Meditatie voor beginners: leren mediteren

Ik zit in volledige stilte op mijn ETEN TREIN LIEFDE gekleurde meditatie kussen met gekruiste benen, sluit mijn ogen en voel absolute rust in mij. Het is 6.04 in de ochtend. De eerste stralen van de zon vallen in mijn raam. Na een paar minuten, ik ben zo gecentreerd, voel ik mijn hart kloppen in mijn borst, laat een aangenaam gevoel achter. Een golf van liefde stroomt door mij geven, en ik Lach mijn binnenste. “Ik hou van mij. Ik hou van mijn leven’, zegt in een rustige stem automatisch in mijn hoofd en ik ben rustiger, zelfs gelukkiger. Het tintelt in mij. Ik kon knuffelen de hele wereld en ik doe het maar net de tijd….Ik spreid mijn armen en stellen hoe de liefde en warmte die ik voel in mij, in de wereld stroomt, en een klein mooi…ik baden uitgebreid in dit heerlijke gevoel, dan open ik mijn ziel tot rust mijn ogen, ik dank u voor deze ongelooflijke ervaring in het universum, en weet: Zonder deze 10 minuten Meditatie in de Ochtend, mijn dag helemaal anders.

Mijn meditatie ervaring is het altijd zo? Ik zou het liever noemen jullie dat, ondanks een luid “YESSSS…”, maar dat zou een leugen zijn. Soms is mijn Meditatie eruit ziet:

Ik zit in volledige stilte op mijn ETEN TREIN LIEFDE gekleurde meditatie kussen in de Cutter stoel, sluit mijn ogen en al voel je de onrust in mij. Het is 6.07 in de ochtend en een innerlijke stem vraagt me: “Wat doe je hier?” Mijn knie reageert, en bevestigt de legitieme vraag. “Ja, precies, wat doe je hier?! Het doet pijn om te zitten! Sta op!” Ik neem een diepe adem en verblijf. Volgende, prikkelt mijn neus. Hoe om te helpen mijn gedachten springen in het midden van mijn dag. “Op 16 heb je dat belangrijk telefoongesprek. U een paar gedachten, wat je wilt doen voor de samenwerking weten.” Als op commando van mijn gedachten los rammelen onmiddellijk…. “Psssst, stil nu,” zegt een andere stem in mij geërgerd. Een paar seconden later, een betonmolen voor de bouw gevaren, en blijft tegenover ons huis met een draaiende motor. De rest is er. De innerlijke vrede al. Ik open mijn ogen, stand up ontevreden en starten…..met een nieuwe ervaring over Meditatie in mijn dag.

Ik weet hoe veel je wilt een lange post over mijn dagelijkse meditatie, praktijk, omdat in de LIEFDE-maand van Maart, de grote ETEN TREIN HOUDEN van een Uitdaging, ben ik begonnen elke dag met een 10 minuten durende Meditatie. En ik ben sindsdien vast! Dus je moet iets…. deze mysterieuze Meditatie….of?! Ja, dat klopt! Maar Meditatie is en anders werkt, zoals ik het heb geschilderd voor mij in het begin. Daarom wil ik graag delen mijn TOP 5 lessen voor beginners met u en jou te inspireren, zoals je kunt ook Mediteren te leren.

De meditatie niet leren uit boeken

Bij de start van mijn Uitdaging ik lees veel over Meditatie. Ik wilde het per se correct en, boven alles, leren om te zitten voor ten minste 10 minuten heel rustig en mijn verstand uit te schakelen. Ik wilde weten hoe het met de grote meesters of zelfs andere yogi ‘ s, en las en las. Maar op een gegeven moment het gevoel dat ik had om het te proberen dagelijkse en niet al te cerebrale “aanbreekt op mij” deze uitdaging moet benaderen. Ik nodig je eigen ervaring, waar ik op kan bouwen. En dat is precies wat ik adviseer u eerst van Alles! Probeer het uit en dan is er net als in één, twee, drie boeken, als je wilt. Maar alstublieft, in die volgorde! Bijzonder mooi vond ik het boek “Mini-meditaties”.

10 minuten, iedereen kan zitten

Het is zo spannend! Wanneer we denken van het dagelijkse leven, doen we alles wat mogelijk is, dan 10 minuten voor ons zo ongelooflijk korte en soms zelfs Meer tijd, zodat we dit of dat doen. We beginnen echter met de Meditatie en we zien voor de eerste Keer voor 10 minuten op onze bemiddeling kussens om op te zitten, en dan de gedachte is al snel: “Oh, nee, zo in 10 minuten het lukt niet om stil te zitten. Ik kan geen 5 minuten duren?” In eerste instantie, ik dacht ook zo en ik heb zelfs een wekker, het gaf me na de pauze, een Signaal voor mij het einde van mijn 10 minuten van Meditatie is aangekondigd. Echter, na 2 tot 3 weken heb ik niet meer nodig is dit alles! Ik zat, soms wel 20 of 25 minuten en nog steeds op mijn kussen en het voelde “. Vertrouw op jezelf en neem de hindernis! Ook kunt u gaan zitten voor 10 minuten. Gegarandeerd.

