Elke Dag Sport…

…is dat goed of eerder slecht voor het lichaam? Dat is de vraag die ik mijzelf stel.

Hoe was je in staat om in mijn 20-daagse vakantie Uitdaging om te lezen, ik ben van plan om elke dag tot onze vakantie eind mei, actief in de sport. Het maakt niet uit in welke Vorm. Het zal duidelijk zichtbaar is. Ik wil alles geven tot aan de vakantie, op een lichaam, ik voel me zeer comfortabel, en zijn trots op me. Nu ben ik vertrokken met de vraag of het positief of eerder negatief voor mijn lichaam.

kristincrunches

Ik weet dat er voldoende Regeneratie is een onderdeel van een evenwichtige fitness training. Het lichaam moet rusten en kan niet worden elke dag 100 procent efficiënt. In de literatuur/ in de pers, ze zeggen dat je in een goede fitness studio ‘ s en, uiteindelijk, het zegt je eigen lichaam, als je luistert naar de innerlijke stem. Maar de vraag is: Hoe veel herstel nodig is, en hoe werkt dit herstel? Ik wil je vertellen van mijn kijk op de dingen en hopen op veel gekwalificeerde opmerkingen.

Ik denk na over hoe de rest kan worden ontworpen. Herstel betekent dat ik op deze dag lui op de bank? Of het herstel kan ook betekenen dat ik niet ga bodyrocke deze dagen al, of klimmen, maar zacht uit te oefenen opties, zoals Yoga of Strekken inlegzolen? Voor mij is Yoga zeker een fysieke uitdaging, want ik zou mezelf beschrijven als een vrij ungelenkig. Echter, ik heb altijd beseffen hoeveel ik Yoga en stretching eenheden doen. Mijn spieren voelen na een lekker warm en los. Dit is een heel ander gevoel na een intense training. Voor mij is het een goede verandering en voelt zich goed in combinatie met mijn andere sporten zeer goed. Ik heb het gevoel dat ik hoef niet per se een volledige onderbreking van de Sport, als ik abwechsle mijn andere sport met een zachte eenheden. Om deze reden ben ik van mening dat een pauze kan heel goed worden ingericht door een zachte, “stretching” sport-eenheden, zonder dat men gewoon lui op de bank.

Aan de andere kant vraag ik me af hoe veel de rest in mijn Opleiding is noodzakelijk. Ik doe heel veel van het lichaam van de rots, uitvoeren gaan en in het beste geval nog klimmen. Op sommige dagen heb ik je zelfs een wandeling diverse sport-eenheden. Hoeveel is goed voor mij? Wanneer is een pauze nodig? In principe zou ik zeggen dat ik zal aankondigen mijn lichaam is zeker een pauze. Ik zou het merken als ik voel de Opleiding machteloos, als ik uitgeput in het leven, of als ik eens andere fysieke symptomen (pijn, enz.). Maar dit is niet het geval. Duidelijk, soms heb ik spierpijn van het Klimmen etc., maar voor mij is dat niet de pijn in de strikte zin van het woord. Als de pijn te groot is, dan zou ik de volgende dag niets, of slechts een lichte training eenheid plaats. Ik vond het voor mij zo veel manieren om mijn fysieke Training, ik zie het Probleem niet. Om deze reden ben ik niet van plan mijn Opleiding. De maandelijkse “Plan” is meer een idee wat ik zou kunnen doen. Integendeel, ik doe gewoon elke dag wat ik wil en wat mijn lichaam vraagt. En nu is het zeldzaam dat mijn lichaam nodig heeft na een “pauze”. Veel vaker I. bijvoorbeeld na een “harde” klimmen training dag op de muur als een licht-hardlopen-Wandelen-Mix of een paar zonnegroet van Yoga Dat is de reden waarom ik denk dat ik kan maken rustig, tot 20 dagen van continue Sport. Bovendien, bedoel je, “niet” Ja “zeker trek door”.

Zo gezegd en gedaan. Ik doe wat ik je comfortabel voelt. Niet meer en niet minder. Ik denk dat mijn lichaam en geest zal mij dankbaar voor! En als ik de 20 dagen elke dag, dan ben ik twee keer zo trots op me. 🙂

Wat denk je? Heb je soortgelijke ervaringen?

Geef een reactie