7 ultimate redenen en 1 Video, waarom heb ik de Trail Running liefde!

Ik kan me nog herinneren het exacte Moment en de plaats wanneer sta ik na een heerlijk lopen door het stadspark aan een klein meertje en besloot: ik ga naar de 42. Berlijn-Marathon! Ik hield van het gevoel, in de ochtend Vroeg in de ochtend te Lopen en af te breken om te zien de stad langzaam wakker. De eerste mensen bij het winkelen, de eerste auto ‘ s op de straten en ik ben in het midden van mijn missie. Daarom wilde ik geven in een kleinere stad dan in Berlijn voor mijn Marathon debuut.

Door een operatie en de daaropvolgende genezing, het moest vorig jaar, maar als ik had het begin van 2016, nogmaals, de kans voor een gegarandeerde plaats in Berlijn, hield me een beetje terug. Ik wilde niet meer inschrijven. Ik wilde er dit jaar…in Plaats daarvan voelde ik me meer en meer duidelijk, wat mijn run-of-hart sinds maanden verslaan, dat voelde net zo bevrijdend en ach, wat maakte me een zucht van opluchting, wat gaf mij uit de grond van mijn hart vreugde: TRAIL RUNNING. Ik wilde graag in de natuur!

Ik vergeet nooit mijn eerste Trail Running ervaring van 2 jaar geleden in de hars, ik ben samen met mijn geliefde side-by-side in een prachtige, Gouden herfst weer ging. Zelfs dan, ik had het gevoel, de natuur trekt mij magisch. Ik was echt verdrietig toen hadden we liepen ongeveer 12 kilometer in een uur en een half en we onze weg terug. Sindsdien is de Trail Running koorts greep me meer en meer! Vorig jaar gingen we nog naar het Pad Draait naar het Zuid-Tirol in de Dolomieten en had mooie lange benen in de natuur van de bergen. Een Droom!

Echter, de Harz national Park, een rit van 1 uur is niet een van ons van de weg, die hij te bieden heeft, fantastische routes, waarvoor een Trail Runner alles. Het gaat over stok en steen, omhoog en omlaag, door modder en Zand, over omgevallen boomstammen, wortels, rotsen en kleine rivieren. Dit is absoluut mijn ding! Ik was als kind heel veel in de bossen, en hield van avontuur in de natuur. Dus het is alleen maar begrijpelijk dat wil ik ook dit gevoel van vrijheid en Frisheid in het midden van mijn leven terug, en u, als een zuivere road runners in het bos zou willen sturen.

