Verfrissende Groene Smoothie, Ijs

Soms is het tijd om te doen Ongewone…een keer of opnieuw en opnieuw.

– Onbekend –

Sinds ik ben overgestapt van meer dan 2 jaar geleden mijn dieet te Reinigen Eten, groene Smoothies zijn een constante metgezel. Soms meer, soms minder. Ik viel in liefde met het groene Monster en mijn eet-extra plan met hen regelmatig. Daarom heb ik gemeld in de vele Berichten en Video ‘ s over. In het weekend had ik een nieuw idee. Hoe zit het met Groene Smoothies in bevroren Vorm….een Groene Smoothie, ijs voor de zomer?!

Green-Smoothie-Wassereis

Gezegd en gedaan, vulde ik een frisse gemengde Groene Smoothie mijn in mijn ijs schimmels en laat bevriezen. Het resultaat was geweldig! Groene Smoothies is een compleet andere manier. Een heerlijk verfrissende water ijs met de perfecte consistentie. En zo mooi groen!

Vooral de Groene Smoothie beginners onder u is, ik kan raadt dit idee absoluut. De Groene Smoothie, ijs smaakt uitgesproken fruitig en minder “groen” dan dezelfde Smoothie in een vloeibare Vorm. Of het is te wijten aan het verschil in temperatuur, kan ik niet precies zeggen. Maar het blad is niet groene smaak, in ieder geval, zo intens uitdaging, een waar genot voor beginners.

Een mooi neveneffect van de Groene Smoothie, ijs, is de duurzaamheid! Ik ben nog niet klaar in de ochtend is altijd hetzelfde, grotere hoeveelheden van mijn groene Monsters, maar vaak 0,5 liter of 1 liter te drinken. In de middag van dezelfde Groene Smoothie ziet er zo mooi en groen, maar een nogal onsmakelijk bruin, zelfs als hij in de koelkast bewaren. De volgende Keer vul ik de restjes in mijn ice-Cups, en eet van mijn latere GROENE Smoothie in de avond als een verfrissende beloning!

Geschikt voor de hoge temperaturen in de zomer, het wachten in de komende dagen op ons, wilt u misschien om te proberen de Groene Smoothie, ijs. Ijs-koud en onweerstaanbaar lekker! Een echte insider tip!

En als u speciale ingrediënten die nodig zijn voor uw Groene Smoothies, zie je op Lebepur. Er zijn veel nieuwe rassen als u kunt, als u uw Groene Smoothies met natuurlijke ingrediënten te verrijken.

Geef een reactie