De Garmin vivofit fitness armband in de Test + loterij

Sinds paar maanden geleden, fitness armbanden zijn DE nieuwe Trend. Fitness-Tracking ik aan het doen ben voor een paar jaar met de Runtastic App. In februari werd ik onderdeel van de Social Media Week in Hamburg voor een presentatie, waar het ging om precies dit onderwerp: self-enquête, of in het engels “self-tracking” of “quantified self”. Fitness Tracking devices zoals stappentellers zijn het verzamelen van uw persoonlijke gegevens (bijvoorbeeld, de fracties van stappen) en het visualiseren van de waarden met behulp van een Software. Deze apparaten zijn gericht op de motivatie van de gebruiker. De Achtergrond van dit effect is de zogenaamde “feedback loop” dat bevordert de bewustwording van gedrag een verandering in het gedrag. Ik vind dit onderwerp erg interessant en ik zal in dienst mij in de toekomst. Dus ik was erg blij dat ik “mocht vivofit”, de nieuwe fitness armband van Garmin* -, test -, en dus praktisch meer in het onderwerp van “self-tracking” kon krijgen. Ik testte de armband, sinds het begin van Maart, vier weken, en ik wil je voorstellen aan u in detail vandaag. Aan het einde van het artikel hebt u de kans op het winnen van één van de twee vivofit fitness polsbandjes!

Garmin_Vivofit_1Geleverd met De vivofit twee armbanden zijn opgenomen, een kortere één (kleine) en een iets langere (groot). Bovendien, een USB ANT Stick is opgenomen, zodat de gegevens kunnen worden doorgegeven aan de PC of de MAC. Een korte handleiding.

Garmin_Vivofit_3

Optiek De armband is verkrijgbaar in verschillende kleuren (groen, paars, blauw, donker grijs, zwart) en kan eenvoudig worden vervangen. De fitness armband is gemaakt met 25,5 gram zeer gemakkelijk, dat vind ik zeer positief. Bij het Werken op de Computer en ook op de andere dag aan mij heeft het niet gestoord wordt de armband. Optioneel, u kunt de aankoop van een borstband de vivofit, de pols kan niet worden opgenomen. Het Ontwerp is van nature atletisch en in mijn ogen, goed gedaan – het is echter niet gepast outfit is technisch altijd op, net toen ik een beetje chique.

Display het Display geeft De datum en het tijdstip van het uitvoeren van werk en het dagelijkse doel in stappen, km en verbruikte calorieën gedurende de dag. De armband heeft een enkele knop die kan worden gebruikt tussen de verschillende weergaven te veranderen.

Het Display en de Display is relatief donker, maar gedurende de dag, goed om te lezen. In slecht licht en in het donker, maar het is moeilijk, zo niet onmogelijk, de display te lezen. Tot nu toe is er geen manier om het scherm helderder het licht is niet geïnstalleerd. Hier verbetering is, in mijn ogen, behoeften.

Volgens de Garmin, de ingebouwde batterij is te verwachten duur van 1 jaar. Ik kon het niet testen, maar als het waar is, ik vind het heel positief. Andere apparaten, moet echter worden opgeladen om de twee tot drie dagen. Daarnaast vivofit tot 50 meter Waterdicht is, zodat het kan worden gedragen tijdens het douchen of Zwemmen.

De inbedrijfstelling en synchronisatie van de gegevens, er is Natuurlijk ook een bijbehorende App, “Garmin connect”. Dit werkt, maar helaas alleen met Smartphones die zijn geïntegreerd in de energiebesparende Bluetooth (Bluetooth 4.0). Op iPhones vanaf model 4s en nieuwere Android-modellen. Windows-Telefoons zijn op dit moment niet compatibel. Als u een van deze Smartphones, maar nog steeds blijft de synchronisatie met de PC, ook via het Garmin connect”. De set-up nam niet meer dan 10 minuten en werkte zonder problemen. De armband is een USB ANT-Stick, kan eenvoudig worden aangesloten op de PC. Het downloaden van de software wordt automatisch gestart en het programma is snel geïnstalleerd. Dan gewoon een Garmin connect behoeften account instellen en sommige gegevens zijn ingevoerd om de waarden te Berekenen, dan is de vivofit is gekoppeld aan de Software gedaan. Net zo gemakkelijk is, de synchronisatie van de gegevens. Na de tijd te wijzigen op het einde van Maart, was ik benieuwd hoe kan ik instellen van de nieuwe tijd. Nadat ik had gesynchroniseerd de armband maar nogmaals het was ook de tijd, eenvoudig en automatisch.

