De VERSTERKTE UV – bescherming- mijn lichte groene metgezel naar Bali

De zomer is in aantocht en velen van ons kijken uit naar hun vakantie aan zee of in de bergen. De goede zonnecrème is de top van het boodschappenlijstje voor de feestdagen. Maar niet alleen onze huid die te lijden heeft van de felle zon, vooral in de vakantie in de buurt van gebieden in de Evenaar, met inbegrip van ons hoofd, moet in de zomer een betrouwbare UV-bescherming. In het verleden heb ik verwaarloosd om dit vaak te doen, en ik, helaas, al een aantal keer het kwade de hoofdhuid verbrand. Een mooi gevoel! Voor onze 3 weken op Bali vakantie, ik had de perfecte oplossing: een gloednieuw BUFF met 95%UV bescherming!

BUFF-auf-Bali

Voor een lange tijd ben ik in het sports business aan de kleurrijke all-round doeken, sluipen rond, en vroeg me BUFF een zomer-Test van hun nieuwste ontwikkeling, ik zei “Ja”! De groen-en-geel SJAALTJE er na de vakantie in het regenwoud! Echter, niet alleen het uiterlijk en de vele variatie mogelijkheden van het doek maakte me nieuwsgierig naar de functionaliteit van het materiaal dat ik wilde testen op het hart en de nieren. Ademend Coolmax Materiaal plus 95%UV – bescherming- dat klonk veelbelovend voor mijn hoofd! En zo was het uiteindelijk ook.

De eerste Keer dat ik droeg het BUFF in onze verkenning van de Natuur in Ubud, in het midden van het tropische regenwoud. Het was warm, de zon sloeg neer, en de vochtigheid in de lucht deed me meteen in het zweet. Hier heb ik voor de eerste Keer voelde het vocht wicking Materiaal van de BUFF, omdat ik niet zweet Verwachten dat het hoofd onder de doek zo veel als de Rest van het lichaam. Na de kleine wandeling waste ik mijn BUFF, gewoon in het heldere water en laat het drogen in de zon. Klaar, op naar nieuwe avonturen! 😉

BUFF-UV-Schutz

Het tweede gebied van gebruik, mijn BUFF was op het strand. Het was gewoon warm, de zon sloeg neer, maar de Wind was heel sterk. Ik versierde mijn hoofd met de groene BUFF, die mijn haar omhoog gehouden in de Wind, geweldig in het schaakspel, en lanceerde een klein Strand. Daarna ging ik met de BUFF in de zee om af te Koelen en het zoute water niet kwaad op hem. Gewoon wassen en klaar voor het volgende gebruik! Dit Keer als een natte koele doek op mijn gezicht, terwijl ik die in een ligstoel voor een DUTJE. Super comfortabel! Ook mijn vriend geleend het nu en dan, omdat de Dop was niet een goed idee in de hitte.

Naast mijn Bikini begeleid mij de BUFF dus constant op een van onze Bali-reis, of op een wandeling, een wandeling door de stad of de zee. Als zonnebrand om de huid op mijn hoofd, ondanks 3 weken vakantie op de Evenaar! 🙂 Ik heb opgedaan in de praktische doek echt leuk! Binnenkort zal ik proef het tijdens mijn langere runs en Trail Running in Zuid-Tirol. In de Bagage, het beweegt weer! De nieuwste collectie van BUFF kan hier gevonden worden. Heeft u geprobeerd de doekjes van BUFF?

In vriendschappelijke samenwerking met de BUFF

Geef een reactie