Boek loterij “Clean Eating – Natuurlijke koken” [GESLOTEN]

De vele positieve reacties op mijn eerste boek, me hebben bereikt in de laatste paar weken, ik ben er heel blij mee! Daarom heb ik hen op een totaal van DRIE boeken! U kunt winnen hier op de Blog, door het schrijven van een reactie, geef ik weg op mijn Facebook pagina en één op Instagram. U kunt deelnemen aan een van de drie platformen, als u wilt om het verhogen van uw kans om te winnen! 🙂 Als u reeds in het boek, uiteraard kunt u nog steeds deelnemen aan de loting – geef het weg aan een vriend / een vriend of iemand uit uw gezin, de Clean Eating concept misschien ook geïnteresseerd in! 🙂 Ik stuur een persoonlijke groet!

 

Van Hannah Frey (@projekt_gesund_leben) postte een foto op 1. Apr 2015 1:33 PM

 

Hoe om te winnen:

  • Periode: van 06. April 2015 tot en met 08. April 2015, 18.00 uur
  • Deelname staat open voor alle lezers uit Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland; als u jonger bent dan 18 jaar van de leeftijd en de win, moet ik in het geval van de winst voor de toestemming van uw ouders, dat ik uw adres.
  • Laat een leuke reactie hier onder dit bericht en schrijf me wat je kunt vinden op de Clean Eating concept is bijzonder interessant en wat u meer wilt weten.
  • Ik ben de winnaar en het verzendadres, vragen te geven, daarom is het van belang dat u een geldig E-Mail adres.
  • Niet inwisselbaar voor een geldbedrag aan de prijs. Juridisch beroep is uitgesloten.

Goed Geluk!

EDIT: De wedstrijd is afgelopen, heeft gewonnen Tonia. Van harte gefeliciteerd!

Een grote DANK ook aan allen die bereid mijn recepten en gebakken, of me haar foto ‘ s uit het boek laten zien! Dit maakt het beste gebruik van de Hashtag #project gezond leven en gemarkeerd mij (@projekt_gesund_leben), dan zie ik de foto ‘ s in ieder geval! 🙂 Ik ben ook erg, als je een Review op Amazon laat. Hier zijn enkele foto ‘ s van je:

 

Van Silke (@silk_and_gold) posted a photo on 28. Mrt 2015, 12:01 UUR

Van Silke (@silk_and_gold) geplaatst een foto op 29. Mrt 2015, 11:28 UUR

 

Een door Kira, Leo (@Boterbloem hommel) posted a photo on 31. Dec 2015 3:17 PM

Een brood andlove (@brot_und_liebe) postte een foto op 4. Apr 2015, 7:52 PM

 

Een von Koch yoga (@chef-kok yoga) postte een foto op 4. Apr 2015, 8:11 UUR

 

Een van Marie (@gettingstrongereverydaysince92) postte een foto op 6. Apr, 2015 at 5:32 PM

Een van Marie (@gettingstrongereverydaysince92) posted a photo on 28. Dec 2015 3:50 PM

Geef een reactie