Mijn top 5 tips voor de zomer teken 2013 – het maken van uw doel!

Ze heeft vele namen en als we eerlijk zijn, we willen het allemaal: Het Strand lichaam, Bikini lichaam, zomer, figuur, of hoe je het noemen. We dromen van haar en willen voor ons gretig. Dit is de tijd, dat dit doel met een leuke en Systeem. Maar hoe precies? Alleen, te dromen en niet genoeg, helaas. Want uit het niets komt niets.

In het vorig jaar, had ik maakte mijn geest precies dit doel, “de zomer figuur” in een doelgerichte en ontdekt hebben enkele belangrijke tips die mij geholpen hebben ongelooflijk. Soms is het niet, in feite, worden alleen de pure actieve, maar het moet ook in het hoofd.

kristinsportgeschafft

Tip # 1: Realistische Doelen

Een van de belangrijkste punten in de realisatie van onze zomer 2013 karakter van de relatie tot de werkelijkheid is. Ieder van ons kunt bereiken voor jezelf persoonlijk, geweldige zomer figuur, die ziet er anders uit dan ons huidige lichaam silhouet. Maar laten we realistisch zijn. Het is demotiverend, de droom lichaam van de Modellen te bekijken en te willen per se uitzien. Vergelijken is de moeite niet waard. In plaats daarvan moeten we ons afvragen liever in de voorkant van onze spiegel, een liefdevolle balans op te maken en rekening houden met de punten die we in ons lichaam. Aan de benen meer gespierd? Om een beetje vet aan de taille? Of willen we meer geweren op de armen?

Ik, persoonlijk, zou willen om een beetje te verminderen lichaamsvet en om terug te komen over mijn KFA van afgelopen zomer. Tegelijkertijd wil ik onderhouden van mijn spiermassa en misschien ook wel een beetje uit te breiden. Een ander doel voor mij is om te bouwen voor mijn uithoudingsvermogen (bijvoorbeeld Hardlopen). 5 km onder de 30 minuten, moet er weer helemaal in. Ook hierbij heb ik in het afgelopen jaar, een goede ervaring.

Deze doelstellingen zijn, voor mij, is realistisch, maar tegelijkertijd zijn ze een uitdaging voor mij. Op de juiste plek!

Tip # 2: voeding, Sport

Een van mijn belangrijkste bevindingen van vorig jaar was dat we kunnen nog zoveel Sport als we willen. Zolang we voeren op slechte, en tot het nemen van meer calorieën dan we verbruiken, dan krijgen we een bevredigend zomer figuur. Dit is eigenlijk volkomen logisch. Echter, we hebben vaak het gevoel dat we hebben om het te maken naar het strand, figuur net een beetje meer. Sport is zeker een van hen. Echter, de grotere uitslag van een gezonde, evenwichtige voeding. En om heel eerlijk te zijn: ik denk dat dit bericht is geweldig! We geven ons lichaam het goed, voedzaam dieet en doen alleen – zonder te investeren veel meer tijd – een groot deel van de op de weg naar onze summer figuur van 2013! Dit is vooral voor de professionals absoluut, positief, toch? 🙂 Dus, Schoon het Eten van regels!

Daarom ben ik van plan om te kijken naar de volgende keer vooral goed op mijn voeding en de kleine “winter zonden” (frequent Snacken, grote porties), die zijn geslopen in. Op hetzelfde moment, ik ga maken, Ja, als ik aan u gemeld onlangs, mijn eten van rauw voedsel rijk.

Tip # 3: Visualisatie

Als we een doel hebben in het achterhoofd, moeten we draaien ook op een dagelijkse basis. En hierbij bedoel ik dat we snijden ons het beeld van een supermodel uit een tijdschrift en hang het aan de muur….geen….vervolgens zijn we terug naar onrealistische doelen. Maar ik bedoel de visualisatie als u uw persoonlijke de zomer figuur bereikt.

