5 dingen die gebeurd zijn toen ik begon met de cursus in wonderen

Ik herinner me nog precies mijn start met de cursus in wonderen. Het was in de zomer van 2013. Ik deelde met een lieve vriend voor weken, vooraf had ik niet durfde me…Als je ooit zag het wonder-book live, dan weet je wat ik bedoel. Meer dan 1000 zeer dunne pagina ‘ s, die zijn geschreven in de Bijbel met een soortgelijke taal. Dat is een woord! Dus ik betast mij door Marianne Williamson ‘ s “return to love” (een van mijn favoriete boeken ooit!) en Gabrielle Bernstein ‘ s “, Kan Wonderen”. Maar op hetzelfde moment voelde ik dat ik kroop naar het blauwe boek als een turquoise blauwe zwembad rond, ik durfde in het water! Dit is natuurlijk zet me in de wonderen van de magie!

%image_alt%%image_alt%Op een bepaald moment nam ik mijn hart en ging naar de book store van mijn vertrouwen. Daar kocht ik de cursus en al naar huis begon mijn twijfels, als ik de eerste 5 tot 6 pagina ‘ s. Hoe moet ik dit boek lezen gewoon helemaal begrijpen? Waarom is iedereen zo enthousiast over zijn? Wat ziet u in deze lijnen, die ik niet zie? Ik begreep op het eerste gezicht, alleen het station, voelde me boos en zo wanhopig, dat ik ingeruild het boek. Is niets voor mij!!

Vandaag weet ik, mijn Ego heb het hier voor het eerst echt bang te maken. Het heeft mij ervan overtuigd dat ik moet die kant op. Maar een klein stemmetje in mij niet gaf en ik was dus 2 weken later bij de kassa in hetzelfde boek winkel en kocht me de cursus in wonderen – voor de tweede Keer. Heb ik besloten om gewoon aan te pakken, zo zei hij het. Niet teveel aan te denken, gewoon beginnen te lezen en op een dagelijkse basis met het werkboek te werken. Vreemd genoeg, dit ging erg goed. Ik opgenomen van de Oefeningen in mijn ochtend ritueel en lezen, twee avonden per week in het boek. Het was ok, ik kwam in de taal, vond ik mijn Routine….echter, na ongeveer 6 weken, ik was ontevreden. Ik leidde een van mijn eerste gesprekken met God en tegen hem zei: “ik lees nu al bijna 50 dagen in het boek, ik werk er elke dag….maar er gebeurt niets. Wat is het punt? Ik wil het gevoel van een verandering.” Wanneer ik denk aan het gesprek van vandaag is, ik krijg kippenvel gewoon omdat als ik toen wist wat er zou wachten op mij in de komende 2 jaar zou ik niet zijn geweest misschien. Na dit gesprek vlogen we voor 3,5 weken naar Hawaii en ik laten gaan van de cursus. Ik laat hem gewoon thuis. Maar zodra ik terug was in 2 weken thuis, alles nam haar loop. Ik wil niet in Details treden, want dat zou zeker buiten de scope, maar ik zal tot u:mijn belangrijkste inzichten over de cursus in wonderen vertellen dat ik op mijn reis tot nu toe kennen

1. Als je echt wilt werken met de cursus in wonderen, al je Angsten aan de oppervlakte komen.

Oh, Ja. Dit is wat de grondslag is in mij de rillingen. Zo naïef als ik toen was, dacht ik, dat ik naar een gelukkiger, meer bewust van het leven op een easy-peasy manier. Ik dacht dat alles gemakkelijk zal zijn, gelukkig en ontspannen. Ik denk dat ik zelfs dacht dat mijn enige ‘goede’ dingen. Ten slotte had ik verklaarde mezelf echt klaar om serieus te willen leren.

