Om u bij het versterken van je Intuïtie!

“Je tijd is beperkt, dus ze verspillen door het leven van iemand anders. Laat het lawaai van de meningen van anderen niet op je innerlijke stem, overstemmen. En het Belangrijkste: Heb de moed om je hart te volgen en je Intuïtie.” – Steve Jobs

In mijn ogen is dit één van de mooiste citaten van Steve Jobs, een groot Visionair van onze tijd. Elke Keer als ik het lees, begint het te tintelen in mij. Hij herkende de onschatbare waarde van onze Intuïtie en bereidwillig. Niet de geest is de weg, maar onze harten! Hij vestigt de aandacht op hoe moeilijk het is om onze Intuitie volgen, want we horen in onze luidruchtige, je stem! Tenzij We het activeren en versterken van onze Intuïtie bewust!

De vraag van alle vragen voor Intuïtie

In een eerdere ETEN TREIN LOVE Story heb ik gaf het al aan, wat is de rol die zij speelt in mijn leven. Meer en meer ik draai me naar haar toe en neem nota van uw stem. Ik kan me niet voorstellen hoe het zou zijn zonder jou! Sinds het begin van dit “intuïtieve tour” zijn in mijn leven al zo veel mooie, onverklaarbare goede dingen gebeurd die ik niet willen missen, mijn Intuïtie. Ik heb het gevoel absoluut op de goede weg met haar. Het voelt alsof harmonie met mezelf.

Maar hoe activeren we onze Intuïtie? Hoe kunnen we versterken de delicate stem van ons hart? Deze vraag werd gesteld aan mij sinds het eerste Verhaal zo vaak, dat ik geven jullie vandaag een eerste blik, als u activeren met een eenvoudige methode, je Intuïtie en je sterken.

Voor mij is deze methode werkt uitstekend! Daarom de uitnodiging aan te nemen en het uit te proberen in ieder geval voor een tijdje. Ik weet dat het soms onze geest opstanden tegen. Van wegen: Dat klinkt heel gek. Of: zo werkt het niet in ieder geval! Herkennen de Truc van het ego, die vaak stijgt door je Intuïtie. Het zou niet toelaten, dat uw hart is het luisteren meer dan hem. Dat is de reden waarom het gesaboteerd als alle Oefeningen doe je in waarheid goed. Komt voorbij dit punt, en werkt consequent aan het activeren van uw Intuïtie op uitnodiging, en voor het versterken van hun stem. Ik kan u alleen aan het hart, hoe oneindig goed, dat doet!

Geef een reactie