Yoga en dankbaarheid

Nu ben ik teruggekeerd van een andere opleiding weekend in Hamburg. De Vinyasa Power Yoga master licentie en in een paar weken voor het examen al. Het eerste weekend heb ik gemist. De tweede, dus alles was zeer hectisch voor mij. Maar dit weekend heeft mij gewoon gelukkig! De laatste 2 dagen waren zo intens en leerzaam voor mij. In elk opzicht! Ik kan alleen maar zeggen opnieuw en opnieuw: Yoga doet iets met je! Het verandert je, op vele Manieren!

Yoga-und-Dankbarkeit

Zo pakte ik op vrijdagavond mijn spullen voor het weekend, het was een vreemd gevoel in mij. Op een of andere manier, ik had geen zin om een volledig weekend van de on-the-go…pack weer mijn dingen….nogmaals, voedsel te bereiden, etc.! Ik wilde gewoon naar huis. Maar als ik live op zaterdag ochtend met een collega, die ik had ontmoet in Hamburg-harburg, maar gek genoeg is het slechts een paar straten van mij af, reed weg, het was voor mij een beetje beter. Ik opende mezelf innerlijk dat ik zou leren dit weekend weer spannende dingen. En dit is precies wat er gebeurde.

In de twee dagen Training, onze taak was het om voor te bereiden, in kleine groepen, elk met een Vinyasa Power Yoga les voor Gevorderde studenten en de andere deelnemers. Iedereen moet betalen voor een klein Deel van het uur is: kom in de juiste stemming, de zonnegroet, de Stroom, en dus op. Ik had geen grote verwachtingen voor deze yoga uur. We moesten leren, uiteindelijk zullen alle als een yoga-leraar veel en ik zag het meer als een eigen Try-out. Maar deze 4 Master-Classes uit onze eigen gelederen, die voor de meerderheid van het weekend werd besteed, waren net een cadeau! Elke! Het was ongelooflijk mooi om de ervaring van de individualiteit van ieder individu in zijn lessen…om te voelen Ja! De nervositeit in het begin, het geluid van de stem, de keuze van de muziek op de Achtergrond, de creativiteit van de individuele sequenties, de liefde en de zorg die aan elk onderdeel is gemaakt, de precisie in de uitvoering, de ondersteuning van Aanpassingen en zo veel meer. Ik heb genoten van elke minuut, zelfs als ik de praktijk 4 uur Yoga per dag.

Slechts door de lessen van de andere, ik was in staat om zo veel voor mijn lessen en mijn eigen yoga practice. Ik heb leren kennen van nieuwe muziek voor Power Yoga, en een Liedje dat raakte me volledig. Ik heb geleerd wat Charlie Chaplin op zijn 70ste verjaardag. Een verjaardag is over het leven en de self-liefde verteld. Ik heb een idee, hoe goed is het geluid van schelpen in een yoga les passen. Ik overwon door Aanpassingen van hun eigen grenzen, dieper in te gaan op een aantal Asana ‘ s. Ik heb veel geleerd over het energie lichaam van de mens. En ik leerde, waar sprake is van de mooiste Yoga-te kopen Legging. Op het moment dat ik mijn eigen ervaringen en mijn tips met anderen.

Dus ik keerde gisteren met een koffer vol nieuwe ervaringen en een heerlijk gevoel. Niet te vergelijken met de stemming waarin ik merkte dat ik 2 dagen voor. Dit gevoel kon ik niet in de eerste plaats recht. Het was de tevredenheid? Het was gelukkig? Kort voor de verdiende slaap, was ik willekeurig een bladzijde van het boek “de kracht van het loslaten” met 365 kleine meditaties en keek een enkel woord. Omdat ik wat kon ik twee dagen in Hamburg om te leren wisten: de dankbaarheid.

“Dank u, God, het leven en het universum, voor ieder mens die je ontmoet op de weg, voor alles wat je bracht. Door dankbaarheid, de Volheid van het leven opent…”

Ik heb geleerd in deze twee dagen een stuk over één van de meest belangrijke lessen in het leven. Dankbaar voor de kleine dingen, en vooral dank voor de lieve mensen in mijn leven van wie ik kan leren.

Namasté!

Geef een reactie