Deze bereidheid nam het heelal ook dankbaar en gooide me direct in het ijskoude water van de magische turquoise-blauwe zwembaden. In de laatste 2 jaar, kwam ik met bijna elke diepe angst die ik had ontwikkeld in de loop van mijn leven, en ze was weer in een verscheidenheid van facetten direct. Omdat De angst om niet goed genoeg was in de eerste plaats. De angst om niet geliefd te zijn. En in het bijzonder: De angst om alleen te zijn. Toen was ik opeens in het midden van deze Angsten, die had natuurlijk stuurde in mijn leven, zodat ik niet kon identificeren direct, ik zie niet voor een lange tijd, de lessen aan de voorzijde van mij. Ik besefte dat ik ben eerder zijn veel “gelukkiger”. Ik kon het gewoon niet begrijpen. Ik zag de Donkere en hoopte zo vurig naar het licht aan het einde van de tunnel.

Vandaag de dag, kan ik herkennen het werk van het ego heel duidelijk. De cursus in wonderen zegt: Als we op deze reis zien we alleen ons Ego. En Ja, de klauwen, dan beweegt het heeft, en zijn wapens zijn van onze Angsten, met die het valt ons meedogenloos. Ik voelde me zo op de grond en verzwakt. Ik weet niet hoe ik moet met mijn Angsten en deal with it. Ik draaide me in een cirkel. Maar ik was ook niet bereid om op te geven. Zodat er niets anders overblijft voor mij op een bepaald punt, om te vallen op de knie, en langs deze self-made Chaos naar een hogere Macht. Het was het Beste wat ik kon doen! Deze God had gewacht en het is precies dit punt dat ik heb ervaren als de werkelijke keerpunt in mijn ontwikkeling. Het is geen schande of zelfs een “Give up”, is er niets Beter dan om onze Angsten rechtstreeks naar God en vraag om hulp. De hulp komt dan, als wij echt bereid om te leren.

2. Je ontmoet mensen die u kunnen helpen in een verscheidenheid van manieren voor uw groei.

“We hoeven niet te voldoen aan mensen die door een ongeval. Alles gebeurt met een reden.” Op dit beginsel ik heb geloofd voor een lange tijd, dus ik ken hem alleen als ik begon te werken met de cursus in wonderen. De relaties in ons leven leren taken te groeien waar wij de Kans krijgen. Ik heb meegemaakt in de afgelopen 2 jaar, een aantal van de relaties – van welke aard dan ook – die hebben mij aanzienlijk vooruit, omdat ik heb begrepen dat u alle op een bepaald punt als wat ze zijn: een spiegel van mijn eigen Zelf. De cursus zegt: “Als je hem ziet, zie je jezelf. Hoe behandel je hem zult u de behandeling zelf. Hoe denk je er over nadenkt, zal je denkt over jezelf. Vergeet niet om dit, want in het je zal jezelf vinden of verliezen.”

Deze spiegel kan zowel in de positieve, inspirerende richting als in de negatieve, onaangename richting. Sommige van de mensen in mijn leven hebben mij geïnspireerd en in hen herkende ik mijn eigen licht weer onmiddellijk. Ik voelde me groter, sterker, lichter en stralender. Andere mensen hebben mij, in plaats daarvan, de kern van de zaak te zeggen, mijn Angsten in mij, dat ik moet me dringend. Met één vriendin in het bijzonder stelde me voor aan mijn grenzen van angst, woede, afgunst. Het was vaak zo ongemakkelijk en pijnlijk dat ik diverse keren heb gezegd, mijn ogen gesloten, maar ik wist dat ik op een gegeven moment leren dat wanneer ik mezelf aan u voorstellen. Dus ik vroeg ook hier op het laagste punt van de goddelijke steun die ik kreeg.

3. Je bewust de ervaring van alles in je leven. Niets is meer toeval.

Na alle angst problemen, maar toch een mooi deel komt nu. Het werken met ‘Een cursus in wonderen” is verschoven mijn bewustzijn van een zeer bijzonder karakter. Ik teken van de wereld en het leven om mij heen veel meer duidelijk, en ik doe niets meer dan een toeval, maar vaak direct als een nieuwe les, als een uitnodiging om te Leren, als een Knipoog, met het bekende hek.

