Mijn aanbevelingen: De beste yoga matten voor in huis, yoga, reizen en Outdoor

Vóór tot ongeveer 3 jaar heb ik al geschreven over een uitgebreide Post over het onderwerp van yoga matten. Op het moment, ik ben net gestart met mijn Vinyasa Power Yoga teacher training en had 4 matten thuis. Maar de wereld gaat zo snel! Ondertussen, mijn yoga-ervaring is geworden, net als mijn Mat ervaring een veel rijker. Een ding heb ik geleerd in het proces: de Mat is dezelfde Mat. Tijdens de Yoga reizen, ik aandacht besteden aan andere criteria dan de Yoga in mijn eigen vier muren. Vandaag heb ik een roll-out van mijn nieuwe en oude beproefde favoriete yoga matten voor u en geven tips over wat je moet de yoga Mat kopen.

Die-besten-Yogamatten-im-Test

Wat is de beste yoga-Mat? Waar moet ik op letten bij het kopen van een yogamat?

Dit zijn de vragen die ik super vaak van u. Het antwoord is: “dat hangt af van hoe en waar is uw Yoga.” In Hot Yoga heb ik gewoon hebben andere behoeften op een reis rond de wereld of in mijn eigen huis, waar mijn Mat uitgerold worden toegestaan om te verblijven. Maar natuurlijk zijn er een paar criteria die u kan bij de aankoop oriënteren. Ik volgens mijn persoonlijke belang, zodat u een gids voor de beste yoga matten:

 • Slip-weerstand: voor mij is het A en O in het geval van een Mat! Als u het uitglijden op een Mat constant, dan is de beste Yoga-Klasse maakt niet leuk!
 • Materiaal: Het Materiaal is voor mij bijna net zo belangrijk. Niemand wil graag permanent praktijk op een Plastic folie, gemaakt van PVC of iets dergelijks. Mijn aanbeveling is het natuurlijk rubber is zeer duidelijk, de beste in duurzame productie en eerlijke handel.
 • Geur: De geur speelt een grote rol, want ik heb een gevoelige neus. Mijn ervaring is het natuurlijk rubber geur in eerste instantie, zo ongemakkelijk als PVC, maar in die van natuurlijk rubber wordt uitgezonden super helpt!
 • Dikte: Afhankelijk van wat u wilt doen, is de dikte van een Mat is van cruciaal belang. 3 tot 5 mm zijn Standaard. 1,5 tot 2 mm zijn voor de reis super. 6 mm en meer in het bijzonder van terug gevoelige yogi ‘ s of voor een yoga Mat, mag alleen worden gebruikt in het huis.
 • Gewicht: Het gewicht van de cursus is afhankelijk van de Mat dikte. Hoe meer je wilt mobiel gebruik, het makkelijker moet worden.
 • Kleur: de kleur van de Mat speelt een rol. Ik besteed veel tijd en er moet ondersteuning bieden voor mij de kleur in mijn ontspannen sfeer. Een grote gele zon, een helder turkoois, een lichte Roze of natuurlijke kleuren doorkruist met jute vezels. De selectie is hier ook onuitputtelijk!
 • Schoonmaak: Bijna elke yoga Mat kan ook worden gebruikt met een mild schoonmaakmiddel of een speciale yoga Mat Spuiten om te reinigen. Maar er zijn ook matten die is gemaakt van natuurlijke vezels, voor die is het niet. Let op! In de wasmachine moet je niet geven uw Mat. Dit heeft nooit gewerkt voor mij…maar ik heb al van een aantal van de leerlingen positieve feedback te geven aan het Wassen in de wasmachine.
 • Er zijn twee andere criteria: aanbevelingen en Probeer ze uit. Op de meeste van mijn andere yoga matten werd ik door middel van persoonlijke aanbevelingen of direct in de Yoga-les-aandacht. Om te vragen, wat zijn de matten om je Met de yogi ‘s, om het te testen met een paar Asana’ s of lezen op mijn yoga Mat tips. 🙂

  De beste yoga matten voor thuis

  Een yoga Mat in mijn eigen vier muren, moet vooral heel erg anti-slip, zich goed te voelen in de natuur en niet ruiken. Ik heb voor een verblijf in deze categorie zijn drie favorieten, waarvan er twee zijn meestal uitgerold in mijn werk kamer en in mijn slaapkamer.

