De winnaar van de blog action, en “ik ben op weg naar Californië!”

Nog 1,5 dag naar links, dan naar San Francisco! Oh man, ik ben zo opgewonden! Je kunt je niet voorstellen. We hebben een heel mooi nummer voor ons, maar het zal geweldig zijn!

Ik denk toch, dat anticiperen is een van de mooiste gevoelens van geluk. U verf de tijd in de mooiste kleuren, dromen en gewoon loopt met een dikke vette Grijns op het gezicht door de dag. Dus het was mij, ten minste gisteren en vandaag! 🙂

Afgelopen nacht waren we klaar met een ander ik denk dat is absoluut belangrijk vakantie voorbereiding van de Missie. Omdat we rijden in het gebied van de voormalige ‘Zomer van de Liefde”, en ik een grote Fan van deze tijd van het leven, en de muziek (hoewel voor mij niet de drugs en vrije liefde *g*), hebben wij ons gisteren voor een “Hippie-Afspeellijst”. Er zijn, alle van Scott McKenzie ‘ s “San Francisco” over “Imagine” van John Lennon aan de Mamas en de Papas met “California Dreamin’. Deze Nummers zullen we horen de ene of de andere Tijd, terwijl we rijden met de wind in uw gezicht op de Highway No. 1 of wat dan ook. Dit is prachtig! 🙂

Zo, nu genoeg stromende, want ik zou graag vandaag aan te kondigen de gelukkige ansichtkaart winnaar van mijn kleine blog-actie. Er waren een aantal gedetailleerde opmerkingen van u met goede tips voor onze reis. Bijvoorbeeld, we hadden Alcatraz in San Francisco zo ver, en niet zozeer in de aandacht, of de roller-coaster in New York, New York in Las Vegas of Joggen op het strand met hopelijk een nieuw aangeschafte Nike Free schoenen. Ook, ik heb met u een paar dingen over goedkope Winkels, koopjes en raden geleerd waarden voor supermarkten (Bio). Met uw aanbevelingen, zijn onze reizen van plan nog een beetje verrijkt. Dank u wel!!! 🙂

Van de lieve reacties, ik heb geïdentificeerd 3 mensen die uitkijken naar een ansichtkaart van ons direct uit ons assortiment. Ze zijn:

  • Sonia
  • Katja
  • Balance-Act (Julia)
  • Stuur me je adres per Mail of Twitter tot morgen avond! Dus ik kan mij opnemen op een stuk papier. Je kunt verrassen, hoe krijg je Mail van ons.

    Wat is de volgende stap in mijn vakantie tijd op een zelf-bewust te leven?

    De komende 4 weken zal ik persoonlijk niet geweldig op mijn Blog, maar ik heb 9 liefde een gast post op de binnen-en de gast posters hebben voor mij geschreven: Vivian van Oer-Berlijn Meisje, Tim mijn MONNIK, Julia van balanceren, Sue van HappyIch, Mimi van hoge heelsund loopschoenen, Manu van de running wereld, Katrin, Jenny en Christopher. Veel dank aan u allen! Bovendien, 2 pre-en-klare Berichten te volgen van mij. Je zal dus goed 3x in de week met grote palen worden geleverd en bijna niet eens merken dat ik gewoon op vakantie. Goed, en nu komt het Moment om Afscheid te nemen… ik ben weg nu, net als Hape, Kerkeling zo mooi uitdrukt. De komende 4 weken, ik ga gewoon genieten van en in de dagen van het leven. Ik zal zeker om het verzamelen van duizenden nieuwe indrukken en zoveel foto ‘ s te schieten. En, natuurlijk, Christopher en ik wil een leuke “Bouncing” vakantie video. Laten we zien wat we kunnen komen met deze Keer… Na mijn vakantie van de 29.09. u kunt zich verheugen op mijn gedetailleerde reisverslagen uit Californië, die wil ik zeker met je. Hou Van Jou, Kristin

    Geef een reactie