De kleine dingen maken het Leren van mooie

Wow! Sommige posten ideeën komen op de vreemdste plaatsen en op de vreemdste momenten. Het idee voor het onderwerp van vandaag kwam op mij over als ik zat vorige week op een vrije dag in mijn favoriete cafe, miss miracle, en voor mijn Vinyasa Power Yoga masterexamen geleerd. Yoga Traditie en filosofie….een nogal droge onderwerp op het programma en op de Ochtend had ik de gedachte: “je doet het voor u vandaag, zo mooi!” Dus ik begon met het leren sessie met een Kopje groene thee en een Power-Ontbijt een echte feel-good locatie met veel licht, zon, licht, Wind, comfortabele fauteuils en goed eten. Onvermijdelijk, er kwam een vraag in mijn hoofd: Waarom heb ik dit niet doen eerder? En waarom zo veel studenten zijn nog steeds in een donkere, stoffige bibliotheken, of kleine kamers in gedeelde flats? Een fijne post topic…:-)

Lernen-im-Cafe

Na de afronding van mijn MBA studie, ik wilde nooit om iets te leren””. Ik had net de neus vol en beloofde mij voor een studie van de wereld en meer! En toch zag ik mezelf vorige week in de voorkant van mijn dikke-Yoga-Meester-map met heel veel van de oude yoga-kennis. Ik moest lachen….Nogmaals, ik zat in de voorkant van een berg aan Kennis dat in mijn hoofd! Natuurlijk, ik had bewust gekozen voor de opleiding en was zeer geïnteresseerd in de inhoud van wat er komen voor mij. Maar dit was in de Bachelor-en MBA! Het moest iets anders zijn, dat is voor mij net vóór de test, terwijl het in feite, het intensief Leren, goede zeden, de vreugde en de Motivatie volledig nam…

Wat ik deed? Ik heb me in de afgelopen paar dagen, terwijl het Leren van mooie en maakte me in omgevingen die ik voel me Comfortabel en zelfs Yoga Vereniging in plaats van het Leren en Studeren. Ik begon de dag in mijn favoriete café met een geweldig Ontbijt en ging door het Script. Ik leerde er op mijn yoga Mat en een gebouwd korte yoga-sequenties als een pauze. Op de weg naar de winkel voor mijn lunch, ik zei het Sanskriet-termen voor de Asana ‘ s in gedachten. In de middag ben ik behandeld mezelf een probleem van “Yoga Aktuell” en een beetje lezen. En in de avond mijn vriend vroeg me wat ze geleerd die dag en we hebben iets moois, te Leren en uit te schakelen.

En kan ik je iets vertellen? Heb ik iets geleerd….maar het gaat niet alleen over Yoga, maar ook over mezelf! 🙂 Ik realiseerde me dat ik had mijn Leren tijdens mijn studie tijd gewoon helemaal. Natuurlijk, ik had op het moment, veel, veel te leren, maar ik heb het zo verschrikkelijk mogelijk. Ik nam mijn scripts, dikke boeken, films en de Laptop bij u plaatsen, niet uitgenodigd eigenlijk om te Leren. Donker Uni bibliotheken, steriele lezing of het rommelig Bureau Vol met andere studie-documenten kamers. Al deze plaatsen werden schreeuwen om te Leren, Buffalo, Onderzoek, samen te vatten, te Berekenen en te Herhalen. De pijn was onvermijdelijk op het Leren van hetzelfde, en het was gewoon Door! Binnenkort het examen is gedaan! Ik had Nul te Leren!

De laatste paar dagen zijn helemaal anders. Het was spannend, het was mooi, het Leren is echt leuk! Ik liep in de paar dagen en leerde zelfs meer dan ik had bedoeld. Geen druk, geen pijn, maar vreugde, nieuwsgierigheid, en echt Begrijpen! Een beetje zoals de tijd als een kind, zoals ik ontdekte de wereld. Voor mij is de ervaring was zeer, zeer waardevol! Ik ben dankbaar dat ik in staat was om te leren van het plezier van het Leren weer op, en ik hoop dat jullie het stimuleren van deze Post ook om te Reflecteren en te Delen, als u of een vriend is net in het midden van een lerende fase. Maakt het gemakkelijk de tijd anders dan de gebruikelijke! Leert op ongewone plaatsen! U creëert een sfeer die ondersteunt je Leren! En wilt u gewoon iets Leren Goed!

Geef een reactie