De moeite waard de hype? Low Carb noedels gemaakt van Groene linzen

De laatste tijd heb ik zowel online als offline meer en meer pasta, gemaakt met Rode en Groene lenzen wordt voldaan. In principe een meer Low Carb Alternatief voor de “Zudeln” (pasta, gemaakt van Courgette). Na de Spirelli altijd wordt voldaan, ik heb je op een bepaald punt van de hervorming van huis, omdat ik wilde weten of je de “Hype”. De beslissing was niet makkelijk voor mij, omdat het 250g hele pakket kost 3,99 €. Niet echt een koopje. De nieuwsgierigheid won, en dus ben ik bereid een avond Spirelli gemaakt van Groene linzen met een eenvoudige, zelfgemaakte tomatensaus.

Nudeln aus grünen Linsen1

De advertentie beloofde: “Deze heerlijke Spirelli groene lenzen combineren de voedingswaarde rijkdom van de linzen met de eenvoudige bereiding van de Pasta. Ze worden geproduceerd in een traditionele, ambachtelijke manier. Door de langzame droging bij lage temperaturen (< 45°C), de voedingsstoffen en het fijne Aroma van de lenzen optimaal.” De Spirelli gaar als traditionele Pasta ‘ s en hebben een kooktijd van ongeveer 5 minuten.

Nudeln aus grünen Linsen2

In termen van smaak, ik vond de noedels gemaakt van Groene linzen, helaas, optimaal is. Je zou kunnen opeten, maar sinds ik kook ik liever een heerlijke linzen-pot – in de goede voedingsstoffen van de lenzen zijn dan ook inbegrepen. Ondanks de Saus, ik vond het gerecht erg droog is en de noedels waren papperig, ook al heb ik gehandeld op grond van de kooktijd. De prijs/ prestatie verhouding was hier, in mijn ogen slecht en ik heb een beetje geïrriteerd, net onder de 4 euro te besteden. Noedels gemaakt van lenzen wilt tot mij niet komen op de plaat.

Nudeln aus grünen Linsen3

Hebben geprobeerd hun pasta, linzen en zo Ja, hoe vond je ze?

Geef een reactie