De visualisatie van het doel te bereiken, is een bekende management techniek. Waarom zou het niet ook werken voor de droom figuur…

Neem elke dag gedurende 1-2 minuten en stel je voor hoe u uw zomer figuur bereikt. Bijvoorbeeld, is uw geplande vakantie kunt u denken als u een wandeling maakt langs het strand en je lekker in je vel voelt. Of stel je voor hoe jij in een bepaalde broek weer, en hoe trots in front van een spiegel. Uw kleine ochtend maakt deze visualisatie oefening ritueel. Dan begin je al veel meer positieve en actieve dag.

Ik heb voorgesteld om mij in het afgelopen jaar, hoe ik me voel in de stranden van Californië met mijn nieuwe korte broek korte Broek langs het lopen en me gelukkig als een mossel. En dat is de manier waarop het ging voor mij in Santa Monica. 🙂

Tip # 4: Motivators

Oh, Ja. Drijfveren van de buitenkant kan ongelooflijk nuttig zijn. Manier op zoek voor u de Motivatie voor je dat je het meest aanspreekt. Als er geweldige Workout video ‘ s op YouTube, inspirerende blogs van andere mensen of van uw Training groep in de sportschool….ieder van ons is gemotiveerd anders. Luisteren naar je innerlijke gevoel, als je iemand of iets dat correct reageert, dan zal je het merken.

Persoonlijk, ik was geïrriteerd in het laatste jaar, het lichaam rock Gemeenschap totaal. Het maakte me echt blij, me, samen met de andere lichaam rockers door de zwaarste Trainingen, “kwelling”, en het gevoel achteraf, als de held par excellence.

Als u op zoek bent naar Motivatie, dan gaan om het zoeken in grote WWW. Momenteel, zo veel programma ‘ s starten aan het bereiken van het doel van het strand figuur. Een, die ik zeker kan aanraden is de #bikini serie van de Tone It Up Meisjes uit Californië. 🙂

Tip # 5: Trainen met het Systeem en plezier hebben

Heb je dit ervaren? Je denkt dat je goed bent in Opleiding zijn, en eigenlijk alles goed, maar nog steeds geen succes op het lichaam zichtbaar zijn. Velen van ons zijn niet van fitness professionals en mag niet in staat zijn te beoordelen wanneer u uit te werken bijzonder effectief. U investeren uur op de Crosstrainer en nog steeds geen vooruitgang, dus hoe je het wilt. De gedemotiveerd en het resultaat is dat wij geven aan onze doelstellingen.

Daarom is het uiterst belangrijk dat we in gesprek gaan met een Systeem met een goed Plan – trein. Of u maakt dit Plan door jezelf, onderzoek op het web, of samen met uw fitness trainer is in de Studio om te werken, dat is uiteindelijk aan u. Zorg ervoor dat uw Plan is effectief is voor uw doelstellingen.

Op de andere, je moet trainen met plezier. Ik weet dat dat het begin is ongelooflijk moeilijk, en de innerlijke varken-hond is ongelooflijk sterk. Maar het is de moeite waard om vol te houden. Uw lichaam went aan de stress en je geest op de uitdaging. Dit gebeurt echter alleen als u iets sportiever, wat je gelukkig maakt. Indien u geen zin om te Lopen, maar nog steeds niet werkt, omdat je denkt dat het goed is en alle lopers zijn zo mooi en lean, stop dan onmiddellijk weer. De Opleiding moet niet een marteling. U bent niet tot de zomer van karakter te kwellen?

De sport in uw opleiding plan dat perfect bij je past en die je graag zou willen hebben. Voor mij zijn er zeker HIIT Trainingen, een beetje Training in de fitnessruimte, een beetje Yoga, want ik vind het inspelen op de totale tijd, en uitvoeren.

Mijn Plan is dat ik op een dag in de week. Ik zet deze intense HIIT Training met Lopende sessies en Yoga Sessies. Ik heb dus een goede Mix om mijn doelen te bereiken.

Dit waren mijn 5 tip, die ik zou willen om u te geven, op weg naar de zomer karakter 2013. Het heeft mij geholpen om acht te slaan op u, en ik zou graag een jaar geleden dat iemand me vertelt precies dit zo expliciet. 🙂

Al Het Beste!

Kristin Unterschrift-003

Geef een reactie