Start de Groene Smoothie Zomer Challenge wedstrijd van LEBEPUR

Vandaag is de dag! De Groene Smoothie Zomer Challenge begint. Op de dag van vandaag ben ik gaan drinken, elke dag een minimum van een grote groene Smoothie. Ik doe nu 4 weken en zal ook daarna blijven bestaan. Omdat ik weet hoe goed het groene monsters doen. Ook, ik ga maken dit 6 keer per week Sport, en te zorgen voor meer HIIT Trainingen in mijn dagelijkse leven. Het kwam in de laatste tijd, op een of andere manier.

Ik vind het geweldig dat zo velen van jullie in de Groene Smoothie Zomer Challenge deel te nemen, of al zijn, omdat u al doen elke dag een groene Smoothie te nemen. Dit is echt geweldig!

Green-Smoothie-Summer-Challange1

Gisteren was ik winkelen voor de Uitdaging weer. Ik heb op de markt een veel spinazie, perziken, aardbeien, Appels, bananen, sla, rucola, kruiden, Avocado en zo verder. Ook zijn sommige van de pagina ‘ s recept heb ik gevonden op het Internet, ik ben gaan bezoeken, zeker in de komende 4 weken, de ene of de andere Tijd. Maar natuurlijk hoop ik ook van u ontvangen van nieuwe inspiratie. En zo komen we aan de wedstrijd…

Een paar weken geleden, heb ik geleerd van de natuurlijke Smoothie toevoegingen van LEBEPUR. Stefan en Thomas van LEBEPUR – beide zijn ook Fans van de groene Smoothies – zijn, in feite, kwam ooit op het idee van de typische ingrediënten voor groene Smoothies in het licht gedroogde Vorm. Want het is niet altijd kool, frambozen en co. groen voor ieder van ons in verse Vorm en het hele jaar beschikbaar. Met je toevoegingen, waarbij er sprake is van een zeer praktische, luchtdichte 100-150g-zakjes, de groene Smoothies zijn nog tal van specerijen. Bovendien zijn alle van uw Smoothie supplementen zijn 100% natuurlijk en hebben verdiend het biologische keurmerk.

Ik was erg benieuwd en heb ik contact opgenomen met de twee eenvoudige aanpassingen aan uw producten. Het is uit gekomen dat ik mezelf heb ontvangen van een test pakket met mijn 4 gewenste rassen (framboos, groene kool, Aronia bessen, broccoli) en LEBEPUR draagt een winst voor ons de Uitdaging!

Lebepur Smoothie-Zusaetze

Wat kunt u krijgen van LEBEPUR winnen?

LEBEPUR biedt voor u een Proeverij-arrangement van 5-groene rassen van tarwe gras, spinazie, rode Bieten, groene kool en brandnetel. Deze additieven kunnen gemakkelijk worden gemengd in aanvulling voor in je Smoothie, en zijn daarom de perfecte basis voor de Groene Smoothie Zomer Uitdaging. Recept ideeën van Stefan en Thomas, die u hier kunt zien.

Wat u moet doen om de concurrentie?

U mij te vertellen 29.06.2013 per e-Mail (kristin[at]eattrainlove.de), wat zijn de ingrediënten bevat uw favoriete Groene Smoothie – het recept om hem te bereiden. Als u meerdere recepten op voorraad is en u niet kunt beslissen, kunt u natuurlijk ook een aantal recepten. Dit verhoogt uw kans om te winnen. 🙂

En zo hebben we allemaal iets in van het in het geval van mijn persoonlijke favoriete Smoothie recepten, zou ik ze graag later toegankelijk is voor iedereen. Ik dacht dat dit misschien een soort van een kleine E-Book is een mooi idee, die u vervolgens kunt Eten Trein Liefde download gratis. Natuurlijk zal ik nomineren u als een “recept van de auteur”, en ook als je blog link, als je wilt. 🙂 Ik denk dat het idee is in ieder geval klasse en hopen dat u lid wordt van de hard werkende.

Voor de wedstrijd zijn de volgende regels van toepassing:

  • Deelname staat open voor alle lezers uit Duitsland, Oostenrijk of Zwitserland.
  • De levering van jouw favoriete recept moet worden gemaakt via e-mail. Dus voor mij is het uiteindelijk makkelijker voor je.
  • De wedstrijd loopt vanaf nu tot 29.06.2013 om 18: 00. Alle ingevoerde recepten deel te nemen aan de loting. De winnaar aangekondigd van een dag later op mijn Blog.
  • De prijs zal het schip rechtstreeks van LEBEPUR aan u. Dit betekent dat ik zal doorgeven aan de adres gegevens van de gelukkigen, voor het doel van de scheepvaart.
  • En, zoals altijd, Raden de wedstrijd, ik vind het geweldig. 🙂

Nu ik wens ons allen een hele hoop plezier in de Groene Smoothie Zomer Uitdaging. Het drinken van groene Smoothies is wat houdt het spul! 🙂 En vergeet niet om je favoriete Smoothie tot 29.06. om te informeren, zodat u de grote LEBEPUR pakket om te winnen! Op de gezondheid! Proost!

Geef een reactie