Wanneer is het tijd voor een verandering?

“De zuiverste Vorm van krankzinnigheid is om alles te laten zoals het is en hopen dat er iets zal veranderen”, zei Albert Einstein. Een wijs man, heeft ons een verscheidenheid van het leven lessen. En veranderingen om te gaan met ons, uiteindelijk, en in het bijzonder in het leven in vele verschillende gebieden van het leven. Of we zijn aan het overwegen om het wijzigen van de Taak om een reis te nemen over de hele wereld, tot wijziging van de woon-en leefsituatie of onze vriendschappen onder de loep te nemen. De wijzigingen zijn een onderdeel van ieders leven.

Ook voor mij was het probleem zeer aanwezig in de laatste paar maanden, en vooral in de laatste week, want morgen is voor mij een zeer leuke afwisseling op mijn Blog. ETEN TREIN LIEFDE is het krijgen van een nieuwe “dress” – een nieuw Design en een oude, prachtige Tijdperk is voorbij, dus nu zit ik met een vrolijke Glimlach hier, maar ook op hetzelfde moment een beetje nostalgisch traan in het oog.

Daarom is het thema “verandering sprong op me was” bijna als nieuw ETEN TREIN LIEFDE Verhaal dat ik graag met u delen. Mijn gedachten dwalen door het onderwerp van een vraag voor mij, dit is van cruciaal belang: wanneer is het eigenlijk tijd voor een verandering in mijn leven? Als we voelen dat we moeten iets veranderen? Wanneer we niet meer gewoon zitten en wachten en alle Oude links? Er is een eenvoudige regel? In de volgende Video, ik heb precies gedaan deze gedachten, en ik vond het een vrij verhelderend proces dat brengt een verandering. Veel plezier bij het Kijken!

Als dit proces is zo duidelijk en voor de hand liggende, waarom moeten we steeds weer de positieve en negatieve duwtjes van het heelal, zodat we het kunnen aanpakken van de verandering?! Duidelijk, veranderingen – het maakt niet uit hoe mooi je bent – maak ons meer of minder bang zijn. Bent u in verband met het Nieuwe, uit te breiden onze comfort zone en we hebben om te wennen aan je, totdat je zo vertrouwd als de Oude hebben we vrijgegeven. Niet anders is het te verklaren, dat een bruid of bruidegom op zoek naar de mooiste dag van je leven door een stille twijfel, een huis, een paar uur vóór hun huwelijk zenuwachtig…

Echter, ik gevonden met mijn wijzigingen: Het is ook heel belangrijk, als ik denk aan de verandering en, vooral, van hun output. Ik richt me op het Mooi en warm, de verandering is van harte welkom, dan beheers ik het een stuk makkelijker, ben ik bang van haar, en ze heeft een hekel aan het adres van de geliefde. Een zin die mij helpt is: het is Alleen door de veranderingen die ik ben gaat naar de beste Versie van mij!! Albert Einstein zou nu onderhands akkoord, omdat alle van ons doel is om te leiden van een gelukkig en vervullend leven. En dat kunnen we doen het best wanneer we brengen het Beste in ons naar voren dat we zijn! Dit leidt tot verandering. Er is geen angst hoeft niet altijd gelijk te zijn aan de grote veranderingen! Echter, op hun plaats blijven en niets doen, leidt ons naar onze prachtige bestemming. Er is altijd een tijd dat we nodig hebben om te vertrekken dingen in ons leven, en in een nieuw licht, om de beste Versie van onszelf.

Wat verandert er op het ETEN TREIN LIEFDE, en van hoe je een betere Versie van jezelf, ik zal je vertellen in de volgende Post. Tot slot wil ik graag samen met u na het succes van de verandering direct in de Nieuwe. Blijf op de hoogte! 🙂

Geef een reactie