Mijn beste tips over hoe om te leren van de kraai in de Yoga (Klasse)

Ik dacht gisteravond tijdens de uitvoering, dat zijn mijn favoriete Yoga-Asana ‘ s. Natuurlijk, het hoofd van de stand en het wiel is zeer ver vooruit. Echter, een Yoga-Asana kwam naar me met een Glimlach ook, die is gewoon anders dan vele anderen. Ze ziet er minder sierlijk en gecoördineerd, maar eerder een lichte, speelse component. Nou, weet je welke Asana ik bedoel…?! Rechts, de kraai of de kraan, of in het Sanskriet, ook een Klasse met de naam. Ik vind dit Armbalance Praktijk eng en voer het vaak, in feite, slechts nu en dan, ik heb gisteren bekend werd. In de lunchpauze, op mijn blog maandag of ‘ s avonds spontaan voor het slapen gaan! Waarom, Oh waarom…? Mijn lichaam en mijn onderbewuste zijn weer slimmer zijn dan ik. 🙂

Wat is de betekenis van de kraai in de Yoga vanuit een geestelijk standpunt?

Ik moest gisteren recht voor een keer in mijn yoga-boek voor Geavanceerd zoeken. Hierin zal je worden vermeld als de kraan en de spirituele betekenis heeft het fascineerde me eigenlijk. In de hele (voor)in Azië, de kraan wordt geacht speciale of zelfs een heilige vogel. Hij is het Symbool voor de ascendant energie, die het beheer van de Zware en zwaar. Die zou voorstellen, een kraan, een twijfel dat een zo grote vogel echt kan vliegen en soms zijn ze eigenlijk nodig hebt een stuk van start-UPS, zwaaien in de lucht. Maar dan vliegt met zo ‘ n gemak, die lijkt te zijn bewonderenswaardig.

Het is een vergelijkbaar beeld in het geval van de kraai en de kraan in de Yoga. Hun Centrale praktijk probleem is het vinden van een weg terug te verlichten en te sluiten en zich met zijn innerlijke energie. Dit vereist enige moed, speelse Oefening, en vertrouwen dat het ook daadwerkelijk in staat zijn om het evenwicht van uw lichaam alleen op de armen.

Als ik dit las, begreep ik precies wat leidde me naar de integratie van de kraai in de Yoga weer met kinderlijke vreugde in mijn dagelijkse leven. Met deze yoga Praktijk, schudde ik in een hogere zin, de Ernst van me en draaide zich om naar het gemak. Ik oefende spreken in lichtheid en vreugde! Maakt niet uit, of in de avond of in de lunchpauze: ik “vloog” en vond nieuwe energie. Wat een mooie ervaring! 🙂

Van de Andere Klasse, in dezelfde mate bevordert uw moed en uw zelfvertrouwen. Als u ervaring om jezelf op een manier dat sterkt je diep in je Binnenste en bang weg van de vervelende twijfels en Angsten.

Wat maakt deze Armbalance met je lichaam?

De kraai in de Yoga is niet alleen om je Mindset goed, maar ook traint je lichaam. In de loop van het Beoefenen van merkt u hoe u uw handen en armen worden steeds sterker en sterker, totdat je kunt dragen uw volledige gewicht. De schouder spieren spelen een zeer belangrijke rol. Je hele bovenlichaam, voor de meeste vrouwen, hoe zwakker versterkt zo op een speelse manier. Op hetzelfde moment Klasse bevordert een gevoel van balans de balans oefeningen in Yoga.

Hoe leer ik de kraai en de kraan voor mijn yoga practice?

De kraai en de kraan, ik zal je leren mijn yoga-studenten zijn erg dol op, want het is een prachtige oefening item, dat niet onder de knie, maar uw tijd is nodig. Bovendien, het is zo leuk en ik hou van om te kijken naar de yogi ‘ s die Proberen om hun kleine en grote ervaringen van succes. Want ik kan je dit vertellen: De kraai en de kraan is tot nu toe geleerd iedereen met mij!

Om u een goede gids aan de Hand is, heb ik een Video gemaakt met mijn belangrijkste tips voor de kraai in de Yoga. Het varieert van een juiste warming-up aan de Meesters van deze luchtig-licht Asana. Zo, en nu wil ik zie de vogels vliegen! Kijk naar de Video goed en praktijk ijverig!

Tot slot wil ik u graag van twee kleine opmerkingen over de veiligheid voor de kraai in de Yoga, die ik ook aanraden aan mijn yoga studenten. Hoewel de Asana is vrij veilig, je kunt aan het begin van uw hoofd met een meditatie kussen, dat is in de voorkant van je te beschermen. De Praktijk is gelijk aan meer veiligheid! Kortom, alle van de yogi ‘ s kunt beoefenen van deze Asana. Echter, wees voorzichtig, als uw elleboog al in de Hand, schouder of gezamenlijke problemen u heeft, als u overgewicht heeft, en natuurlijk, wanneer je kind snel.

Veel plezier met deze les Tutorial, en gerapporteerd hoe is het met je! Een verdere Post van mij met tips over het Leren van de Brughouding, zullen jullie de weg vinden hier.

 

Geef een reactie