De Ayurvedische Havermout: Een Ontbijt, ik viel in liefde met…

Ik hou van Oatmeals, of in het engels, “pap” voor meerdere jaren! De Havermout vervangen werd in de vroege dagen van mijn schone manier van leven, mijn labbrigen Ontbijt toast met kaas of Nutella, die natuurlijk ben ik erg blij vandaag. Want als ik bedenk hoe vaak heb ik Ontbijt in mijn Havermout in plaats van brood, dan zal ik zeker op de goede 1000 maaltijden. Ongelooflijk, toch? Zoals u kunt zien, nogmaals, wat kunnen we doen met een kleine verandering in alles….!

De hele tijd, ik heb een nieuwe Havermout recepten op mijn Blog en in mijn boek wordt gepresenteerd, aangepast aan de seizoenen van het jaar, sportevenementen, bepaalde ingrediënten of gewoon op een bevlieging, heeft mijn creativiteit. Een geheel nieuwe impuls aan de Havermout die ik kreeg tijdens mijn Ayurvedische behandeling. Onze chef-kok, Gregor elke Ochtend, zo heerlijk geurende Ayurvedische Havermout, dat ik verheugde zich in de ochtend te laten samenvallen met het Openen van mijn ogen voor de werkelijkheid! De Ayurvedische Ontbijt – als ik ontmoet heb – eigenlijk altijd zoet en met veel kruiden. Dit is de grote bijzonderheid, en dat maakt het zo lekker!

De exacte ingrediënten van de Ayurvedische Oatmeals sterk variëren. Het is Haver”), die worden gebruikt bij de bereiding zijn niet havermout altijd”. Ook gierst, speltvlokken, Amarant en het boek dat ik kreeg tarwe tijdens de Rasayana kosten genezen. Om u te inspireren, Ayurvedische en om de toegang te vergemakkelijken tot de aurvedische Ontbijt, laat ik jullie vandaag mijn favoriete recept met variatie ideeën.

Vandaag de dag zijn er de Ayurvedische Havermout met gebakken Appels, rijpe peren, en Ayurvedische kruiden mengsel. Past perfect voor de komende herfst!

Das-ayurvedische-Oatmeal-Zutaten

Ingrediënten voor 2 Ontbijt porties:

 • 1 Kopje Gierst
 • 1/2 Kopje Fijne Havermout
 • 1 zure Appel
 • 1 rijpe peer
 • 200 ml appelsap (100%)
 • 1 THEELEPEL van de Ayurvedische zoete kruid mengen met kaneel, kardemom, etc.
 • alternatief: 1/2 THEELEPEL kurkuma en 1/2 THEELEPEL kaneel
 • 1 kleine ovenschaal
 • 1 Snufje Zeezout
 • 1 Schot Van Amandelmelk
 • Kaneel voor Beregening

Voorbereiding van de Ayurvedische Oatmeals:

 • Stel eerst de oven voor op 170° convectie verwarm. In Parallel, appels en peren wassen, verwijder de zaadjes en snijd ze in dunne Fruit slice.
 • De appelsap met de kruiden en meng goed. De kolommen in de ovenschaal en bestrooi met de Apfelsaftsud mix.
 • De ovenschaal ongeveer 20 minuten in de oven en na de helft van de tijd met een lepel door te roeren.
 • Terwijl de vrucht branden in de oven, bereid de pap. De gierst volgens Packet-instructies met water, ongeveer 7-10 minuten aan de kook in een pot. Voor de laatste 5 minuten van de havermout en voeg mitköcheln. De pap is altijd goed om te roeren en kaneel en tot slot een 1/2 theelepel, een beetje zeezout en een schot van amandel melk.
 • De Ayurvedische Havermout 2 granen kommen en bestrooi met de gebakken groenten en garneer met een beetje doorgewinterde Apfelsaftsud perfusie. Als je wilt, bestrooid met de afgewerkte Ayurvedische Havermout met een snufje kurkuma (geelwortel).
 • Ayurvedisches-Oatmeal

  Ik ben nu zeer gespannen, hoe je de Ayurvedische Havermout en krijgt. In de Spa heb ik geleerd dat het, in het bijzonder, Vata-kalmerend, die vooral in deze hectische tijden is zeer belangrijk voor de meeste van ons. Daarom vind ik het een perfecte Start van de dag, wanneer ik pick-up voor mij de “innerlijke vrede” zijn bijna hetzelfde bij het Ontbijt in de ochtend.

  De Ayurvedische Havermout u kunt variëren met de vele variëteiten van fruit. Zeer smakelijke naast Appel en peer perzik, Nectarine druiven, gehalveerd wijn en pruimen. En ook in je pap, uw diversiteit kan brengen, door hun verschillende graan geprobeerd plaatsen, of zelfs noten en zaden in uw Havermout te geven. Voor de snelle variant van GOVINDA een zeer goed Ontbijt van pap, gekruid met een paar kruiden, is een super-lekker en een vaste Alternatief.

  Ik wens u en uw mond is nu heel veel plezier met de Ayurvedische Ontbijt!

  Goede Eetlust!

  Geef een reactie