Schoon Eten: de eerste dagen

Afgelopen zondag begon ik “officieel” met de Schone Eten. I. van de “Opgeladen” boek, die ik nu geschreven een stuk van het lezen (het heeft meer dan 300 pagina ‘ s), het belangrijkste voedsel, Dus ik heb een goede Basis voor de combinaties, want ik kan heel creatief met mijn eten.

%image_alt%%image_alt%

De eerste dag op zondag liep zelfs bijna perfect (zelfs zonder de extra havermout winkelen): in de Ochtend-eiwit-ontbijtgranen met magere melk, een lunch of een fruitsalade en een handvol amandelen, tussen een biologisch-Stevia-yoghurt met Sinaasappel, in de avond, een ei Omelet met tomaten, champignon en Courgette vullen. Ik moet zeggen, zo veel verschillen, dit is niet helemaal naar mijn andere gerechten. Met uitzondering van: ik heb het vaak gegeten. Ik at een beetje meer KH dan ik gewend was anders, en ik heb gegeten, geen snoep.

De volgende dag ging ik winkelen en heb ik met de betrekking: een full-body zwart brood van Harry ‘ s (super lekker!), meer groenten, meer fruit, meer eieren, en 2 nieuwe soorten granen (6-graan graan met havermout als Amarant muesli, alles biologisch). De tweede dag ging ook goed, want ik moest gewoon gratis en uiteraard thuis was er.

Dan is de normale werkdagen. Ik heb nagedacht over het voor de rest van de week, wat ik voor de lunch op het werk, eet, en zijn bereid de Nodige in de ochtend te nemen. De druiven bijvoorbeeld, zwart brood met geitenkaas en wijn, of een Appel met amandel-of spinazie, of een stuk zwart brood, een gemengde blad salade met Feta kaas uit de kantine. Ik moet zeggen dat onze kantine is echt heel goed en vaak zeer gezonde dingen. Er is altijd een groot salade buffet en vaak 1 of 2 gezonde maaltijden. Gisteren, had ik sinaasappelen, bijvoorbeeld een wortel soep. Dus dit past goed in het concept! De moeilijkheid voor mij, echter, is de Zoetheid, die ons gebracht in het kantoor van constant. Of cake of winegums of chocolade…het is altijd wat er echt is! Zeer slecht!! Soms heb ik een hele dag uit te geven, en vallen vervolgens in de avond, wanneer vaarwel te Zeggen ga naar ijzer nog maar eens. Dit is een site die ik heb werk te doen! Het is ook een mooie slechte gewoonte van mij om met een collega in de ochtend voor een Cappuccino of een kopje Chai Latte van de kantine. Het is duidelijk dat het gebruik van low-fat melk voor de koffie, maar het moet toch niet elke dag. Echter, de Drank is op het werk beter dan thuis. Ik ben altijd een pot kruidenthee en doe het nu, om te drinken gedurende de dag. I. e. in de ochtend en in de avond, twee grote glazen water en bereik ik mijn dagelijkse rantsoen. Thuis heb ik niet vaak met zoveel dingen in mijn hoofd, dat ik drink mijn dorst te voelen en te vergeten, in de tijd.

Vandaag gingen we winkelen en bracht weer een aantal “specialiteiten”. Bijvoorbeeld, kokosnoot water en de boter, biologische Lassi (omdat, zoals zelfs meer), Lijnzaad, volkoren spaghetti, groene thee, Basilicum-Tofu en vele anderen! Bij ons is er niet ver weg is een grote biologische supermarkt “Omdat”. De zuiverste in het land van tal van goede, lekkere dingen!

Wat ik kan vertellen van de eerste week:

  • Op een of andere manier, ik ben gewoon geladen totale energie. Ik hoef alleen maar 5 uur slaap en ben ik gerust…of dat komt nu van de Schone Eten, ik denk dat nog niet helemaal. Maar wie weet?!
  • Bovendien, ik kwam in mijn maaltijden in een calorie teller. Ik eet een beetje meer koolhydraten per dag, en een beetje minder eiwit, maar het totale aantal calorieën laag en ik heb honger. Dit is geen wonder: Als ik, bijvoorbeeld, een deel van deze grote aardse zwart brood om te eten, ik ben mega moe en stopt dan, in ieder geval, een beetje langer.
  • Naast de vele ballast stoffen, het lijkt erop dat mijn spijsvertering is erg sterk. Geen Bijzonderheden…:-)
  • Mijn gewicht daalde licht.

De week was absoluut geweldig! Ik ben goed met Schoon Eten en ik zal dat ook blijven doen. Laten we eens kijken hoe het zich ontwikkelt! Ik ben enthousiast!

Geef een reactie