In mijn bijdrage aan de Sojola Blogger Event heb ik al aangekondigd dat ik zal u tonen het recept voor Quinoa Tabouleh, die ik bereid heb voor de lunch, de andere bloggers, nog steeds. De feedback was consistent positief, zelfs de “Vegan Chef-kok” Björn Moschinski heeft geproefd! Het Aardige ding over deze salade is dat hij bereid is zeer snel, en koud wordt gegeten. Vooral in de zomer als een licht bijgerecht bij een barbecue of om mee te Nemen voor onderweg Quinoa-Tabouleh is uitstekend!
Quinoa Tabouleh stemmen: 1 waardering: 5 u: Neem het recept tarief! Print recept Variatie: schil de Avocado, snijd het in stukken en hoeveelheden. Quinoa Tabouleh stemmen: 1 waardering: 5 u: Neem het recept tarief! Print recept Variatie: schil de Avocado, snijd het in stukken en hoeveelheden. Porties voorbereiding kooktijd 2 10 minuten 15 minuten porties voorbereiding 2 10 minuten, bereidingstijd 15 minuten
Ingrediënten
- 100 g Quinoa
- 200 ml groenten bouillon
- 2 tomaten
- 1/2 komkommer
- 1 Bosje Lente-Uitjes
- Peterselie
- Mint
- 1/2 citroen
- 2 EETLEPELS Olie
- Zout*
- Peper
Porties: Ingrediënten
- 100 g Quinoa
- 200 ml groenten bouillon
- 2 tomaten
- 1/2 komkommer
- 1 Bosje Lente-Uitjes
- Peterselie
- Mint
- 1/2 citroen
- 2 EETLEPELS Olie
- Zout*
- Peper
Porties:
Instructies
x
Door de manier waarop ik had in het atelier, een Interview met lecker.de – het resultaat kan je vinden in het artikel “on-the-Go eten tips voor de Vespers”. Ik heb ook een artikel geschreven voor Brigitte online op het onderwerp van Clean Eating. Veel plezier met lezen en een goede eetlust! 🙂