Garmin_connect

Kenmerken vivofit telt stappen, zijn we gaan en te motiveren om de gebruiker meer te bewegen. Het apparaat telt de stappen door de typische beweging van de armen tijdens het lopen. In andere reviews die ik heb gelezen dat de vivofit kan worden, bijvoorbeeld door het Schudden van de Hand te manipuleren en kan miscounted. Het aantal lopende stappen is slechts een leidraad en niet precies waar, is duidelijk. Echter, ik heb geprobeerd een aantal keer de vraag of het aantal van uitgevoerd werk niet te wijten is aan het Schudden van de Hand sabotage, dat was niet het geval. Ook de andere manier rond, probeerde ik – terwijl ik weg ben, ik probeerde mijn Arm zo stil mogelijk. Niettemin, de armband heeft opgenomen van de stappen om betrouwbaar te zijn. Voor mijn doeleinden, de juistheid van de stap tellen is voldoende voor iedereen. De vivofit armband, echter, is alleen gericht op het Lopen en / of Uitvoeren. Als u gaat zwemmen of fietsen, kan het apparaat niet detecteren van de afstand – maar het is ook een stap in de counter.

Bovendien, het heeft ook een slaap-tracker, zoals rustige slaap, door het analyseren van onze bewegingen tijdens de slaap. De slaap-analyse heb ik nog niet gebruikt maar.

In mijn mening is de belangrijkste functie van de armband van de inactieve modus. Na een uur, zonder het verplaatsen van een rode balk, niet elke 15 minuten, een stuk van het meer, als men beweegt verschijnt. Je beweegt hij weer kleiner of verdwijnt geheel. Ik denk dat dit echt goed is. Op werkdagen heb ik uren zitten aan een Bureau en bewegen veel te weinig. Als ik zie dat de bar is rood, ik staan, omdat ik test vivofit, vaker en rond te lopen. Maar hier is er ook een Probleem: ik moet kijken naar de klok om te zien dat de rode balk is weergegeven. Net toen ik aan het werk ben op een zeer gerichte manier, ik krijg zo dat is het weer tijd om verder te gaan me een beetje. Een korte opmerking, bijvoorbeeld, een tril-alarm of het geluid zou nuttig zijn.

Een dergelijke functie zou ik het fijn als de dagelijkse doel is bereikt. Voor mij zou het een extra Motivatie, als de armband geeft mij, dat ik bereikte mijn doel voor de dag. Dus ik krijg dat het vaak alleen bij toeval, als ik kijk naar het scherm. De dagelijkse doelen zijn dynamisch en veranderen van dag tot dag, afhankelijk van hoeveel je verplaatst de dag ervoor. De armband leert hoe actief de gebruiker en stelt het doel voor de dag.

Mijn conclusie: De fitness armband “vivofit”* voor het meten van de activiteit van de drager en om hem te motiveren meer beweging en doet. In het bijzonder, op werkdagen, ging ik meer dan normaal, want ik krijg de “rode balk” en mijn dagelijkse doel dichter bij wilde komen. De fitness armband heeft me overtuigd en ik draag het nu iedere dag – behalve het moet een beetje liefhebber, want dan is de sportieve armband outfit past niet technisch. Perfect, de armband zou voor mij, als ik via vibratie-alarm of een geluid naar mijn inactiviteit en het Bereiken van mijn dagelijkse doel zorgvuldig. Afgezien van dat, ik ben erg blij met de “Activity Tracker”.

En nu heb je de kans op het winnen van één van de twee Garmin vivofit fitness polsbandjes:

  • Periode: Maandag, 21. April 2014 tot en met zondag, 27. April 2014, 23: 59
  • Deelname staat open voor alle lezers uit Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland; als u jonger bent dan 18 jaar van de leeftijd en de win, moet ik in het geval van de winst voor de toestemming van uw ouders, dat ik uw adres.
  • Alles wat je hoeft te doen is het schrijven onder dit blog een reactie te plaatsen. Schrijf mij, waarom zou je het winnen van één van de armbanden zoals.
  • Alle opmerkingen, maximaal 27. April 2014, 23.59 UUR zal worden beschouwd. De winnaars worden op 28 mei. April onder alle deelnemers over random.org willekeurig getrokken en per E-Mail medegedeeld en op Facebook.
  • Ik zal E-Mail mij de winnaar en vragen voor de scheepvaart adres.
  • Niet inwisselbaar voor een geldbedrag aan de prijs.

De winnaars hebben reeds medegedeeld, van harte gefeliciteerd! 🙂

Voor deze bijdrage, een samenwerking met Garmin. De producten zouden gaan kosten – en onvoorwaardelijk te respecteren. De post weerspiegelt slechts mijn persoonlijke mening.

Geef een reactie