Meer Motivatie voor de Sport – 10 tips

In uw reacties naar de Garmin wedstrijd was duidelijk te zien: velen van u behoefte aan meer Motivatie voor de Sport! Niet in de stemming, slecht weer, geen tijd… excuses, dat is de reden waarom wij geen Sport kunnen doen, we hebben vaak genoeg van. En als het gaat voor mij op dit moment vergelijkbaar is precies het onderwerp van het artikel van vandaag: hoe motiveer ik mezelf om de Sport? 10 tips om me te helpen en weer van de “niet in de stemming om Sport”-event, ik heb een samenvatting voor je.

where_the_magic_happens_comfort_zone Stel jezelf realistische doelen en strakke deadlines!

U bent een beginner bent en je wilt naar de volgende maand een halve marathon? Vergeet het maar. Stel jezelf een realistisch doel – in het begin, misschien 30 minuten zonder onderbreking uitvoeren? Of een 20-km Fietsen? Je draagt ook vaste data in uw agenda en de behandeling van uw Sport evenementen zoals Zakelijke data. De niet vertellen dat je eindelijk, omdat de Bank comfortabel.

Blogs, Instagram, Pinterest

Laat anderen te inspireren en te motiveren, bijvoorbeeld door middel van Blogs, Instagram of Pinterest. Naast Instagram, Pinterest is mijn favoriete bron van inspiratie. Ik ben er, het ontstaan van verschillende Boards, ik uitspraken en foto ‘ s van de helmstok, om me gemotiveerd te houden.

Bijhouden van uw resultaten!

Toen ik in 2011 begonnen met het bloggen, heb ik niet opgenomen in mijn oefening met een runtastic, maar ook regelmatig op Twitter gedeeld. Op het moment dat ik geblogd “anoniem”. Aangezien dit nu niet meer, niet langer deel ik mijn activiteiten voor het publiek, te tekenen, maar nog steeds met de App. Door het Delen van uw sportieve activiteiten met Apps, je bouwt sociale druk. Als je doet anonieme binnen de Gemeenschap, of zelfs voor je vrienden (bijvoorbeeld op Facebook), je moet zelf beslissen. Mij, het Aandeel heeft gemotiveerd op het moment, krankzinnig.

Bouwen van sociale druk.

Als u naast uw vrienden en collega ‘ s die je neemt volgende maand op de 10km van de stad deel, de Motivatie en de druk om daadwerkelijk de opleiding. Naast de Garmin fitness armband motiveert mij om me te verplaatsen in de dagelijkse kantoor.

De trein met je vrienden!

En als u uw vrienden en collega ‘ s van uw doel-rapporten, kunt u de trein rechtstreeks samen met u. Een afspraak sport annuleren is vrij gênant.

Aanmelden voor een Evenement!

Aanmelden voor een hardloopevenement, boek een Yoga-Retraite of plan uw volgende mountain bike Marathon (houd in gedachten dat hier het doel moet realistisch zijn). Dit ook motiveert eng, immers, u wilt maken het Evenement tot een goed figuur en trein vrijwillig. Ok, ook de komende zomer vakantie dat telt, want dit is een afspraak die veel van een 1A figuur strand en de extra motivatie!

Ruimte de obstakels uit de weg!

Pak je sporttas de nacht voor en neem het in de ochtend direct aan het werk. Dus je moet niet alleen weer naar huis te brengen van uw sport spullen en het gevaar is dat je liggen op de Bank, in plaats daarvan gaan voor de Sport, is niet langer beschikbaar. Mij gemotiveerd in de Rest van de bijdrage voor de sportschool te gaan voor de Sport. Twee Keer per week verplicht was het alleen al vanwege de 100€ lidgeld anders zou worden weggegooid.

Goede Muziek

Met goede muziek, Sport is niet alleen leuk, onze prestaties is verbeterd als gevolg. Ik weet niet of ik het zou redden zonder de “Eye ot de tijger” op de oren van de 120+ niveaus variëren naar boven op mijn zo soepel worden uitgevoerd (ten minste bij het begin van de opleiding). 🙂

Je koopt nieuwe sportschoenen en kleding!

Me nieuwe kleren en nieuwe schoenen altijd enorm gemotiveerd. Tot slot, als u wilt uitvoeren de te verzenden onderdelen, als je al zoveel geïnvesteerd geld. Zo, de vrouwen zijn… waar is, denk ik, omdat tick-tock mannen vergelijkbaar! 😉

Denk aan het goede gevoel na het sporten!

Ook al is het moeilijk op dit Moment, de Sport van het denken en het willen, hoe goed je het gevoel achteraf en kijk uit naar de koude douche na de Training!

Als je van plan bent om van tijd tot tijd beter, sneller, sterker, dit succes is de beste Motivatie! 🙂 Wat motiveert je aan de Sport?

Geef een reactie