Groene thee Special: Waarom is Groene thee zo goed voor de ziel en gezondheid!

Als ik schrijf dit Bericht, ik geniet van mijn Kopje groene thee…Sencha Miyazaki uit Japan. In zijn prachtige, met bloemen versierde theekopje, hij is prachtig verlicht in het geel-groen en heeft een delicate geur. Ik hou van groene thee! Voor 2 jaar ontdekte ik voor mezelf en denk dat vandaag de hele bandbreedte. Groene thee is niet alleen een Must-Have voor de koffie-mensen onder ons, hij zorgt voor onze gezondheid, integendeel, een echte vuurwerk! Daarom zou ik willen brengen, u houdt van de groene thee smaak, en nemen u mee op de reis. In de komende weken zullen er een aantal berichten over Groene thee op Eten Trein Liefde en misschien bent u daarna ook van de mening:

“Wat zou de wereld zijn zonder de (Groene)thee!”- volgens de Sydney Smith

Grüner-Tee-und- seine-Wirkung

In deze eerste post over groene thee, ik zou graag om u van de vele voordelen van groene thee (die worden gecontroleerd door de wetenschap) en heb je ook mijn persoonlijke groene thee Hoogtepunten vertellen. Een mix van pure Feiten en zijn eigen ervaring. Laten we gaan!

Groene thee beschermt ons tegen kanker.

De verbinding tussen de werkzame bestanddelen van groene thee in relatie tot kanker is een algemeen wetenschappelijk onderzocht. Het sleutelwoord hier is “anti-oxidanten”, meer bepaald “catechinen”. Groene thee heeft een bijzonder hoge concentratie van catechinen (EGCG), die een hoge anti-oxidant Potentieel. U kunt het maken van vrije radicalen in ons lichaam onschadelijk zijn, en het voorkomen van kanker van alle soorten. Er zijn tal van wetenschappelijke studies op dit gebied. Waanzinnig indrukwekkend, denk ik!

Groene thee maakt ons hart sterk.

Groene thee beïnvloed, volgens onze cholesterol en vet stofwisseling positief. Dus hij heeft een ondersteunend effect op de gezondheid van het hart en de omliggende schepen. Ook het risico van een beroerte verminderd met het Drinken van groene thee.

Groene thee is pure Detox!

Groene thee bevat veel anti-oxidanten van verschillende typen. Vooral de Combinatie van deze ingrediënten helpt invloed op ons lichaam in de detoxificatie van schadelijke gevolgen voor het milieu. Zelfs in het geval van voedsel-vergiftiging groene thee zou een goede ondersteuning voor de verwijdering van gifstoffen. Tijdens mijn Detox Sap reinigt ik drink in ieder geval altijd minstens een Liter groene thee per dag.

Groene thee houdt je jong.

Niet duurder Anti-Aging crèmes?! Super! Groene thee houdt ons van binnen jong. Het onderzoek toont aan dat de groene thee opgenomen polyfenolen (een klasse van anti-oxidanten), vechten voor de snellere veroudering van de huid verantwoordelijk vrije radicalen effectief. Er zal “een drankje” dezelfde tijd een heel andere betekenis! 😉

Groene thee versterkt onze botten en tanden.

De hoge fluoride gehalte in groene thee helpt bij de preventie van osteoporose. Volgens verschillende studies, het dagelijks groene thee consumptie heeft een positief effect op het behoud van de botdichtheid. Tegelijkertijd groene thee beschermt onze tanden nog voor tandbederf. Ik heb altijd goed voor de tanden en ben nu vrij van cariës in mijn leven, dus ik kan persoonlijk niet bevestigen het effect. Ik vond iets anders voor mij: Groene thee heeft een zeer positief effect op de haargroei. Waanzin! Dus snel mijn haar groeide! Elke 6 weken ik moet nu naar de kapper….

Groene thee stimuleert de stofwisseling en helpt bij Afslanken.

Ook in het onderhoud of de vermindering van het lichaamsgewicht groene thee kan een belangrijke bijdrage leveren. Als je groene thee drinkt regelmatig/ dagelijks, het stimuleert je op een natuurlijke manier, je vet verbranding. Zelfs de stofwisseling wordt verhoogd op basis van studies eenvoudig, dat vind ik verbazingwekkend. Op hetzelfde moment van het genot van groene thee heeft een harmoniserend effect op de bloedsuikerspiegel. Deze honger aanvallen voorkomt hot! Dit laatste punt kan ik bevestigen. In het bijzonder, als ik drink in het kantoor van groene thee voor mij, ik kan het, het gaat heel goed op de talrijke candy…

Groene thee verbetert ons geheugen.

