SCHOON het ETEN van BASIS – Mijn nieuwe boek op de Gräfe & Unzer Verlag

Uw Liefde, op de titel, u kon reeds zien: ik heb nu al voor de VIERDE Keer de eer om u te vertellen dat er binnenkort een nieuw boek van mij verschijnt! Ik denk dat schreef ik al eens, dat is altijd al mijn grote droom was, om mijn eigen boek in de handen. Ik zou het uitgeven van mijn eerste boek met alleen 26 jaar oud, ik zou nooit voor mogelijk had gehouden! (Ik had er veel van verwacht, voor mij deze droom slechts 20 jaar later te ontmoeten.)

In de laatste 1,5 jaar heb ik aangenomen vier reserveer aanbiedingen en meer, om verschillende redenen, helaas, te weigeren. Is dat niet gek? Met slechts 27 jaar, mijn 4 verschijnt nu. Boek.

%image_alt%

Het is een ongelooflijk gevoel, dat heeft zijn eigen boek, waarin je zo veel uren werk te houden in de handen, en om het te zien in de boekhandel verkrijgbaar. Op elke één boek ben ik waanzinnig trots op. Maar het boek, dat zal ik u vertellen, is voor mij de absolute kroon op het werk.

Van kinds af aan heb ik gekocht in de boekhandel en bibliotheken non-fictie boeken over het onderwerp van de gezondheid bekeken en geleend. De boeken van Gräfe en Unzer was altijd mijn favoriet. Diep in mijn hart heb ik altijd wilde publiceren van een boek in deze grote uitgeverij.

Als in het afgelopen jaar in de week voor Kerstmis het verzoek van Gräfe en Unzer in mijn mailbox aufploppte, kwam naar me toe, in feite, de tranen van vreugde, dus ik was erg blij. Het is spannend maanden, gevolgd nogmaals: voor “Schoon Eten Basics”* ik heb gewinkeld, gekookt, gebakken, gegeten, gewassen, gedroogd en, natuurlijk, heel veel geschreven. En de Foto laat ik het aan de professionals (en het was echt spannend om te zien hoe de gerechten er uit zien als ze zijn gedaan door de food stylisten en de fotograaf op de foto)! Dus mijn boek “de Schone Eten Basics”* nu, na vele maanden van werk, en van 01. Februari 2016 is eindelijk beschikbaar!

Schoon Eten Basics

De natuurlijke weg naar een nieuwe manier van leven

Korte beschrijving:

Geen Fast Food, geen Convenience Food, maar prima te Eten! Dit is HET principe van Clean Eating, de trend uit Amerika. Het is voedsel dat zijn natuurlijk en zuiver en smaak geweldig. Kunstmatige toevoegingen zoals smaakversterkers, kleur-en conserveringsmiddelen, Schoon het Eten is een beweging die verwerpt. De hoofdpersoon van de Clean Eating-beweging in Duitsland, Hannah Frey, ziet u hoe eenvoudig het is om Schoon het Eten is om het te integreren in hun dagelijks leven en wat zijn de voordelen voor de gezondheid van deze voedzaam dieet. Recepten zoals Buddah Kom, spinazie-Hirsotto of New York Cheesecake zijn snel bereid en bieden een Rijkdom aan voedingsstoffen, schone energie voor de dag. De Power Yoga Oefeningen ondersteunen in aanvulling op het vinden van de juiste Balans tussen lichaam, geest en ziel. De overgang naar een nieuwe en betere manier van leven.

Bibliografische Gegevens:

144 pagina ‘ s, paperback met flappen prijs: € 16,99 (D), 17,50 € (A), 21,90 CHF (SFr.) ISBN/EAN 978-3-8338-480-56

+++ Verschijnt op het 01.02.2016 +++

Amazon pre-order*

Clean Eating Bascis Frühjahrsvorschau2

Clean Eating Bascis Frühjahrsvorschau1

Sommigen van jullie zijn nu – terecht – vragen de mate waarin dit boek van mijn eerste boek, “Clean Eating – Natuurlijk* koken” is anders. Er zijn een aantal overeenkomsten, maar ook duidelijke verschillen. Ook in “Schoon Eten Basics” er is een theorie en een praktisch deel met veel tips voor de Integratie van de Clean Eating concept in het dagelijks leven. Daarnaast zijn er checklists, Tests en Oefeningen, seizoensgebonden agenda, een wekelijks schema en nog veel meer. In “Schoon Eten Basics’ speelt ook cal, het aspect van “mindfulness” is een rol, evenals de yogi (sattvige) dieet. Toegevoegd aan dit is een praktische Yoga-deel met mijn favoriete Power Yoga Flow, en natuurlijk een geweldig Recept sectie met meer dan 80 nieuwe recepten. Een van mijn Schoon het Eten van boeken (of beide) – dus moet je al hebt, zal je in dit boek echter veel Nieuwe vinden!

Ik ben zo benieuwd hoe vind je het boek, wanneer het verschijnt in het begin van februari en ik kijk uit naar je Feedback! Als uw nachkocht mijn recepten en Instagram delen, gebruik #project gezond leven en gemarkeerd mij (@projekt_gesund_leben), dan kan ik kijken bij de foto ‘ s! 🙂

Ik zou het ook waarderen het zeer dat u een paar minuten om mijn boek (of beter nog, mijn boeken ;-)) op Amazon* nominaal. DANK u voor uw steun!

Voor meer informatie over het boek kunt u hier vinden op de pagina van GU.

En nu ik wens je een prachtig, vrolijk Kerstfeest! Ik check in na de vakantie! 🙂

Geef een reactie