Eindelijk beschikbaar in Mijn boek “Schoon Eten – Natuurlijke koken”!

Afgelopen week is het eindelijk gebeurd! Ik heb mijn boek “Schoon het Eten is – Natuurlijk-koken” voor de eerste Keer in de handen – wat een magisch Moment! Hoe lang heb ik uitgekeken, en dit is het Moment om te werken! Hoewel ik, toen ik thuis kwam en het pakket met het eerste exemplaar van de stand in de voorkant van de deur, een beetje gestrest was, en snel naar de volgende afspraak moest, nam ik bewust een paar minuten, mij op de Bankstel en op het moment is genieten! Hoewel ik wist natuurlijk hoe het boek eruit ziet, het was nog steeds een zeer speciaal Moment, het gedrukte boek in de Hand, draai de pagina ‘ s en alles om mij weer in vrede.

 Clean Eating Natürlich kochen Hannah Frey Boek-Selfie – helaas, niemand was er om een foto te maken van mij 😉

Op dit punt zou ik u graag bedanken voor alle liefde, geluk, wensen, berichten en opmerkingen die me hebben bereikt op de publicatie van mijn eerste boek! Dank je wel dat je mee te lezen hier, zelfs als ik kom zo vaak de laatste tijd om te posten van nieuwe berichten. Dank u voor uw begrip en danken u voor het maken van al deze in de eerste plaats mogelijk!

Hoe veel hebben gemerkt van u, en deze heeft een vertraging in de levering te Amazon voor een paar dagen. Nu het boek is eindelijk online beschikbaar, bijvoorbeeld op Amazon*! Vanaf morgen, het is de bedoeling om dan ook in het boek van de handelingen in voorraad, maar hier natuurlijk, het hangt af van elke individuele boekhandel – gewoon vragen of het boek bestellen on-the-spot, als u niet wilt om online te bestellen.

De Pers is al waanzinnig grote, die van nature bevalt me heel veel! In de huidige oplage van BRIGITTE ik ben vertegenwoordigd met mijn onderwerp van Clean Eating. Een artikel over het Reinigen van het Eten dat ik schreef voor brigitte.de kan hier gevonden worden.

Clean Eating Brigitte Hannah Frey

Ik ben heel erg benieuwd hoe vind je het boek en ik ben zo enthousiast om te lezen je feedback!

Geef een reactie