Rohköstlicher Banaan-Peer Lassi

Juuhuuu, mijn eerste raw food recept is online! Hoewel ik eerder geplaatste Smoothie recepten, maar sinds ik heb besloten om een beetje te Rohvolution starten in mijn dieet, maar probeer het, en ik liever Rohköstliches.

Ik moet zeggen, het is niet zo gemakkelijk. In het bijzonder, te maken met de dehydrator, die ik gekregen heb voor het Testen van de door het bedrijf spruit, zal worden geleerd. De eerste Scones waren erg droog, maar wel lekker, en de eerste raw brood was van de consistentie is goed, maar de smaak me niet vertellen veel. Maar ik laat je niet zelf. Het geheim van de Dörrofens ik ga luchten snel! Zou belachelijk zijn! 😉

Vandaag is er een heerlijk eenvoudige raw food recept, voor het u niet veel nodig. Het is zo ongelooflijk lekker, dat zou ik drinken geliefd bij de liter.

Zoals vandaag zou een rohköstlicher banaan-peer Lassi? Lekker, toch? 🙂

Banane-Birnen-Lassi

Ingrediënten voor 2 glazen van Lassi:

 • 80g Cashewnoten
 • 1 rijpe peer
 • 1 rijpe banaan
 • 6 data
 • 1/2 THEELEPEL gemalen vanille
 • 200 ml koude Koffie (bijv., vlier bloem thee)

 

Voorbereiding:

 • De Cashewnoten om te genieten voor ongeveer 8 uur in koud water.
 • De thee kook en laat het afkoelen. Het is ook de koffie van de dag ervoor.
 • De geweekte Cashewnoten, met de ongeschilde peer, gevulde dadels, banaan, evenals de Koffie in uw blender en krachtig mash.
 • Als de Lassi gepureerd goed en is lekker romig, de grond vanille in de blender en kort mengen.
 • De Lassi in 2 glazen, vul een ice-cube en koud.
 • Voor het Serveren, bestrooi met een beetje poedersuiker vanille te garneren en ervan te genieten.
 • Op de grote, wijde wereld zijn er duizenden van Lassi-recepten. De yoghurt drankje komt oorspronkelijk uit India en is bereid met saffraan en Mango. Inmiddels, bijna elke Aziatische land heeft zijn eigen Lassi recept. Ik dacht bij mezelf, we hebben een rohköstliche, veganistisch Lassi-variant. Het is perfect voor warme dagen en pittig eten!

  Goede Eetlust!

  Kristin Unterschrift-003

  Geef een reactie