Leef je droom! Van visies, doelen en prioriteiten

“De ontmoeting van twee dromen. Zowel barsten.” Dus de gedachten van uw hart voor veel mensen een droom in het hoofd. Nauwelijks het hart durft te dromen van een timide, de geest en de kracht om alles te vernietigen. “Leef je droom? Ik zou graag….Maar ik kan het niet toch. Waarom moet ik hebben succes? En trouwens, kan niet het leven van elke professionele droom. Waar zouden we dan!!” Oh nee?! Is dit zo? Of, het tegenovergestelde is het geval…? De wereld is niet heel mooi, verdomd spannend en vol stralende gezichten, als iedereen zou doen wat bevalt hem of haar echt leuk? Ik zeg het laatste, omdat ik weet wat het is gedaan met me, want ik volg mijn hart. Maar we hebben een goede Dosis moed en een beetje begeleiding…

Lebe-deinen-Traum-von-Visionen,-Zielen-und-Prioritäten

Sommige vrienden en collega ‘ s zeggen over mij dat ik een Seminar Junkie. Ze hebben een punt! 😉 Het is nu al bijna 2 weken dat ik van mijn dit jaar, ongelooflijk spannend seminar week terug ben. “Seminar week” klinkt zo gepland, maar het was eerder toevallig dat deze twee seminars voor tijd met elkaar, en vooral zo perfect complementair.

Mijn eerste Seminar was een Christelijke Bischoff. Ondertussen ben ik al een recidivist in “De kunst van het doen van je ding” is en derhalve niet een geïsoleerd geval! Ik ontmoette in Landshut, veel bekende gezichten en voelde vanaf het begin heel goed in de groep. De inhoud van deze 2-daagse beginners seminar evenement door Christian Bischoff is betrokken bij de grote problemen van de eigen ontwikkeling van de persoonlijkheid: de zin van het leven, de doelstellingen, de prioriteiten, de discipline, eigen verantwoordelijkheid, zelf-vertrouwen, nieuwsgierigheid, milieu, en meer. Omdat ik wist dat de onderwerpen en Christian de belangrijkste zinnen, ik was erg gespannen, wat zou het Geval deze Tijd met mij. Mijn verwachting was hoog. En ik werd niet teleurgesteld. Integendeel zelfs! Toen bezocht ik ongeveer 1,5 jaar geleden, “De kunst van het doen van je ding”, ik was nog op een ander punt in mijn leven. Mijn hart vertelde me dat op het moment, nog steeds erg angstig, dat ik meer energie en tijd in mijn passie-ETEN TREIN LIEFDE, en het Seminar bewoog me, tot slot, om de uitvoering van mijn gratis blog-tags (4 dagen per week). Ik heb vandaag, komen vele stappen en kennis te delen, hebben een totaal andere zelf-bewustzijn over “mijn ding”, en daarom moeten nieuwe manieren van denken naar mijn leven gaan met mij. En deze nieuwe ideeën en uitdagingen die ik zou kunnen pakken nu, en mijn oplossingen te Sleutelen! Trouwens, het was prachtig, mijn Partner in dit avontuur aan mijn zijde, en te zien hoe hij definieert het als stuk voor stuk zijn leven zin en richting van zijn hart slaat. Om te dromen en te implementeren voor nog meer plezier! 🙂

Het tweede Seminar was getiteld “de sleutel tot De schatkamer.” Deze Training is een specialiteit van het bedrijf Simmerl. Heel verschillend van de Christelijke Bischoff, wij zijn een kleine maar fijne groep van deelnemers, 3,5 dagen op een intense reis van ontdekking tot de eigen visie van het Leven, de persoonlijke, zelf bepaald (!) 10 jaar doelstellingen, en de binnenkant van de deur opende. In dit Seminar, de persoonlijke ruil voor me, stond op de voorgrond. Onze coach Werner evenals van de andere deelnemers, kreeg ik de impuls om veel belang te denken. Volgens het Motto: “Alles wat je nodig hebt, komt op het juiste moment je”, voegde voor mij, sommige stukken van de puzzel in een volledig natuurlijke manier. Een bijzonder mooi stukje van de Puzzel van mijn schilderde het leven van de visie. Ik weet niet eens, dat ik zou kunnen stijgen in de kleurpotloden en kleurrijke poppetjes. Maar als kind was ik op dezelfde manier… 🙂

Wat ik heb geleerd van mijn seminar week? Wat zijn de inzichten en tips die ik mee naar huis, kan ik nu voor u? Ik wil proberen mijn persoonlijke TOP 10 van de “leef je droom” lijst.

