Review: De Online yoga Studio YogaEasy.de in de Test

Nadat ik lees in Christiane, een rapport over de yoga eenvoudig en kortingscode om te Proberen het aanbod, ik heb me aangemeld voor een proef van de maand in de Online yoga Studio. Ik heb gehoord van yoga easy en over gelezen, maar het is nu pas dat het echt sprak me aan.

yogaeasy1

Ten eerste, ik zou willen presenteren u de, in mijn ogen, positieve aspecten van Duitsland ‘ s eerste Online Yoga Studio. Nou ik denk dat je kunt proberen verschillende richtingen en stijlen. Vinyasa Flow / Power Yoga, Ashtanga, Yin Yoga, Jivamukti, en sommige andere stijlen zijn vertegenwoordigd. Ook Pilates eenheden en geleide meditaties die je kunt vinden in het aanbod. Daarnaast is yoga eenvoudig adverteert dat de sequenties van Duitsland te worden bewaard en bekende yoga docenten. Of u nu een beginner bent of gevorderde, onder de meer dan 200 Video ‘ s, er is voor ieder wat wils. Erg goed, ik vind dat de Video ‘ s zijn geschoten in een mooie omgeving met bergen of de zee op de Achtergrond, je praktijk, maar veel beter in de binnenlandse woonkamer. Om de twee weken, twee nieuwe Video ‘ s worden weergegeven. Met yoga gemakkelijk te beoefenen in een flexibele, gelokaliseerd, noch tijd, noch. Alles wat je nodig hebt is een Internetverbinding en een Laptop / Smartphone / Tablet behoeften.

Voor mij is er echter één groot nadeel: er is geen direct toezicht of de correctie van de Asana ‘ s. Een Online yoga-Studio het niet kunnen betalen, is duidelijk. Ik heb het beoefenen van Yoga, maar voor mij is het belangrijk om correcties wanneer zij nodig zijn – omdat ik gewoon weet dat ik je nodig heb! 😉

yogaeasy2

Conclusie: Als Aanvulling op de traditionele klas, ik vind yoga easy goede, en zal kijken naar de Video. Met name voor de meer Gevorderde yogi ‘ s, de Online yoga Studio is een groot aanbod. U kunt de plaats van de Online yoga Studio klassen voor mij, maar ook niet – maar ik denk niet dat dit het doel van yoga is eenvoudig.

Weet je yoga is gemakkelijk? Zo Ja, wat vind je van het aanbod?

Geef een reactie