Wat ben ik aan het lezen?

Waanzin! Dit is een mooie zomerse dag vandaag! Jammer dat ik het vandaag hebben, blijkbaar is het weer niet zo goed contract (duizeligheid en hoofdpijn). Nou, ik drink ijverig heel veel en hebben ook goed geweest voor mijn voeten. Ik hoop dat ik niet ziek zal worden voor de feestdagen. Hou je vingers gekruist!

Vandaag, ik wil niet aan je binden aan uw Notebooks, Pc ‘ s, Smartphones, etc. met een lange Post, maar je bent alleen kort een kleine verandering op mijn Blog, stel je voor. Een van mijn grootste zwakte is dat ik het niet kan in beginsel gaan om een boek op te slaan zonder het kopen van ten minste een boek, tijdschrift of dergelijke! Om deze reden, plat gestapeld in onze boeken al dus tot nu toe ongelezen, van een vrolijke gril gekochte boeken te wachten om gelezen te worden. Sinds ik ben een persoon die ik ben, geïnteresseerd bent in verschillende dingen, boeken zijn van verschillende aard.

Echter, ik heb gemerkt, dat de ene of de andere zal worden vergelijkbare of zelfs dezelfde boeken leest zoals ik. Daarom wil ik om te zorgen dat u altijd zichtbaar, welk boek of welke boeken ik aan het lezen ben. Misschien is het voor u een bron van Inspiratie, of kunt u mij vertellen dat ik alleen maar omdat een aantal zeer Goede reading….het maakt niet uit.

U vindt mijn lezingen worden in de rechterkolom van mijn blog onder “Wat ik aan het lezen ben?”.

Op dit moment is het “Fatsoenlijk eten” door Karin Duve” en nog “Crazy Sexy Diet” van Kris Carr. Beide boeken zijn geschreven zeer interessant en grappig!

Geef een reactie