Alleen vrouwen – de Röhnisch Sport collectie in de Test

Op deze Post heb ik lang uitgekeken naar deze weken! 🙂 Het is eindelijk hier en ik kan je vertellen van iets heel goed in termen van de sport…

En zo is het allemaal begonnen: Nog voordat ik heb mezelf op de weg naar Hawaii, kreeg ik van Catherine van de vennootschap Röhnisch een zeer mooie e-Mail. Als ik verlang niet, als een duitse vrouw Gezond Leven blogger, om tijd te hebben voor het testen van de nieuwe Vorm van Panty ‘ s training broek door Röhnisch. Van het merk had ik al gehoord, maar geen punten van aanraking. Dus keek ik rond op de website en was meteen benieuwd! Röhnisch is een zweeds familie bedrijf, wat voor soort van training matters voor vrouwen, door vrouwen. Alleen vrouwen! Klinkt goed! Zelfs ik, als een heel tengere vrouw die ik vaak problemen met het normale “vrouwen maten” andere sporten dingen fabrikant! Veel te lang uitgesneden topjes, brede schouders, brede broek…niet wat ik stel me voor!

Dus ik zei “Ja” aan de Röhnisch Test, mijn gewenste grootte (XS) gegeven door, en nog in mijn vakantie, een groot pakket van Röhnisch bij mij thuis arriveerde. Wanneer ik pakte het, ik viel bijna van de kruk. Er is alleen de beloofde Vorm Panty ‘ s niet in mijn gewenste kleur Verpakt, maar toch een Röhnisch dingen meer. Mijn Uitpakken was zoals Kerstmis!!! Ik werd weggeblazen! En zelfs onze kat, Emil had zijn ware vreugde….ten minste met de kist. 😉

RöhinschSachen2

In mijn test-pakket van Röhnisch van de volgende onderdelen, die ik geprobeerd heb in de laatste paar weken, nu al intens in de Training waren!

  • De Vorm van Alma Capri Zip Panty ‘ s in Paradise rood (roze) 😉
  • De Vorm van Petra 7/8 Zip Panty ‘ s in dark grey melange
  • De Doris Print strapshemd Top in Lace rood
  • De Slanke Livia ‘ s Racerback in Paradise rood
  • De Vorm Livia Racerback Top in het zwart
  • De Alma Print Sweater in zwart met een terughoudend achterkant 😉

Daarnaast was ik ook nog in het genot van een zoete, zwarte-en-roze Hippe ondergoed collectie, twee flessen water en een enorme pinky zak waarin alles werd opgeborgen. WOW! Op dit punt, echt heel erg bedankt voor Röhnisch!! Omdat je niet kunt blijven, dicht bij de camera… 😉

Maar ik probeer het toch! Mijn vorderingen van goede sport spullen zijn hoog. Ten eerste, ik heb het geprobeerd, natuurlijk, alle van de dingen, net omdat de maat en pasvorm is voor mij om te hindernis nummer 1. Tot een shell, die helaas geleverd in een “S”, past de Röhnisch spullen perfect! Hier XS is eigenlijk ook de tijd, X-Small. In dezelfde tijd, dingen niet alleen fit, maar kijken echt heel goed.

Mijn twee absolute favoriet delen van wat ik heb gekleed een paar Keer, als een training outfit, de Vorm van Alma Capri Zip Panty ‘ s en de Vorm van Livia, de Racerback Top. De Vorm Panty ‘ s echt aan alles dat wil een sportieve vrouw van een trainingsbroek. Je zit mooi en strak, visueel verlengt de benen, de heupen, de roze tailleband slanke look, het vormgeven van een grote Kont! Op hetzelfde moment, het Materiaal voelt gewoon geweldig: direct op de huid, maar ook het slepen van de Hand. De Vorm van Livia, de Racerback Top is een twee-delige Top. Het materiaal is gemaakt van glad materiaal, als de Vorm en Panty ‘ s. Het is geweldig om het lichaam en heeft voor mij de ideale Vorm, omdat het niet geknipt te ver en gewoon mooi schouders! De bovenste is een gaas-achtige stof die wordt geplaatst onder de borst in dunne lagen, en in het bijzonder, op de buik, goed gelaagd. De lengte van de Toppen kan variëren door de verschillende lagen van laid-up van stof super: het Verbond van de Vorm Panty ‘ s in de conclusie, of zelfs een beetje meer over wat ik voor mijn yoga-uur handig!

RöhnischTest2

Echter, de andere spullen van Röhnisch zijn echt geweldig: bijvoorbeeld, de Trui is heerlijk zacht, knuffelig, en nog steeds dun. Ik trek hem in Yoga. Of de 7/8-training pants, die is OK in mijn boek als een lange broek, zit perfect op de benen en mijn nieuwe broek in de herfst.

Gewassen ik heb de meeste van de sport spullen nu en zelfs hier kan ik alleen Positieve. Niets is uitgevoerd of het Materiaal is erger. Zelfs de mesh-zoals shell houdt zijn mooie vorm.

Misschien een paar woorden over het prijsniveau van Röhnisch. Ik vind de kwaliteit echt redelijk! De Vorm van Panty ‘ s, die ik krijg, normaal kost 70€…niet meer dan een vergelijkbare Nike Performance broek voor vrouwen, die zit in ieder geval voor mij – maar zo goed! En de Röhnisch Toppen zijn rond de 45€ tot 50€ voor een redelijke frame, als je kijkt rond op de andere grote sportartikelen fabrikanten.

Zo, ik ben echt heel blij met de Röhnisch spullen speciaal voor vrouwen! Helaas is er, in het bijzonder, in mijn omtrek een sportwinkel (meer), leidt dit merk! Maar: Er is Ja gelukkig Zalando !%image_alt% Hier zag ik de Röhnisch Sportkleding, namelijk. 🙂 En deze eerste Test is het niet de bedoeling zijn mijn laatste contact met deze prachtige sport!

Geef een reactie