Groene thee helpt bij het verbeteren van onze geheugen voeding. Het is ook gebruikt bij de ziekte van Alzheimer onderzoek. Hoewel er nog geen behandeling voor de ziekte van Alzheimer. Groene thee bestrijdt echter de vermindering van acetylcholine in de hersenen. Deze neurotransmitter wordt verondersteld om een belangrijke rol spelen in het verloop van de ziekte. Zeer interessant gebied van onderzoek!

Groene thee versterkt ons immuunsysteem.

Heerlijk in de Winter! Groene thee heeft een sterke anti-bacteriële en anti-virale effecten en helpt ons lichaam, daarom vervelende verkoudheid en griep te voorkomen. Ik ben nu weer in het bijzonder aan het hart en ik hoop dat ik ben klacht-gratis door de Winter 2014/2015.

Warum-ich-Grüntee-liebe

Zie je voor jezelf, met de voordelen voor onze gezondheid, dat ik kon doen voor eeuwig. Er zijn zo veel informatie en studies over dit onderwerp. Een spannend bron overzicht ik een link direct naar u toe. Echter, er zijn ook een paar voordelen van groene thee uit mijn persoonlijke mening, ik zou u graag meer.

Mijn Groene Thee Ritueel.

Geen andere koffie is bereid om “wetenschappelijk”, zoals groene thee. 65 tot 70 graden. Alleen niet aan de kook brengen, laten afkoelen, te warm, te lang, meerdere infusen, enzovoort. In eerste instantie vond ik de voorbereiding van mijn groene thee een beetje vreemd. Nu weet ik heel goed, hebben een waterkoker met een Temperatuur kiezen, een mooie thee ingesteld, en hou van mijn ochtend groene thee-Ritueel!

Groene thee in al haar diversiteit.

Ik vermoed, naar andere thee, er zijn meer varianten dan groene thee: Sencha, Matcha, Gyokuro, Techniek-Cha en nog een paar. Daarnaast is de groene thee soorten variëren ook afhankelijk van de thee-plantage, alsmede hun individuele verwerking in termen van smaak. Ik hou van het ontdekken van deze diversiteit, en door test mij. Enkele van de favorieten ik heb al een tijdje, wat ik probeer slechts een keer, en anderen die ik ontdekte pas onlangs geheel nieuw voor mij. Mijn Teeschrank en mijn Teeschublade in de nieuwe keuken is enorm en nog steeds volop gevuld! Mijn groene thee zal introduceren, ik denk dat je in een aparte Post… 🙂

Groene thee ontspant de geest.

Ik weet niet of het Ritueel is mijn Kopje thee of groene thee in het algemeen heeft een ontspannende werking op de geest. Hoe dan ook, ik kan ontspannen met een Kopje koffie is perfect en tegelijkertijd mijn gedachten te herschikken. Daarna ben ik vaak in een zeer productieve, wat tot mij komt, in het bijzonder, naar mijn “Home Office dagen”.

Mensen die groene thee drinken, drinken meer.

Voorheen had ik altijd problemen met mijn benodigde vloeistof quotum per dag. 2 tot 2,5 liter moet worden. Met alleen water, dit was moeilijk! Sinds ik groene thee drinken, ik drink veel meer. In de ochtend dronk ik meestal een hele pot groene thee met 0,7 liter….en vóór 8.30 uur! In het kantoor, een grote mok thee dan volgt minstens één keer, en meestal een hele kruik van Dit water nog steeds.

Groene thee bevordert de gemeenschap en delen.

Tot nu toe heb ik alleen online, want in mijn directe omgeving ben ik de enige groene thee liefhebber. Maar alleen in mijn Twitter-Timeline of op Instagram, ik heb het vaak genoeg, een prachtige uitwisseling over de groene elixer van het leven en leuke tips. Ik wil daarom, in plaats van de talrijke cafés meer Teelädchen in deze wereld, waar u kunt besteden met een goede Kop koffie in de community van de tijd. Misschien heb je goede tips voor dit…?! In mijn omgeving heb ik ontdekt nog.

Dit was voor mij de opmaat naar de groene thee Bijzonder! Ik hoop dat je een beetje verrast door de ongelooflijke, schijnbaar eindeloze voordelen van groene thee voor onze gezondheid en ziel! En dit is niet zomaar een Lifestyle-tijdschriften, zei dan, maar, in werkelijkheid, meerdere wetenschappelijke bewijs… Zelfs in mijn Onderzoek voor deze post heb ik de mogelijkheid om te leren van enkele Nieuwe groene thee. Nu pak ik het meer dierbaar mijn theekopje! En jij? 🙂

Geef een reactie