Schoon Recepten: Sinaasappel-Gember Wortel Smoothie

Terwijl ik hier zit en schrijven, ik drink een bijzonder smakelijke, groene Smoothie! Ik zou graag met u delen.

Ik had gekocht een paar dagen geleden, gember, drink gemberthee. Bovendien, we hebben momenteel heel veel sinaasappels voor Sap thuis…ik dacht bij mezelf: “Oranje…gember..? Zou wel goed zijn!” Dus begon ik de volgende groene Smoothie gemaakt.

Sinaasappel-Gember Wortel Smoothie (0.5 Liter)

  • 3 kleine Mini-wortelen (geschild)
  • 3 Romaine Sla Bladeren
  • 2 sinaasappelen sap
  • 1 banaan
  • 2 Plakjes Gember
  • 1 SLOK Hohes C Juice Lokale Fruit Appel-Bessen
  • 1 EETLEPEL honing
  • Water

Ik snijd alle ingrediënten op voorhand klein (met name de wortel erg klein) en vervolgens in de blender. Ik was erg verbaasd dat mijn kleine blender heeft ze alle spullen gemakkelijk. Nog steeds, ik heb de Mixer voor een zeer lange tijd om te lopen, dus dat is alles “glad”.

Het resultaat was niet echt groen, maar geel-oranje kleuren, maar dit is geen wonder met de ingrediënten.

Smoothie2

Nu was ik natuurlijk erg benieuwd naar de smaak en ik kan zeggen: SUPER! U kunt de smaak, vooral de Oranje en in het Kielzog van de geringe scherpte van de gember. Erg lekker! Je moet echt proberen thuis! Ik slurp en dan meer tijd…YUM! 🙂

Geef een reactie