Ik hou van Oatmeals, of in het engels, “pap” voor meerdere jaren! De Havermout vervangen werd in de vroege dagen van mijn schone manier van leven, mijn labbrigen Ontbijt toast met kaas of Nutella, die natuurlijk ben ik erg blij vandaag. Want als ik bedenk hoe vaak heb ik Ontbijt in mijn Havermout in plaats van brood, dan zal ik zeker op de goede 1000 maaltijden. Ongelooflijk, toch? Zoals u kunt zien, nogmaals, wat kunnen we doen met een kleine verandering in alles….!
De hele tijd, ik heb een nieuwe Havermout recepten op mijn Blog en in mijn boek wordt gepresenteerd, aangepast aan de seizoenen van het jaar, sportevenementen, bepaalde ingrediënten of gewoon op een bevlieging, heeft mijn creativiteit. Een geheel nieuwe impuls aan de Havermout die ik kreeg tijdens mijn Ayurvedische behandeling. Onze chef-kok, Gregor elke Ochtend, zo heerlijk geurende Ayurvedische Havermout, dat ik verheugde zich in de ochtend te laten samenvallen met het Openen van mijn ogen voor de werkelijkheid! De Ayurvedische Ontbijt – als ik ontmoet heb – eigenlijk altijd zoet en met veel kruiden. Dit is de grote bijzonderheid, en dat maakt het zo lekker!
De exacte ingrediënten van de Ayurvedische Oatmeals sterk variëren. Het is Haver”), die worden gebruikt bij de bereiding zijn niet havermout altijd”. Ook gierst, speltvlokken, Amarant en het boek dat ik kreeg tarwe tijdens de Rasayana kosten genezen. Om u te inspireren, Ayurvedische en om de toegang te vergemakkelijken tot de aurvedische Ontbijt, laat ik jullie vandaag mijn favoriete recept met variatie ideeën.
Vandaag de dag zijn er de Ayurvedische Havermout met gebakken Appels, rijpe peren, en Ayurvedische kruiden mengsel. Past perfect voor de komende herfst!
Ingrediënten voor 2 Ontbijt porties:
- 1 Kopje Gierst
- 1/2 Kopje Fijne Havermout
- 1 zure Appel
- 1 rijpe peer
- 200 ml appelsap (100%)
- 1 THEELEPEL van de Ayurvedische zoete kruid mengen met kaneel, kardemom, etc.
- alternatief: 1/2 THEELEPEL kurkuma en 1/2 THEELEPEL kaneel
- 1 kleine ovenschaal
- 1 Snufje Zeezout
- 1 Schot Van Amandelmelk
- Kaneel voor Beregening
Voorbereiding van de Ayurvedische Oatmeals:
Ik ben nu zeer gespannen, hoe je de Ayurvedische Havermout en krijgt. In de Spa heb ik geleerd dat het, in het bijzonder, Vata-kalmerend, die vooral in deze hectische tijden is zeer belangrijk voor de meeste van ons. Daarom vind ik het een perfecte Start van de dag, wanneer ik pick-up voor mij de “innerlijke vrede” zijn bijna hetzelfde bij het Ontbijt in de ochtend.
De Ayurvedische Havermout u kunt variëren met de vele variëteiten van fruit. Zeer smakelijke naast Appel en peer perzik, Nectarine druiven, gehalveerd wijn en pruimen. En ook in je pap, uw diversiteit kan brengen, door hun verschillende graan geprobeerd plaatsen, of zelfs noten en zaden in uw Havermout te geven. Voor de snelle variant van GOVINDA een zeer goed Ontbijt van pap, gekruid met een paar kruiden, is een super-lekker en een vaste Alternatief.
Ik wens u en uw mond is nu heel veel plezier met de Ayurvedische Ontbijt!