Elke Meditatie is anders

Dit zijn de twee uitersten ik die hierboven hebben beschreven, zijn beide precies zo met mij. Het ligt op 10 minuten twee Keer op een Ochtend. Bijna op hetzelfde moment. Echter, ze konden niet meer van elkaar verschillen. Eenmaal gezond en vol liefde. Zodra koelbloedig en met agitatie. Ongeacht de aard van de mensen die ik eerder heb gesproken over al deze verschillen mij bevestigd. In eerste instantie is dat irriteerde me, omdat ik zou hebben ervaringen liever meer van een goede Meditatie. Maar ik maakte me duidelijk dat ik geleerd om te genieten van de echt, echt, inspirerende ervaringen met mijn Meditatie dus en liefde, als ik geen dagen waar het zo goed werkt. Sindsdien kan ik reageren op harde cement mixer in de Ochtend, mijn neus kietelen of de aap in mijn hoofd tijdens het Mediteren een stuk meer ontspannen en daarna, nog steeds glimlachend. De Buitenkant is altijd een mooie afspiegeling van onze innerlijke toestand.

Meditatie betekent “resultaten release”

Een zeer vergelijkbaar aspect vergezeld van het doel van Meditatie. Als we beginnen met Mediteren, dan willen we gelden de gebruikelijke regels. We maken ons heel erg snel (tenminste onbewuste) Plan in ons hoofd hoe we het graag zouden willen hebben en het beste van toen. Onze meditatie heeft meer van een marathon training dan van een plaats van innerlijke vrede! We kunnen niet de vrede en de liefde van elke dag binnen 10 minuten op te roepen en te surfen op een golf van rust in de dag. Meditatie is daarom niet werken! De innerlijke vrede komt in overeenstemming met de regels en het door onze Release. Hoe meer we ons vastklampen aan de resultaten, de minder verlangen, is de vrede tot ons komen! Loslaten is de beste cue die kunnen we in onze Meditatie, als het te moeilijk voor ons. “Ik ontspannen en laten gaan”, heb ik vaker dan een Bevestiging wanneer je Mediteert en het gevoel dat ik het laat gaan op de Uitademing echt meer en meer. Dit maakt mijn geest en opent de deur naar gevoelens van geluk en innerlijke vrede, zo ervaar ik opnieuw en opnieuw.

De kleine, fijne tool voor Meditatie

Uit mijn meditatie wekker App die ik u verteld Ja al. In het begin vond ik hem zeer nuttig zijn, op dit moment gebruik ik het omdat ik het einde van mijn Meditatie, wanneer ik er klaar voor voelt. Maar probeer zoals een wekker is essentieel als je het aspect van Tijd – net als ik begin te Maken. Zeer mooi, ik denk ook dat voor beginners, de juiste meditatie muziek kan helpen, “de geest weg te voeren” en echt laten gaan. Mijn favoriete meditatie geluid is “Devi Gebed”. Bovendien, ik hou van mijn meditatie kussen door Linda Thiele. Het is niet alleen handig bij het Zitten, wat zit voor Meditatie is uiterst belangrijk, maar ook van mijn mobiele meditatie ruimte, met dit kussen ik hebben verankerd, in de tussentijd, de meditatie-modus die is diep en kan mediteren, dus ook op verschillende plaatsen. Van de andere yogi ‘ s, ik hoor, bovendien, van meditatie, geuren, wierook en Hout! Hierin, ik heb niet geprobeerd dit zelf nog niet, maar kan zich niet voorstellen hoe het is goed dat we op deze zintuiglijke kanaal is zeer ontvankelijk. Uw tips voor dit doel, ik ben dan ook erg. 🙂

Dit zijn mijn TOP 5 van meditatie tips voor beginners, omdat meer dan de eerste eigen ervaringen in de Meditatie, het hoeft niet te gaan toch. Ik ben nu meer dan 3 maanden op een dagelijkse basis, en mijn Meditatie is een integraal onderdeel geworden van mijn ochtend ritueel. In het beste geval, wordt beschreven hoe de allereerste begin….Ik voel me diep verbonden met mezelf, vol van geluk en vrede, die een afspiegeling zijn van de hele dag in mijn buitenwereld. In het tweede geval, ik ben een meditatie-ervaring, en begint hoe dan ook met een Glimlach in mijn dag. Het is helderder tijden te komen, en zonder mijn Meditatie alle het zou toch niet mogelijk…

Geef een reactie