De verwachtingen van de andere

De verwachtingen van de andere is, in het eerste Hoofdstuk van “ik kan niets doen als ik wist alleen wat ik wil”.

%image_alt%%image_alt%

Wat andere mensen verwachten van mij? Wat voor leven zou ik moeten leiden, in uw mening?

Om deze vragen te beantwoorden, het was heel spannend voor mij, omdat, zoals Barbara Sher schrijft in het begin, ik weet het niet, misschien, wat ik echt wil, maar ik weet heel goed wat anderen verwachten van mij. Deze verwachtingen zijn bedrukt sinds onze Jeugd door middel van de verschillende personen in ons leven heel duidelijk en intensief, en ze hebben invloed op alle van ons op geen enkele manier. De een van het leven, anderen komen in opstand tegen en dingen anders doen dan er van je wordt verwacht. Maar toch, we reageren op de “Gij-zult-berichten”. U bent altijd onbewust aanwezig in ons stelt en wij leiden volgens de Sher een innerlijke monoloog met hen, zoals, bijvoorbeeld: “Dit.” of “ik zal ze laten zien dat ik het kan.”

De eerste vraag die ik mezelf stelde was: Wie zegt dat ik iets zou moeten doen of niet doen? Die zet de verwachtingen op mij? Deze zijn een groot onderdeel van mijn ouders, maar ook mijn voormalige docenten en mijn goede vrienden.

De tweede vraag is dan: Wat is precies de individuele mensen hebben van mij verwacht? Bij de beantwoording van deze vraag is het niet van belang of de mensen hebben echt had deze verwachtingen van ons, of dat we vinden dat er maar zo.

Bij mij erg interessante aspecten kwam uit dit: het is professioneel toe, een vaste baan, een zeer goede student, zeer netjes, alles altijd schoon te houden een man voor het leven, geen geheimen, na te denken alvorens te Handelen, geen domme, onnodige fouten, zijn doel in plaats van emotioneel, hard werken en ambitieus, en zo verder. Deze verwachtingen, in het bijzonder, mijn ouders hebben invloed op me heel sterk en nog steeds doe het vandaag, want ik ben meer een Persoon, wordt de aangepaste verwachtingen onbewust en gebruik het als uw eigen doelen te bereiken, en heeft genomen, dan om te rebelleren tegen.

Echter, als ons nauw verwant mensen invloed op ons?

In de meeste gevallen doe je dit niet in een onhandige manier, en zeggen: “jongen, je gaat een succesvolle advocaat. Basta!” Het is veel subtieler. Vaak laat het ons als een kind, alleen weten, wat we niet moeten doen. Bijvoorbeeld, om te praten over andere mensen: “Kijk naar de buurjongen, die is heel slim, maar in de school, een verliezer.” of “De volgende deur een nieuwe man. De wijzigingen van de ene naar de volgende.” We horen dit soort berichten vaker, en plant het in ons hoofd onbewust: “Je moet goed op school.” of “bestand/ loyaliteit en zoek je naar de juiste man.”

En waarom is dit te doen voor ons, de mensen, de vs is zo gek van?

Ook Barbara Sher heeft het antwoord. U wilt het Beste in principe alleen de vs en hebben in hun hoofd beelden van succesvolle zonen en dochters, die volledig zijn afgedekt. Ze hebben hun eigen dromen en ervaringen die je projecteert op ons. Slechts een paar ouders en andere verzorgers hebben de Kalmte om ons te laten hebben onze eigen dromen en paden te gaan, zelfs als ze beweren dit. Voor deze, de meeste zijn gewoon te dicht in de buurt. Daarom, vreemde mensen respect voor onze dromen zijn veel vaker dan de leden van onze familie. Vreemde mensen luisteren naar ons vaak, slechts geïnteresseerd als we vertellen van onze Dromen, en wij respecteren dit.

Het is onze taak, onze dromen, uit te vinden, en op hetzelfde moment van de verwachtingen van de andere te onderscheiden. Dat is, vraag jezelf elke Keer een nieuwe komt, als je doet dit door op het ‘Gij-zult-reageren op berichten” onbewust, of is het, in feite, een echt hart ‘ s verlangen. Want het is slechts onze eigen dromen, uit te drukken wie we zijn. We proberen te vervullen in ons leven, alleen aan de verwachtingen van anderen of aan te pakken, dus we hadden niet echt iets voor ons, en wij zullen altijd optreden meer of minder vreemde in deze rol. Daarnaast zijn de verwachtingen die zijn onbewust tot ons gericht is, soms zelfs helemaal mee oneens. Het is dus geen wonder dat de verwachtingen vallen in een verwarring, als we hen van invloed zijn op ons leven. Des te belangrijker is het daarom om ze te onderscheiden van onze Dromen.

En aan het einde van dit Hoofdstuk, was er een grote Oefening, ik kon echt overslaan. Ik moet (of je telt het ontwerp of schriftelijk) een foto, die alle van de verwachtingen van de ander naar mij, en niet stoppen tot ze waren allemaal tevreden. Dit liet me erg leuk, wat moet het doel van deze Oefening. Als ik aan al deze verwachtingen perfect, ik zou vandaag de SUPER mens! Dat zou volstrekt onmogelijk en onrealistisch! Wanneer ik ontwierp het beeld klaar was had ik voor de eerste keer hardop lachen, net zo absurd als het naar me toe kwam.

Wat ik heb geleerd:

  • Ik heb ontdekt de verwachtingen van mijn meeste mensen die belangrijk voor mij.
  • Ik begrijp nu dat het iets is volkomen Natuurlijk dat ik reageren en in mijn geval proberen om je te ontmoeten!
  • Ik weet nu echter dat deze verwachtingen worden volledig bedekt en ik zal het nooit maken om je te ontmoeten.
  • Op hetzelfde moment, ik heb gemerkt, dat deze verwachtingen zijn onderdeel geworden maar in mijn hoofd is niet zo groot (bijvoorbeeld, de “Ver” ik heb aangelegd voor mij dus dat ik moet maken als een vrouw met een grote carrière…mijn ouders zou absoluut tevreden met de Baan die ik nu heb)
  • Ik probeer in de toekomst om te controleren mijn wensen of zij zijn mijn echte wensen, of gewoon Proberen om te voldoen aan de verwachtingen van de andere.
  •  

    Geef een reactie