Trail-Running-AbenteuerTrail-Running-Faszination

7 ultimate redenen waarom u een Trail lopen moet proberen

 • Vrijheid en avontuur: Zo las ik onlangs in een boek: In ieder van ons is er een kleine avonturier die op zoek is naar vrijheid. Geen Wonder! Het leven van de mens wordt gekenmerkt door een vaste dagelijkse routines, een schone leefomgeving, en is er weinig ruimte voor de ziel en ons (de avonturier)hart. Wanneer Trail Running kunnen we live uit deze pagina, en laat ons weer zo vrij en ontspannen voelen, als we het hebben als kinderen op een heel natuurlijke manier gedaan. Het maakt ons hart sneller van gaat kloppen! Check it out! 🙂
 • Puur natuur: in de stad kunt u een ervaring natuurlijk, maar te lopen in het bos, in een nationaal Park en/ of in de bergen, verbetert de ervaring van de natuur vele malen. Voor mij is het de perfecte manier om de grond weer van me, om eens diep adem te halen en voor me te komen. Na een Trail Run, heb ik het gevoel, nogal met nieuwe kracht terug, dan aan mij besteed. Ik in de stad had niet eerder!
 • Volledige focus: Bij het uitvoeren van over stok en steen, je concentratie moet noodzakelijk zijn voor u en uw loopvlak. Dus, niets brengt mij terug zo snel en over zo ‘ n lange tijd in het Moment, zoals de Trail lopen. Als je problemen met je concentratie en je mindfulness wilt oefenen, kunt u proberen dit soort Uitvoeren, omdat de Focus is overgedragen aan het dagelijks leven, zoals ik heb gelukkig ook gevonden. Voor mij het gekke is goed!
 • Stilte: Hoe veel rust geven wij onze oren? Op onze nachtrust is altijd wel iets gaande is, maar in feite overal om ons heen is het? Hier, de muziek, de berichten, de gesprekken in het kantoor, sinds de oproep in de S-Bahn. Onze ogen, onze oren, we kunnen niet dicht. Je altijd luisteren. Daarom kunnen we verwennen onszelf met als Trail Running time, absolute rust in de natuur. Te rustig zoemende bijen en onze gestage stappen op de bodem van het bos, we horen niets! Ik geniet van dat! Zelfs als wij tweede, we praten. De stilte wanneer u het doet ons goed om te eng.
 • Geen Concurrentie: Bij het Uitvoeren van, het is vaak een kwestie van persoonlijke beste tijden. Ook vind ik mezelf ronde van tijd tot tijd op mijn dagelijkse Run of uitvoeren van evenementen, zoals ik scheel op het moment, en misschien zelfs een Tand of kies te worden gedefinieerd. Ik heb niet de Trail Running ooit! Het uitvoeren van meer uitdagende routes, dus dat ik niet geïnteresseerd ben in nieuw-beste tijden, maar nieuwe running ervaringen. Er is geen Concurrentie, in ieder geval in mijn hoofd! En in andere Trail lopers hebben het gevoel dat ze er meer op ervaring dan op uw tijd. Ik voel me zeer sympathiek!
 • Vakantie van een verschillende soort: ik weet niet welke dat maakt een bezoek aan de stad te lopen precies in deze stad een keer, of zelfs meerdere dagen. In tegenstelling, Trail-Running vakanties zijn altijd populair! In Zuid-Tirol op de Alpe di Siusi er was zelfs een kleine track lay-out voor de broekzak als Inspiratie voor de Trail Runner. Ik kan je aanraden een Trail Running reis absoluut. Het hoeft niet de volledige vakantie tijd, maar als je lopers zijn, en genieten van de natuur en de bergen, dan is een Controle van de lokale Trail-Running is de moeite waard, de volgende keer dat u een reis planning. We overwegen nu het land in waar wij volgend jaar voor onze vakantie en daarna zullen we de test bepaalt ook de Paden.
 • Trail Running is een Trend: veel, hoewel er geen reden is, maar ik persoonlijk vind het erg leuk dat de Gemeenschap van Trail runners is groeiende. Dus, de tips voor leuke routes, het aantal lopende evenementen en natuurlijk, de keuze van de Apparatuur zijn op de stijging. Wie niet gaat om het draaien van alleen de Trend, maar echt het echte plezier op de Trail Running heeft een voordeel in mijn ogen van de groeiende opwinding.
 • En omdat het zo mooi en de foto ‘ s zeggen meer dan woorden, hebben we wendde zich tot voor kort in de context van mijn samenwerking met sport controleren, een Trail Running Video van onze favoriete route lopen. De Video is aan u is om gewoon te laten zien waarom we houden van Trail Running zo veel! Met onze nieuwe GoPro Hero 4 Zwart waren we voor een dag op de weg en hebben gefilmd onze indrukken volledig zuiver en levend. Heeft super veel plezier!

  Goed, je hebt nu het verlangen naar kant van de Trail schoenen uit en lopen weg? Ik kan begrijpen dat al te goed. De Marathon van Berlijn is niet weg te lopen voor me en nu, liever zou ik volg mijn hart vreugde in de natuur en genieten van elke Minuut op de Paden in plaats van op de straten.

  Door de manier, u moet Trail Running is niet zozeer de Apparatuur, als je zou denken. Mijn tips voor Trail Running schoenen en co. Ik heb voor u samengesteld. Alles geprobeerd en getest in Zuid-Tirol en gevoeld! 🙂

  Veel plezier tijdens het lopen van de paden!

  Trail-Running-ist-Trend

  Geef een reactie