 • Met persoonlijke verantwoordelijkheid het begint allemaal! Wie wil mij vertellen dat Ja, niet iedereen kan zomaar het realiseren van zijn dromen, liggend aan zichzelf en gewoon niet (gaan nog) niet de moed. Dit is niet slecht, en ik oordeel niet over iemand. Ik ben echter van mening dat de Persoon moet ook verantwoordelijkheid nemen voor de instelling van de verantwoordelijkheid. Ongelukkig Zeurende Frustratie in het Werk en de voortdurende teleurstellingen in het leven zijn zelf gekozen.
 • Het instellen van doelen op lange termijn was voor mij in beide seminars een compleet nieuwe ervaring. Ik heb gemerkt dat ik vaak geplande veel op de korte termijn (meestal alleen voor het volgende jaar). Maar, als een Christen zegt: “We overschatten wat we kunnen bereiken in een jaar. Maar wij, we kunnen net zo waarderen alles wat in 10 jaar.”
 • Uw wensen, doelen, dromen geformuleerd, enz. op papier! De meesten van ons hebben geen Oefening en niet te vertrouwen zijn, en misschien soms nog vage dromen op te schrijven. Maar alleen wanneer we dromen, onze doelstellingen, wensen, visies van de vage hersenen in iets tastbaars te transformeren, dan geven we onszelf en het universum in de eerste plaats de Macht te laten komen. Vertrouwen in je!
 • En nog wat de formulering Maakt het kort en krachtig! Zoals aangegeven door Werner zo uitdagend voor mij, want ik lees hem mijn eerste, precies geformuleerd doel: “Wow, nu het universum lang in slaap…veel te lang!” Van 23 woorden, een zin van 5 woorden, en ik ben dus blij! Go!
 • Onze doelen moeten altijd in lijn met onze kernwaarden. In dit opzicht, als iets niet past, dan komen we heel snel op de knieën. Belangrijke waarden, bijvoorbeeld, vrolijkheid, liefde, invloed, en een lust voor avontuur – voor mij zowel professioneel als persoonlijk in al mijn activiteiten op Basis van deze waarden moet plaatsvinden.
 • Heeft een sterke focus op de energie van de mensen in uw omgeving! Omring jezelf niet met Jammerern en jaloerse mensen, maar met mensen, de Droom van u op uw weg naar uw doelen en houd je eerlijk ondersteuning. Vooral als we succesvol zijn, de mensen in ons leven die verder willen kijken eerlijk, voor ons, en help ons om nog beter te worden.
 • “Te veel is onzin” of “Waarom de adelaar niet vangen vliegt” – dit waren voor mij twee belangrijke zinnen van het seminar week. Ik ben nu leren om zich te concentreren op mij in alle gebieden van het leven, op mijn echte prioriteiten en “neen” zeggen of te niet doen van dingen.
 • Om uit te vinden wat uw 5 grootste talenten en Sterke punten zijn. Dit deed ik met de Gallup Test onlangs, en voor mij heeft geopend absolute in de ogen. Als je wil begrijpen hoe je werk en je zelf wilt waarde aan het versterken van het gevoel van significant, moet u check out van dit boek en ook van de Test.
 • Werkt elke dag aan je doelen! Deze adviseert ons de wet van de Minimale consistentie. Als u elke dag slechts 1 kilometer, dan bent u in een jaar van 365 kilometer en is daarom 8.6 keer de marathon gelopen afstand. Het is verbazingwekkend hoe veel de dagelijkse Mini-kan leiden tot stappen, en hoe gemakkelijk het is om dichter bij ons doel.
 • “De kunst van het doen van je ding” stopt nooit, als we in op deze ongelooflijk spannend avontuur. Het is als een nooit eindigende trap naar de top en de weg helemaal de moeite waard. Volgend jaar ben ik zeker terug op de Christelijke Bischoff ‘ s “De kunst van uw ding om te” werken op mij.
 • Ik ben zeer blij met deze reis begonnen en stap-voor-stap op mijn weg naar mijn ware aard is om vooruit te gaan. Nu weet ik het verschil tussen de stem van mijn geest en de stem van mijn hart goed. De twee hebben geen vrienden gemaakt met elkaar, maar ze weten van elkaar en laat de andere hun plaats hebben. Door deze ontwikkeling, ik ben zeer tevreden en ik hoop dat nog veel meer mensen die je kunnen opbrengen voor de moed, dit is de weg van het hart ook. Elk van ons heeft unieke talenten, waarden, dromen en visioenen, die beschrijven waarom zijn wij op deze planeet. Sommige dichter zei: We zijn hier om te spelen onze eigen muziek, zoals alleen wij dat kunnen.

  Daarom, ik kan het niet helpen, dan om je aan te moedigen: de slag te gaan, krijgen de ondersteuning die u nodig hebt, en leef je dromen – het maakt niet uit wat het kan worden! Het einde van het jaar is de beste tijd om eindelijk actief.

  Geef een reactie