkel en ik weet dat hij niet heeft gewinkeld deze mix ergens, maar na lange studies, heeft samengesteld, zodat het optimaal werkt. Ik denk dat het uiterst sympathiek!

Hoe zijn mijn ervaringen tot nu toe?

De Amazone colon reiniging wordt geleverd in een grote container. Er zijn, na alle, 500 gram poeder, dat is genoeg voor 2 maanden.. Het poeder is groenig van kleur en ruikt vrij intens. Ik moet toegeven, het smaakt prima, maar ik vond het walgelijk. Het is een natuurlijke kruiden drinken, geen smaak geoptimaliseerd frisdrank! Je moet mengen met wat vruchtensap, zodat het gemakkelijk is om te drinken. Na een beetje vallen en opstaan, ik heb nu mijn favoriete mix In een 0,2 l glas sap en een half koolzuurhoudend mineraal water komt aan de helft van de Appel. Ik meng 2 lepels (inbegrepen) van het poeder. Slechts roer krachtig en direct na het opstaan te drinken. Nadat ik spoelbak één keer met koolzuurhoudend mineraalwater. Dit mengsel moet worden in de ochtend en in de avond, met een uur afstand van de maaltijden geconsumeerd. Daarom drink ik ga direct na het opstaan en voor het naar bed.

Amazonas Darmreinigung Pulver

Ik neem de remedie nu sinds ongeveer 4 weken. In de eerste 2 weken heb ik niet eens veel, maar het is ook, volgens de beschrijving van normaal. Maar in de laatste 2 weken is er een hoop gebeurd. Mijn spijsvertering is verbeterd. Tegelijkertijd heb ik het gevoel dat, zoals in de handleiding beschreven, het proces van ontgifting van de darmen is begonnen. Mijn huid is zo schoon als NOOIT tevoren! Ik heb geen enkele onreine plaats. Ik had tot op zekere hoogte altijd. Ik heb een vreemde manier minder slaap dan normaal. 5-6 uur per dag. En ik voel me fitter en duidelijk meer alert, hoewel de donkere tijd van het jaar anders eigenlijk heel mooi en uitgebreid. Ik steun de Hele Regenwaldtee van de regenboog cirkel, die smaakt een Roibuschtee zeer vergelijkbaar. Ik drink 3-4 Maal per week, een pot thee.

De positieve veranderingen die ik wil geen druk het nu, en zelfs niet per se naar de Amazone darmreiniging, maar er zijn gewoon dingen die opvallen aan mij, en ik ben blij. Aan de andere kant, de vele positieve reviews van andere klanten spreken zeker voor het product en bevestig mijn eigen ervaringen. Ik ben dus erg enthousiast om te zien hoe het is genezen van mij om verder te gaan in de loop van mijn Detox. Ik kan nu zeggen dat ik top!!! 🙂

Als je nieuwsgierig bent, en ook een bron geworden Glans voor je darmen wilt maken, kijk dan eens hier: klik.

Het product is bijna 60€ is niet erg goedkoop, maar het heeft slechts 2 maanden (denk ik, bij mij zelfs nog langer, als ik in mijn tank kijken) en voor mij mijn gezondheid is zeker de moeite waard. Als ik denk over wat ik bijvoorbeeld in mijn leven voor migraine pijn hebben uitgegeven tabletten, dan ben ik van andere bedragen, zonder dat ik ooit een effect op lange termijn…

Veel plezier!

Kristin Unterschrift-003

Geef een reactie