  • De Manduka PROLite De Manduka is nog steeds een van mijn favorieten. Ik Seaglas Recent is er een nieuwe in de mooie kleur en ze is geweldig. Net als het Oefenen in de zomer voel ik me elke Keer als ik was in een lagune te krijgen in de bus. De kleur is zo mooi en met deze Mat, het belang van kleuren is voor mij pas echt bewust van te zijn. De Manduka is super anti-slip, dikke 4,5 mm, maar het licht en geuren.
  • “De Mat” van Lululemon: ik was al een hele tijd achter de Mat. In de VS, ik wilde van Bagage, maar niet een keer naast mijn met uw belasting. Echter, “De Mat” is de moeite waard. Het is niet goedkoop, maar absoluut een professional yoga Mat. Absoluut non-slip op een schoon en glad oppervlak als geen ander, super, en de geweldige kleuren.
  • De yoga Mat “natuurlijke rubber” van Yogabox: Sinds meer dan 2 jaar, u bent niet in mijn Repertoire, en ik heb nooit spijt gehad van de aankoop nooit. Het is een compleet andere Mat dan de andere, omdat ze zijn gemaakt van natuurlijk rubber doordrenkt met jute vezels. Het is daarom gemakkelijk slip, comfortabel, warm en erg ‘yogi-achtige”. Even, het is de enige Mat ik Mat is echt geen kwaad met een yoga-liefdevolle-kat uitgerold kunnen worden zonder Emil begraaft zijn klauwen in. Hij houdt van de warme Mat zo goed als ik. Voor het Transport is het niet geschikt, maar goed.

  Yogamatte-MANDUKA-Pro-Lite-im-Test

  De beste yoga-Mat voor yoga-les

  De meeste van mijn studenten brengen hun matten in de yogales. Ik ook doen als ik in de opleiding, cursus of training. Een Mat zou ik willen adviseren u hier van het hart. De MANDUKA eKOLite, die mij vergezelde, al mijn Yoga opleiding, en uw geest heeft gegeven. Het is heel gemakkelijk, maar met de 3 mm dik genoeg voor de schouder staan en co. en zeer anti-slip. Als je het een beetje dikker (4,5 mm), de PROLite van Manduka goed, ik heb al gepresenteerd.

  De beste yoga matten voor op reis

  De yoga Mat voor op reis moet zo dun mogelijk en licht. Slip-weerstand is self-evident. Hier is een Mat in mijn Bagage, de Reizen Mat door yogi sterren komt altijd terug. Ze was al in Hawaii, Bali, Mallorca, aan het Gardameer, en op verschillende seminar locaties. Whoosh, vastgebonden in de zaak of rechtstreeks aan de rugzak – let ‘ s go! Een ander plus punt is gemakkelijk te reinigen. Een geweldig Alternatief voor de MANDUKA. De eKO SuperLite Reizen Mat ik heb onlangs getest met een andere Yogini en vond ze erg stroef! MANDUKA gewoon.

  De beste yoga matten voor de warmte

  Voor Outdoor Yoga in de zomer, en Bikram of Hot Yoga Lessen, vind ik “De Mat” door Lululemon is de beste. Ik heb het gevoel dat je non-slip in de warmte als bij normale temperaturen. Ook zweterige handen. Als het warm is, de “Mat” is gewoon super! In het geval van directe zonnestraling, maar warm de surface recht.

  De beste yoga matten zijn voor het hart van de mensen en individualisten

  Een van de laatste yoga matten die ik begon in mijn huis, onderdeel van het persoonlijk ETEN TREIN LIEFDE yoga Mat van het Hart. Heike, de eigenaar van dit prachtige online winkels, ontworpen voor yoga matten en andere mooie dingen zichzelf en met hun idee van een kleine, maar fijne Trend voor persoonlijke yoga matten. De matten zijn niet zo anti-slip, als ik het zo op een meer gevorderde Yogi ‘ s wensen, maar als ik kijk naar mijn hond op mijn ETEN TREIN LIEFDE belettering, ik zie het al over….net voor het hart!

  Herzteil-Yogamatte

  Misschien heb je al verzameld ene of de andere van Matt ‘ s ervaring. Of bent u gewoon op zoek, die matten zijn de beste yoga…?! Hoe dan ook, ik ben benieuwd naar jullie mening en tips om de vraag van de yogi ‘ s: “Wat is eigenlijk de beste yoga-Mat?”

  Als u op zoek bent naar een snelle gids om uw persoonlijke yoga praktijk, dan stel ik u mijn binnenkomst in de Vinyasa Power Yoga voor het hart. Veel plezier!

  Geef een reactie