Een Pescetarian, Vegetarisch, Veganistisch? Ik wil in elke lade!

Meer dan een half jaar geleden ben ik begonnen met mijn Experiment. Ik leefde van de ene dag op de ochtend vegetarisch. Geen Vlees. Geen Vis. Geen Gelatine, enz. Het was aanvankelijk bedoeld als een proef voor 3 maanden. Maar zoals ik heb ontdekt dat ik het heb gemist in de 3 maanden van niets, ik ben vast. Tot aan de Kerst-seizoen.

Op een keer begon ik met een eetlust voor het vissen toen ik hem zag of rook. Ik ben al denken, wat is het nu, waarom deze verlangens optreden in een keer na 6 maanden. Echter, ik heb niet toegegeven, en de eetlust voor vis was sterker. Ik heb vaak gedacht, als ik aan het winkelen was of wanneer ik nagedacht over wat ik wil koken. Het ging zelfs zo ver dat ik droom van slag, vis. Dat was het teken voor mij dat dit verlangen was tevergeefs. Mijn lichaam was het versturen van mij duidelijke signalen, niet te stoppen, alleen duurzaam, maar ook met de tijd. Net voor Kerst gaf ik in. Ik kocht een pakket van wilde zalm en een plakje op een vers volkoren brood en gegeten. Het heeft me goed gedaan en ik had bij het diner, eigenlijk een Glimlach op het gezicht, in plaats van het hebben van een schuldig Geweten.

Door deze ervaring heb ik alleen maar bewust werd van hoe vet het woord. In welke lader moet ik horen? Een vegetarisch, Veganistisch, een pescetarian, Ovo – of Lacto-dingetje? Eerlijk gezegd, ik heb geen wens te maken over gezegd. Ik ben over dit punt.

Stempel

Sinds mijn vis ervaring, ik ben niet een strikte vegetariër meer te zijn. Ik eet en te vissen. Misschien 2-3 Keer per maand. De vis die ik koop van een duurzame visserij, op voorwaarde dat: ik geloof dat de grootste afdichting MSC. Anders, ik heb een gezonde voeding blijft vegetarische op sommige dagen van de week en zelfs volledig veganistisch. Ik ben het grotendeels opgeruimd, de vervelende staat van dierenmishandeling voor vermaak en visserij industrie en ik veracht u diep. Over deze Weten, dat ik heb gelezen, ben ik erg dankbaar. Nu kan ik eigenlijk zelf beslissen of het de moeite waard is, dat is mij om te kopen van een vis of een pack van gewone koemelk. Altijd met de Kennis in de achterkant van het hoofd, wat deze aankoop betekent. De vis die ik zeg misschien en Ja, in het geval van melk, bereik ik meer voor de kruiden Alternatief. Ik maak de beslissingen.

Voor mij is dit een bewuste selectie eten is het Belangrijkste. Ik bijdragen door mijn bewuste consumptie, de wrede food industrie, die genereert, in mijn ogen, niet alleen dierenleed maar ook het menselijk lijden in de Vorm van moderne ziekten, zoals allergieën, Diabetes, enz., te bevatten. Daarom is de term is niet belangrijk voor mij. Het is niet een vegetarische wensen met een Veganistisch over standpunten beargumenteren. Integendeel, het is een vraag die iedereen draagt zijn steentje bij, maar niemand bekritiseert, omdat hij niet heeft gehouden aan de regels en niet in één van de bekende schuifladen aan te passen. Kathrin van Congruent Chaos heeft geschreven, dat het zo mooi: “Beter is het altijd. Nog erger.”

Als je wilt, of liep als mij, want jouw gedachten, of je moet nu leven als een vegetarische of waarom je het niet kan maken het makkelijk om een volledig vegetarisch/ veganistisch! Dus wat! Maakt u geen hoofd, maar eerder gedachten over je volgende bewust te winkelen! Luister naar je lichaam, om wat hij heeft echt in de stemming. En als hij schreeuwt definitief naar vis of kaas of wat dan ook, luister dan naar hem en hem van tijd tot tijd. Misschien weet hij meer dan jij.

Er is zo veel, dat je er ooit aan gedacht om uw voedsel, tijdelijk vegetarisch of veganistisch leven en de bronnen zorgvuldig geselecteerd. Omdat op hetzelfde moment, er zijn nog zoveel mensen die niet op de hoogte en onverlichte door de supermarkten en gelukkig zijn, als er een Kilo gemalen Varkensvlees, weer echt goedkoop voor 1,99€, de in het aanbod. Waar het vandaan komt en wat het betekent, als het zo goedkoop is, het maakt je sorry, er zijn geen gedachten.

Liefde, Kristin

Geef een reactie