En ik zie meer en meer de alomtegenwoordige schoonheid van het leven. In de natuur. In Mensen. In Woorden. In De Liederen. In een yogales. In een foto. In een Glimlach. Deze gemeenschappelijke ervaringen hebben mij gemaakt, meer rustig, en meer dankbaar dan ik al was. En ik leef bewust in het moment.

4. U zult uw relatie naar een hoger, vindt u liefdevolle Kracht, God, universum, innerlijke gids, Intuïtie of wat dan ook om te bellen kunt.

Ja, het is waar. Als ik afscheid nam, als van de cursus leerde mij, stuk voor stuk, van de angst en vervangen het met liefde in mijn leven, dit “hogere Macht”. Een stap omhoog voor mij zo belangrijk was: ik kon het niet zelf. Vroeger dacht ik dat ik zou hebben met mijn Angsten, en dan die actief zijn in de liefde. Dus ik gaf hem aan mij tenminste. Maar precies het tegenovergestelde het geval was. Kwam ik op punten waar ik gewoon meer wist en voelde gewoon dat ik niet zou worden met deze angst om alleen te zijn. Alleen dit inzicht maakte me klaar om te vragen om goddelijke hulp, en los te laten. En net toen het wonder gebeurde: ik laten gaan van de Situatie, met alle angst, ik ontspannen, opeens, zag ik duidelijk, en uit deze duidelijkheid een nieuwe, liefdevolle oogpunt ontstaan. Wie nu denkt, dat alles gebeurt altijd binnen 5 minuten, ik moet je teleurstellen, helaas. Ik heb gestreden en gebeden voor sommige van de ongelukkige situaties zijn deels week lang, het is altijd gehoopt, en zelfs voor de interne Release tot ergens in feite, deze ongelooflijke helderheid, kwamen tevoorschijn. Hoe vaker deze “transformatie” is gebeurd, hoe meer vertrouwen ik besloten dat het werkte dus in feite. En dat “boven” was echt iemand om op te bouwen, die ik langzaam een nieuwe relatie.

5. U zult het ontwikkelen van een nieuwe relatie met jezelf.

Aan het begin van mijn cursus in wonderen-een reis herinner ik me een gesprek met een vriend. Hij zei tegen me: Wow, dat is fantastisch, als je uitstralen van je.” Ik vertelde hem toen: “Ja, ik heb ook veel gewerkt op de liefde tot mij.” Vandaag, ik moet glimlachen als ik er aan denk. Niet omdat ik verkeerd was, maar ik was in een Situatie waarin het was voor mij echt goed. Ik stond nog aan de rand van het zwembad en bleef alleen de grote teen in het turkoois blauwe water. Ik kan makkelijk zeggen dat ik hield mezelf. Het was allemaal goed! Maar toen ik een paar weken later, met al mijn Angsten in contact, ik besefte al snel dat ik had liefde in termen van het zelf is nog genoeg werk voor me. De cursus in wonderen is daarom ook een uitnodiging tot liefde voor onszelf. En hier, hij ondersteunt ons een heleboel! Sommige van de lessen uit het werkboek rillingen van Genot uitvoeren voor mij nog steeds de rug naar beneden – ze zijn zo mooi!!! Het is dus ook mogelijk en vooral essentieel om de liefde voor onszelf. Van deze echte liefdevolle houding zal het ons gemakkelijker te maken, onze Angsten en grieven onbevreesd, want we zijn er van overtuigd dat we absoluut in orde net als wij. We kunnen alleen maar lief en onverschrokken.

Wow, ik ben verbaasd hoe veel heb ik geschreven over mijn meest belangrijke lessen uit de cursus in wonderen. Maar het is ook gewoon te mooi om u te vertellen over het. 🙂 Mezelf, het helpt veel om me eraan te herinneren opnieuw en opnieuw dat er sprake is van een liefdevol, spannend leven voorbij angst, kleingeestigheid, jaloezie, Twijfel.

Geef een reactie